beria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Behemot']Dajcie se po razie i będzie spokój :roll: Przyszły w gości i się od razu awanturują, bazarówy jedne :roll: Założyłybyście chociaż krawaty! Gdyż klient w krawacie jest mniej awanturujący się :gent: ten klient jest w muszce, a to wyższa kulturka :diabloti: w krawacie drzą pyski :mad:
malawaszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 rany boskie co za chamstwo i drobnomieszcanstwo sie tu rozpanoszyło!!!! :shake:
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 malawaszka napisał(a):rany boskie co za chamstwo i drobnomieszcanstwo sie tu rozpanoszyło!!!! :shake: tez to widze dostrzegłaś Mała weszko :cool1: wstyd poprostu wstyd :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 malawaszka napisał(a):rany boskie co za chamstwo i drobnomieszcanstwo sie tu rozpanoszyło!!!! :shake: Tak:shake: Kochana zabierajmy się stąd czym prędzej :razz: Ale zanim zniknę muszę zapytać: Kmciu, co tam u Twojej siostry - Arystokratki ?? Milczy ostatnio :-( Porzuciła dogo :razz:
BeaC Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ....................witaj Kamciu.po dłuuuugiej przerwie................ślicznego masz piesia:cool3::cool3::cool3::cool3: wejdz do mnie ja też mam niebiańską piękność:cool3::cool3::cool3:.........poproszę o wiecej fotek trymowanego psia...no i napisik jakiś chociaż niewielki........................
Bewarka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cześć Kamciu nasza koffana!!! :D sorry że przyszłam tak późno, ale wczoraj brat mnie na kompa nie chciał wpuścić, bo powiedział, że cały dzień siedziałam...:razz: ale obiecuje, że wszystko nadrobiłam...:) dzięki za napisik... PS:Ja tu z rewizją przychodze...:diabloti:
ewelinabuck Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 przyszlam was odwiedzic i widze cudne fotteczki z cudna mordeczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Witajcie Kochani :** Bez obrazy , ale nie będę odpowiadać na razie na te wszytskie posty . Zaraz jadę do schroniska , a potem na działkę . Wieczorem tu wpadnę . Jak cos to jestem pod kom . Evelinko - teraz gify będę umieszczac tylko w swojej galeri . No chyba że jakaś wyjątkowa sytuacja . :roll: Do waszych galeri wpadnę również wieczorem .
clockwork Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nieśmiało się przywitam :oops: chyba nie powinnam bo Kamcia nie uzględniła mnie w liście ulubieńców :placz: przykro mi... niesłychanie :placz: a ja taka wpożo...byłam :p nie tak jak ta chołota...niewytrymowana :angryy: ehhhh... smutno mi.... :placz:
Evelina Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Evelinko - teraz gify będę umieszczac tylko w swojej galeri . No chyba że jakaś wyjątkowa sytuacja . :roll: Juz lepiej. Ale tez prosze z umiarem i wdziekiem. ;)
haska_12 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14']Haska_12 Oo dziekuje ;) Ale zaległosci mam :shake:
Usia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 slicznosc Jak ja lubie ta rase, zamiast tego mam mamuta i mieszanke Bordera :roll: moje zdecydowanie :evil_lol:
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :loveu::loveu::loveu: Śliczna księżniczka Kamcia !!! :loveu: Miłego dnia życzę dziewczęta !!!!!!! :multi::multi: Pozdrawiam Was kochane.:loveu:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Jak w tej galerii jest słodko i różówo:loveu: :loveu: :loveu: Ja tak kocham różówy:multi:
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 co niektorzy tutaj naprawde przedstawiaja poziom ze ho ho.... Kamcia ja tu pierwszy raz ale juz wiem ze beda wierna ogladaczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . no a przy okazji zapraszam cie do naszego blogaska , zdarza mi sie nawet fotki umiescic czasem:oops: to narka;)
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Jak w tej galerii jest słodko i różówo:loveu: :loveu: :loveu: Ja tak kocham różówy:multi: ja tez lubie rozowy..uwielbiam..i dlatego pozyczam od naszej kolezanki te sliczna rozowa sukienke:loveu: :loveu:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']ja tez lubie rozowy..uwielbiam..i dlatego pozyczam od naszej kolezanki te sliczna rozowa sukienke:loveu: :loveu: Słyszołom:cool2: A wysłała Ci już ją, czy jeszcze się biedna prosić musisz:calus: Kamcia wracaj, bo czekam aż mnie kolorowo przywitasz:oops: Jeśli możesz rzecz jasna, czułabym się zaszczycona:oops:
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Kamcia wracaj, bo czekam aż mnie kolorowo przywitasz:oops: Jeśli możesz rzecz jasna, czułabym się zaszczycona:oops: mamcia, a co ty się tak na chama wpychasz, co?:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Kamcia:p
Guest Kamcia_14 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Pati :loveu: Imbirku1 :loveu: Marzenko79 :loveu: Usiu :loveu: Hasko_12 :loveu: Pianko :loveu: BeaC :loveu: EwelinaBuck :loveu: Justysiu95 :loveu: [quote name='madzia i medor']Cholera Kamcia:obrazic: Ja w mordę jeża zazdrosna jezdem, że też się nimogę chwalic takim kolorowym przywitaniem:obrazic: [quote name='madzia i medor'] Kamcia wracaj, bo czekam aż mnie kolorowo przywitasz:oops: Jeśli możesz rzecz jasna, czułabym się zaszczycona:oops: Omg ! Jak się się dopominasz tego napisu :-o . To ja już ci wykombinuje jakiś ładny napis . Tylko wiesz ... może masz jakies specjalne życzenia , czy może jakiś napis z domieszką trupich czaszek , albo może odrazu wytrymowany ? :evil_lol: Jestem do usług . :cool1:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Vectra'] :roflt: [quote name='Kamcia_14'] Omg ! Jak się się dopominasz tego napisu :-o . To ja już ci wykombinuje jakiś ładny napis . Tylko wiesz ... może masz jakies specjalne życzenia , czy może jakiś napis z domieszką trupich czaszek , albo może odrazu wytrymowany ? :evil_lol: Jestem do usług . :cool1: Super:cool2: Nie mogę się doczekać:Cool!: [quote name='Imbir1']mamcia, a co ty się tak na chama wpychasz, co?:cool3::evil_lol: Jak mnie z własnej woli nie chcą, to trzeba na chama:evil_lol:
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Marzenko79 :loveu: :multi::multi::multi::klacz: Super Kinguś !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::ylsuper: GRATULUJĘ ZDOLNOŚCI !!!!!!! :Rose::B-fly: [SIZE=4]Mizianko dla Kamci uroczej...:loveu: Śliczna jest Twoja bielutka Kamcia...:iloveyou::iloveyou::iloveyou: [SIZE=4]:lilangel: [SIZE=4]:bluepaw::bluepaw::dog::bluepaw::bluepaw:
Behemot Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='marzenna79']:multi::multi::multi::klacz: Super Kinguś !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::ylsuper: GRATULUJĘ ZDOLNOŚCI !!!!!!! :Rose::B-fly: [SIZE=4] :hmmmm::confused::mdleje::shock::niewiem::huh::crazyeye: :evil_lol:
Recommended Posts