Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Napisz do mnie na Gie bo zawieruszył sie mi gdzieś Twój numer:evil_lol:
Behemot Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ale fajny blogasek! O komórciach, tapetkach, skypie i meskach :evil_lol:
moon_light Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Behemot napisał(a):Ale fajny blogasek! O komórciach, tapetkach, skypie i meskach :evil_lol: ahahahhahahahhahahha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: <rotfl>
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Behemot']Ale fajny blogasek! O komórciach, tapetkach, skypie i meskach :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomniałas dodać że o GIE i czasami chyba o nie swoim psie:cool1:
PIKA Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomniałas dodać że o GIE i czasami chyba o nie swoim psie:cool1: buahaha Ala poetka :evil_lol:
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomniałas dodać że o GIE i czasami chyba o nie swoim psie:cool1: dodaj że o siemankach ,dziendoberkach i dobranockach i domach widmo w wielu miastach :cool1:
nathaniel Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomniałas dodać że o GIE i czasami chyba o nie swoim psie:cool1: Aluś , Ty wredna babo ;). Jak możesz atakować Kamcię.
Kate I Luka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Vectra napisał(a):dodaj że o siemankach ,dziendoberkach i dobranockach i domach widmo w wielu miastach :cool1: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Agniest Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 cześć Kamciu :) widzę, że tu wszyscy cię o foty molestują, ale ja też z przyjemnością obejrzałabym sobie Kamcię w nowej fryzurze :)
Hanna R. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 BosH ! Wy wredne , stare sche bułki ! Wy kapszońce jedne ! Wyjazd stąd, wypad z baru jak wam cóś nie pasi ! O co wam caman ? Kamciu, wpadnij do mnie ! U mnie fajniusio i milusio jest. Nikt ci nie będzie na talerz właził. Jak się będziesz wybierać, to przyślij mi sesemeska. Przygotuję się. :loveu: :loveu: :loveu:
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kamcia, nie wymiękaj! Zajarz michę :lol: Gratz za blogaska! :lol: No to ją zią :bye:
e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):BosH ! Wy wredne , stare sche bułki ! Wy kapszońce jedne ! Wyjazd stąd, wypad z baru jak wam cóś nie pasi ! O co wam caman ? Kamciu, wpadnij do mnie ! U mnie fajniusio i milusio jest. Nikt ci nie będzie na talerz właził. Jak się będziesz wybierać, to przyślij mi sesemeska. Przygotuję się. :loveu: :loveu: :loveu: zabilas mnie tym :grin: :roflt: az pojde cie odwiedzic zaraz:evil_lol: hallo kamcia gdzie te foty obiecane coo??:razz:
Vectra Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):BosH ! Wy wredne , stare sche bułki ! Wy kapszońce jedne ! Wyjazd stąd, wypad z baru jak wam cóś nie pasi ! O co wam caman ? Kamciu, wpadnij do mnie ! U mnie fajniusio i milusio jest. Nikt ci nie będzie na talerz właził. Jak się będziesz wybierać, to przyślij mi sesemeska. Przygotuję się. :loveu: :loveu: :loveu: :spam2::ban: :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat:
Hanna R. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Vectra napisał(a)::spam2::ban: :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: Nooooo ! Leć szybciorem do Moda Behemota ! NAPEWNO Cię wysłucha ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kamcia, ty się nic a nic nie przejmuj ! Ja Cię toffam :loveu:
Vectra Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Nooooo ! Leć szybciorem do Moda Behemota ! NAPEWNO Cię wysłucha ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kamcia, ty się nic a nic nie przejmuj ! Ja Cię toffam :loveu: tiaaaa :cool1:
basia bonnie Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 to ja jestem wyjątek i nie męcze Cie o foty :diabloti::diabloti:
Ewa&kumpel Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czesc. A ja Cię troszeczkę pomęczę. Jeżeli można prosic... :evil_lol:
Bewarka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 a ja nie lubie wyróżniać się z tłumu i nękam Cię o foty! :evilbat::diabloti:
marzenna79 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kamciu, witam i o zdrówko pytam ??????? :multi::multi::multi: Mizianko popołudniowe dla suni.:bluepaw::dog::bluepaw::dog: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co tam za dziwne slangi przewijają się u Ciebie ? :shake: ...naśmiałam się tak mocno, że aż przepona mnie boli...
Marta_Ares Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no to nie bede inna i tez prosze o foty:evil_lol: :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witajcie moi mili po dłuższej przerwie ! Galeria była nieczynna przez ponad miesiąc . Ale teraz już nie będę jej zamykać ... chyba :eviltong: . O matko , tą manią Gifową od Marzenki79 zaraziłam :evil_lol: . Teraz nie ważne czy piszę post w galeriach czy na PWP , to zawsze dołącze gif/gliter/napis :cool1: . Justyś95 Rybc!a Samturia Madzik13 Sylwia&Westie Haska_12 *Luthien* B@$!@ Paulina_mickey Goldenka245 Evanescene Marzena79 _ChiQuiTa_ Tina_Sara
Recommended Posts