Bewarka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 o rany Kamciu...ty masz ognika :shock: śliczny...:loveu: ....(:evil_lol:)
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 justys95 napisał(a):o rany Kamciu...ty masz ognika :shock: śliczny...:loveu: ....(:evil_lol:) Buhahahah:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kamciu, gdzie to moje trupie przywitanie:razz:
Guest Kamcia_14 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='justys95']o rany Kamciu...ty masz ognika :shock: śliczny...:loveu: ....(:evil_lol:) Ten ognik jest brzydki :mad: . Ja chce moje łapki :placz: . [quote name='madzia i medor'] Kamciu, gdzie to moje trupie przywitanie:razz: Robi się właśnie :cool1: . Zaraz je będziesz miała . Jeszcze tylko wytrymuje przywitanie i jak coś to wyślę ci SMSka że już jest :evil_lol: .
Guest Kamcia_14 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Vectra'] Skombinuj sobie jeszcze taki śliczny różowy avantrek i już każdy będzie wiedział , że lubisz różowy :razz: . [quote name='marzenna79']:multi::klacz: Super Kinguś !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::ylsuper: GRATULUJĘ ZDOLNOŚCI !!!!!!! [SIZE=4]Mizianko dla Kamci uroczej... [SIZE=5]Śliczna jest Twoja bielutka Kamcia... Zdolności :crazyeye: ? Zaraz ty bęziesz miała wielkie zdolności dzięki tym linkom , które ci dałam :evil_lol: . A co do Kamci , wierz mi , ona nie zawsze jest taka biała :eviltong: .
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Robi się właśnie :cool1: . Zaraz je będziesz miała . Jeszcze tylko wytrymuje przywitanie i jak coś to wyślę ci SMSka że już jest :evil_lol: . Jakby to powiedziała moja babcia-kocham Cię misiu:loveu:
Guest Kamcia_14 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Trochę trupów na dobranoc :loveu: :loveu: .
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14']Trochę trupów na dobranoc :loveu: :loveu: . Boshh:mdleje: Jestem zachwycona:multi::loveu: Pozwól, że ukradnę to sobie do galerii:multi: Kocham Cię robaczku:loveu: :loveu: :loveu:
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14']Skombinuj sobie jeszcze taki śliczny różowy avantrek i już każdy będzie wiedział , że lubisz różowy :razz: . . Widze że uprzedziłaś mnie z avatarem :cool1: o tym że lubię różowy wiedzą już wszyscy :loveu: posłałam im info na gie i skajpa i wysłałam eski :diabloti:
_ChiQuiTa_ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hej Kama u ciebie jak zwykle rozmowy o niczym a fotek mało :(
Behemot Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ten ognik jest brzydki :mad: . Ja chce moje łapki :placz: . Nic prostszego. Usuń z tysiąc swoich postów :evil_lol:
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Zdolności :crazyeye: ? Zaraz ty bęziesz miała wielkie zdolności dzięki tym linkom , które ci dałam :evil_lol: . A co do Kamci , wierz mi , ona nie zawsze jest taka biała :eviltong: . Dziękuję Tobie za piękne zielone napisy, :loveu: które niestety zniknęły bezpowrotnie po chwili...:-( :-( :-( :niewiem: Jakaś niewidzialna ręka sprawiła, że nie zdążyłam sobie wgrać tych glitterków.:shocked!::ghost_2::shock: Mąż wywalił mnie od kompa, bo wgrywał fotki Sukcesa po narkozie.:bigcry::bigcry::bigcry: Dzięki Kika za linki.:B-fly::buzi: Mizianko dla Kamci.:Dog_run: GRATULUJĘ OGNIKA KINGUŚ !!!!!!!:cool2: :Rose: :sweetCyb: :laola: :BIG: :laola:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Vectra']Widze że uprzedziłaś mnie z avatarem :cool1: o tym że lubię różowy wiedzą już wszyscy :loveu: posłałam im info na gie i skajpa i wysłałam eski :diabloti: A do mnie zadzwoniła osobiście :bigcool::bigcool:
Sylwia&westie Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ooo galeria wrócila :) jak fajnie! a kamcia wyglada o wiele lepiej po trymowanku :) taki szczurek jeden mały :loveu::loveu: kocham ten wiek kiedy są prawie łyse :loveu::loveu: takie szczurki :) Pozdrawiamy !!
Guest Kamcia_14 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Boshh:mdleje: Jestem zachwycona:multi::loveu: Pozwól, że ukradnę to sobie do galerii:multi: Kocham Cię robaczku:loveu: :loveu: :loveu: Tak tak . Ja też cię toffam :evil_lol: . [quote name='Vectra']Widze że uprzedziłaś mnie z avatarem :cool1: o tym że lubię różowy wiedzą już wszyscy :loveu: posłałam im info na gie i skajpa i wysłałam eski :diabloti: Ale PeWu nie wysyłałaś :angryy: . [quote name='_ChiQuiTa_']Hej Kama u ciebie jak zwykle rozmowy o niczym a fotek mało :( Fotki zaraz będą :loveu: . [quote name='Behemot']Nic prostszego. Usuń z tysiąc swoich postów :evil_lol: Ale ja leń jestem :oops: . [quote name='marzenna79']Dziękuję Tobie za piękne zielone napisy, :loveu: które niestety zniknęły bezpowrotnie po chwili...:-( Jakaś niewidzialna ręka sprawiła, że nie zdążyłam sobie wgrać tych glitterków.:shocked!: Mąż wywalił mnie od kompa, bo wgrywał fotki Sukcesa po narkozie.:bigcry: Dzięki Kika za linki. Mizianko dla Kamci. GRATULUJĘ OGNIKA KINGUŚ !!!!!!!:cool2: :Rose: :laola: :BIG: :laola: Marzenko , nie martw się , zaraz sama będziesz robić takie piękne napisy :loveu: . I dzięki za gratulacje :lol: .
Behemot Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Ale ja leń jestem :oops: . Nic prostszego! :loveu: Ja Ci usunę. Nie dziękuj :loveu:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14']Tak tak . Ja też cię toffam :evil_lol: . Kamciu, naprawdę:loveu: Tzn. że będziesz mi robiła dużo kolorowych gifków:cool2::cool2:
Guest Kamcia_14 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Kamciu, naprawdę:loveu: Tzn. że będziesz mi robiła dużo kolorowych gifków:cool2::cool2: Jak palec się poda to zjadają całą rękę :shake: . [quote name='Behemot']Nic prostszego! :loveu: Ja Ci usunę. Nie dziękuj :loveu: Nie behemotku ! Ja cię nie będę wykorzystywać . Źle się bym z tym czuła ... :evil_lol: .
_ChiQuiTa_ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Nie behemotku ! Ja cię nie będę wykorzystywać . Źle się bym z tym czuła ... :evil_lol: . Ale za to bedziesz miała swoje wymarzone łapki :D dawaj juz foty:D
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14']Jak palec się poda to zjadają całą rękę :shake: . Samo życie:cool1: [quote name='Behemot']Nic prostszego! :loveu: Ja Ci usunę. Nie dziękuj :loveu: Ale Ty Behemotku masz dobre serducho:loveu: :loveu: :loveu:
_ChiQuiTa_ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Ale Ty Behemotku masz dobre serducho:loveu: :loveu: :loveu: a jak robi wszystko by użytkownicy byli zadowoleni :)
Behemot Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ale Ty Behemotku masz dobre serducho:loveu: :loveu: :loveu: Lubię spełniać marzenia młodych dziewcząt :loveu: Ja taka dobra wróżka jestem :loveu:
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 PeWu też posłałam :loveu: :loveu: :loveu: jeszcze tylko z raportowania nie korzystałam
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Marzenko , nie martw się , zaraz sama będziesz robić takie piękne napisy :loveu: . I dzięki za gratulacje :lol: . Dziękuję bardzo Kinguś ! :multi: Buziaczki.:buzi: :buzi: :buzi:
eria Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 weszłam tu,zobaczyłam foty........i najpierw sprawdziłam,czy rzeczywiście weszłam do Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: śliczny ma uśmiech:loveu:
Recommended Posts