Pianka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Asiaczek napisał(a):a ja mam dosyc "gadanka" w tej Galerii. Jest taka sliczna sunia o imieniu Kamcia i co? Ja tylko przypominam... Nie każdy lubi takie gadanka, sorki. Taka sztywna jestem...:oops: Pzdr. Popieram. Niektórzy prezentują tutaj niski poziom:roll:
marzenna79 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzień dobry Kinguś i Kamcia ! Witam w piękny, słoneczny poniedziałek ! Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Kamcia ślicznie tu leży...
gogunia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć Kamciu ;) Ładne zdjęcia Kamci :loveu: Dzięki za odwiedziny w naszej Galerii ;)
:: FiGa :: Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Vectra']szczęściara :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:ale masz farta........Jestem wyróżniona :loveu: Nie to co Wy, nietoperze pomioty, do tego nie wytrymowane :loveu: Kamciu zaprzyjaźnimy się? :loveu::loveu:
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Aaaa... co Wy tu podziwiacie jakies obrazki... ja chce Kameee !!
eria Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 tu człowiek może oślepnąć :-o bardzo trafne to srtwierdzenie
marzenna79 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ale z Kamci słodka psinka.:loveu::loveu: Witaj Kika ! :multi::loveu: Serdecznie Ciebie z Kamcią pozdrawiamy,:multi::multi: a za lewym i prawym uszkiem sunię śliczną miziamy. "Mowa jest srebrem, a milczenie złotem." Miłego dnia.:loveu:[SIZE=5]
mmbbaj Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 eria napisał(a):tu człowiek może oślepnąć :-o Bo tu trzeba w goglach :grins:
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 .....................o !!!!!!!!!!!!! co się stało od wczoraj....nikogo nie było????:placz::placz::placz:
Pati i Daisy Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzień dobry:cool3: Czekamy na foteczki:eviltong:
Evelina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Fotki beda jak Kamcia znajdzie czas. Tak trudno to zrozumiec ? :niewiem:
Guest Kamcia_14 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Evelina']Fotki beda jak Kamcia znajdzie czas. Tak trudno to zrozumiec ? :niewiem: Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: . Starałam się zawsze umieszczać fotki , aczkolwiek teraz nie mam czasu ! Pozdrawiam . ;) [SIZE=3] PS . [SIZE=6]Wyślijcie Emaila do prezydenta Skierniewic .
marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witaj Kika !!!!!!! :multi::multi: Pozdrawiamy serdecznie Kamcię z wietrznej Gdyni.:loveu: A ja z Sukcesem biegnę zaraz do ogródka sadzić moje pnące roślinki.:roll: Miłego dnia.:loveu::loveu: Pa, pa Kinguś !!! P.S. Maila do Skierniewic posłałam.:p
marzenna79 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Widzę,że Kamcia pobiera nauki geografii...:loveu::loveu: Pozdrawiam Kinguś Was.:multi::multi: Miłego weekendu życzę.
Czarna_Owieczka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='marzenna79'] Jedno oko zielone drugie żółte..prawie jak husky ;) Kamcia słodziutka :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='marzenna79'] Widzę,że Kamcia pobiera nauki geografii...:loveu::loveu: Pozdrawiam Kinguś Was.:multi::multi: Miłego weekendu życzę. Co ty takie stare fotki wyciągasz , jak była jeszcze taka brzydka ( nie wytrymowana ) :mad: . [quote name='Czarna_Owieczka']Jedno oko zielone drugie żółte..prawie jak husky ;) Kamcia słodziutka :loveu: PRAWIE robi bardzo dużą różnicę :evil_lol: [quote name='tygra']dobry dzień :) Witaj :multi:
Ewa&kumpel Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witamy Was gorąco. Kamciowa ślicznotka to taka malutka maskoteczka... :loveu: Pięknośc... Dawno nas nie było, ale najwyższy czas to nadrobic...
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kamcia jezdeś:multi: :multi: :multi: A kaj się podziewałaś:mad:
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Witamy Was gorąco. Kamciowa ślicznotka to taka malutka maskoteczka... :loveu: Pięknośc... Dawno nas nie było, ale najwyższy czas to nadrobic... Witaj :multi: . Cieszę sie , że przyszłaś do nas :loveu: [quote name='madzia i medor']Kamcia jezdeś:multi: :multi: :multi: A kaj się podziewałaś:mad: Na PWP byłam ... [quote name='Paulina_mickey']heeeeej:buzi: Czeeeeeść :loveu: :loveu: [quote name='Usia']o trolll :evil_lol: Że co :mad: . Fotki będą jeszcze dzisiaj ;)
Recommended Posts