Madzia_19 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Święta tuż tuż, śniegu ani rusz...:( Nadchodzi Noc Bożego Narodzenia. Wówczas na świat przyjdzie Ten malutki, który może pomóc rozwiać Ci twe troski i smutki Gdy zaświeci pierwsza gwiazdka ktoś prezencik podrzuci Ci znienacka. Co to będzie, nikt nic nie wie, może rózga, może prezent... Zbieraj siły wypoczywaj, bo Sylwester się już zbliża. Baluj hucznie, szalej, baw się, bo karnawał już się zacznie :) :p
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Bardzo ładna Marto jest ta karteczka :loveu:. Sama ją zrobiłaś ?! :cool1:. Święta tuż tuż, śniegu ani rusz... Nadchodzi Noc Bożego Narodzenia. Wówczas na świat przyjdzie Ten malutki, który może pomóc rozwiać Ci twe troski i smutki Gdy zaświeci pierwsza gwiazdka ktoś prezencik podrzuci Ci znienacka. Co to będzie, nikt nic nie wie, może rózga, może prezent... Zbieraj siły wypoczywaj, bo Sylwester się już zbliża. Baluj hucznie, szalej, baw się, bo karnawał już się zacznie Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. Dziękujem za życzenia :p :p
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Bardzo mocne uściski dla Ciebie i psinki :loveu: Wesołych i pogodnych świąt :calus: :tree1:
Anecioreczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wymizaj Kamcie z Okajzi śWIąt ;* Wesołych ;*:tree1:
DiDDlina85 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołch i pogodnych Świąt i duzo zdrówka życzą DiDDi i Nero!!! Pozdrowionka gorące :tree1: :x-mas: :tree1: :x-mas: :tree1: :x-mas:
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołch i pogodnych Świąt i duzo zdrówka życzą DiDDi i Nero!!! Pozdrowionka gorące :tree1: :x-mas: :tree1: :x-mas: :tree1: :x-mas: Bardzo mocne uściski dla Ciebie i psinki :loveu: Wesołych i pogodnych świąt :calus: :tree1: Wymizaj Kamcie z Okajzi śWIąt ;* Wesołych ;* :tree1: [SIZE="4"]Dziękuje Bardzo dziewczyny za życzenia taka sama robilam.....:oops:. Masz talent kobito :loveu:. I co taka zawstydzona :razz:. Trzeba wierzyć w siebie :loveu:.
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ile tu choinek ;) Duuuużo prezentów życzę :)
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ile tu choinek ;) Duuuużo prezentów życzę :) No choinek dużo i oby jak najwięcej :diabloti:.
Anecioreczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ja preznety na gwiazdke dostałamwe wrześniu i tydzien temu :lol:
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='Kamcia_14']No choinek dużo i oby jak najwięcej :diabloti:. E tam choinka to akurat jedna wystarczy :cool3:
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym.
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ja preznety na gwiazdke dostałamwe wrześniu i tydzien temuA ja dziś :loveu:. Książki o psach :loveu:. E tam choinka to akurat jedna wystarczy :razz:. A mi nie :razz:. Wesołej choinki i szczęśliwego kurczaczka A bardzo dziękuje [quote name='_ChiQuiTa_']Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. dzięuje ChiQuita :loveu:
g_o_n_i_a Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hej! Życzymy Wam Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia. :multi:
bazylowa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hihihih przejrzałam wszystkie Wasze strony (zgodnie z obietnicą ;)) i widzę, że narazie więcej tu świątecznych życzeń niż zdjęć młodego westulca :cool3: No ale cóż... Wiem jak to jest !!!! Też przerabiałam pożyczanie aparatu :shake:
Anecioreczek Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 zgadzam sie z przedmówcami...gdzie foteczki? ;D
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Kamcia ja Cie tu widze dostępna na gg... i nic nie działasz... dawaj no te fotki !! :D
Zuza96 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Heeeej Kamcia ! To ja Zuzia śliczniasty PSiaK :loveu::loveu::loveu:
Guest Kamcia_14 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Bardzo was wszytskich przepraszam ale mam na głwie jedną adopcję i jestem zajęta :shake:. Ale już niedługo postaram się zająć galerią...
g_o_n_i_a Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Czekamy z niecierpliwością na nowe fotki. :multi:
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześć Kamcia :multi: Adopcja jest ważniejsza a my na fotki możemy przeciez poczekać ;)
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A cóż to za szczęściarz, którego adopcją się zajmujesz?
Recommended Posts