marzenna79 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 tygra napisał(a):ja wogóle na dogo wejsc nie mogłam Tygra, witaj,dopiero po północy na dogo się ruszyło...;) Ja siedziałam przez to do 3 rano.......:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [SIZE=5]Kamciu ! Miłego dzionka ! :loveu: :loveu: :loveu:
Agniest Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześć Kamciu ! dzisiaj też cuś się dzieje z dogo.... ciągle mnie wywala :( albo w ogóle nie da się zalogować.... Kamciu, a jak przeprowadzka ? w której okolicy Dąbrowy Górniczej będziesz mieszkać ? Może będziemy sąsiadkami :) bo ja mam 10 min. samochodem do Dąbrowy, a jestem tam codziennie. No i co z bokserkiem ? :)
barbara.h Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 eee, kurcze to wy też macie takie problemy? a ja już myślałam że jakiś wirusek mi tu w kompie buszuje!! :mad: czekamy cierpliwie na foteczki :loveu:
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dzieńdoberek... Po krótkiej nieobecności wracam na łono dogo :)
Guest Kamcia_14 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 eria napisał(a):już teraz zamawiam piękne pofryzjerowe foty Kamci w sobote! Będą specjalnie dla ciebie :cool1: DiDDlina85 napisał(a):Ja tez podpisałam protest...ni rozumiem jak można wybudowac drogę w takim miejscu..a chce zauważyć że protestowac i wyzywac ekologów przychodzą same stare dziady i babcie!! przecież oni i tak nie dozyją końca tej budowy, po co to sie wtrąca!!! Wrrr A co tam u kamci..kiedy nowe zdjęcia? Ehh :shake: Ta droga w TYM miejscu mi zupełnie nie pasuje :shake: To jes taaakaaa piękna dolina :loveu: Ewa&kumpel napisał(a):Protest rzecz jasna podpisałam. Obowiązkowo. Bez dwóch zdań. Pozrawiamy. Dziękuje bardzo za podpis :loveu: tygra napisał(a):piękniasta dolina podpiszę Super :multi: Zuza96 napisał(a):Siemanko Jak co tam u Kamci :loveu: Witaj po długiej nieobecności :mad: DORRAG napisał(a):Dzień dobry kamcia:p Witanko kochaniutka :loveu: haska_12 napisał(a):Czesc Kamucie Heloł :multi: marzenna79 napisał(a):Witaj Kamciu !!! Dzisiaj napisanie posta graniczyło z cudem...eh... Muliło i muliło na internecie i na Dogo...:( Pozdrawiam Buziaczki i drapanko dla Kamci ! DG coś ostatnio szwankuje Zaczynam się wkurzać :angryy: tygra napisał(a):ja wogóle na dogo wejsc nie mogłam Ja aż takich problemów nie miałam :multi: Ale strasznieeee muliło :angryy: marzenna79 napisał(a):Tygra, witaj,dopiero po północy na dogo się ruszyło... Ja siedziałam przez to do 3 rano.......:crazyeye: [SIZE=5]Kamciu ! Miłego dzionka ! Piękny bannerek Marzenko :loveu: justys95 napisał(a):heja! Jak tam u Kamci? :) U Kamci OK :cool3: Agniest napisał(a):Cześć Kamciu ! dzisiaj też cuś się dzieje z dogo.... ciągle mnie wywala albo w ogóle nie da się zalogować.... Kamciu, a jak przeprowadzka ? w której okolicy Dąbrowy Górniczej będziesz mieszkać ? Może będziemy sąsiadkami bo ja mam 10 min. samochodem do Dąbrowy, a jestem tam codziennie. No i co z bokserkiem ? Ad1 . Witaj :cool3: Ad2. Mi dogo także się wali :angryy: Ad3. Nie wiem czy ta Dąbrowa wypali Ale jest szansa :multi: Ad4. Boks będzie na 10000000% u naas :multi: Kate I Luka napisał(a):Dzieńdoberek... Po krótkiej nieobecności wracam na łono dogo Bosh :loveu: Ty nawet nie wiesz jak się cieszę że wróciłaś :loveu: Guffi napisał(a):Cześć... Łooo! Jak mnie tu dawno nie było:crazyeye: No właśnie :mad: barbara.h napisał(a):eee, kurcze to wy też macie takie problemy? a ja już myślałam że jakiś wirusek mi tu w kompie buszuje!! :mad: czekamy cierpliwie na foteczki Basiu ... czy dolina rospudy i problemy z DG to głupi temat :hmmmm: ?
Bewarka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 a ja przypominam że foty miały być codziennie :mad: jak nie to ja z stąd ide :obrazic:
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 hej Kamcia ;* ale Ty nie nagadsz jak tak odpisujesz wszystkim w postach ;P
marzenna79 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kamcia_14;374097[I napisał(a):Piękny bannerek Marzenko :loveu: Dziękuję Kamciu !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]Ale to nie moja zasługa...:shake: :-( [SIZE=4]Pozdrawiam. ;)
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 barbara.h eee, kurcze to wy też macie takie problemy? a ja już myślałam że jakiś wirusek mi tu w kompie buszuje!! :mad: czekamy cierpliwie na foteczki :loveu:Kamcia_14 napisał(a): Basiu ... czy dolina rospudy i problemy z DG to głupi temat :hmmmm: ? ale to wyszło! :shake:jakoś nie zrozumiałyśmy się, chodziło mi o problemy z logowaniem na DG że, mi też strony się nie ładują :p że tak muli :cool3: dzisiaj jest lepiej, o wiele :multi:
arystokratka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witamy z popołudnia ;) ( nie z rana :razz: ) Jak tam twoje plany co do Boxia :razz:? Czekamy czekamy na dobre wieści :multi:
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Kamcia :) Co tam u was? Nowe fotki się zapowiadają? :razz:
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Arystokratko obiecuję poprawę :p już teraz na pewno będę odwiedzać galerię Kamci :loveu: teraz śmigam jeść spóźniony obiadek ale potem wpadniemy pooglądać od poczatku :lol::lol:
Agnieszka PPP Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witam:loveu: jak ja lubie psiaczki:loveu: :loveu:
Likaa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Śliczności ! Dla takich panienek jak Kamcia i Cleo mój kawaler by głowe stracił ! No cudo ! Pozdrawiam
marzenna79 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='haska_12']Pusto tu troche :razz: Kamcia gdzie jestes? No właśnie, Kamciu, gdzie jesteś ??????? :shake: Arystokratka też zaginęła ??? :evil_lol: Gdzie jesteście dziewczynki miłe ??? :loveu: Życzę udanego weekendu !!! :bluepaw::dog::bluepaw::dog::bluepaw:
Guest Kamcia_14 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie mam czasu odpowiadać na to wszystko :cool1: Mam kilka fotek ;)
Recommended Posts