zuzolandia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 .ZDROWYCH WESOłYCH I POGODNYCH SWIAT .... ......ORAZ MNOSTWA PREZENTOW POD CHOINECZKA .. ...........zyczy CAłA ZUZOLANDIA ....
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kamcia jest cudowna. Wymiziaj kochanego fotrzaka od cioci Agatki i małej Cornelki Wymiziamy :loveu:. Dlaczego tylko 1 fotka taki sliczny piesek a tak malo fotek. P.S. WESLOŁYCH ŚWIĄT I my również życzymy wesołyych świąt :loveu:. A fotki niedugo będą :diabloti:. To prawda A czy bedzie obcinana? Tak jakos sie przyzwyczailam do trymowanych westikow..... Tak ale po świętach. Wiem że na tych fotach wyszła bardzo rozczochrana :loveu:. Śliczny psiak Dziękujemy :loveu:. Zuzolandia i Guffi pięne są te przeróbki :loveu:. Ja takich nie umiem :(. Ale się nauczę :diabloti:. Albo mnie ktoś nauczy :diabloti:.
haska_12 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dobry wieczór :) Co słychać u kudłacza :cool3:?
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dobrywieczorek :p Co tam u was słychać? :eviltong: Czy wszystko już gotowe na jutrzejszy wielki dzień? :razz:
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt!
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt Dziękuje bardzo :p.
Asti Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hej Kamcia_14! Dziekuję Ci za wpis w mojej galerii. Postanowiłam odzwdzięczyć Ci się tym samym :multi: Twoja psinka jest cudowna! A najbardziej podoba mi się to zdjęcie w avatarze:loveu: Jest śliczne! My także będziemy stałymi bywalcami:cool3: Wesołych Świąt! Pozdrawiam, Asti z Kulką:lol:
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dobrywieczorek Co tam u was słychać? Czy wszystko już gotowe na jutrzejszy wielki dzień? A dobrze dobrze Ollu :razz:. A na jutrzejszy wielki dzień tylko pierogi nie gotowe :diabloti: Robimy właśnie :diabloti:. Hej Kamcia_14! Dziekuję Ci za wpis w mojej galerii. Postanowiłam odzwdzięczyć Ci się tym samym Twoja psinka jest cudowna Witamy :loveu:. I zapraszamy do odwiedzania naszej galeri częściej Dobry wieczór Co słychać u kudłacza ? Kudłacz śpi. Naszczęście :diabloti:. A ja sama życzę sobie Świętego w kominie, prezentów po szyję, zielonej choinki, prezentów trzy skrzynki, zimnego szampana i sylwka do rana.:evil_lol: :evil_lol:.
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :loveu:Zdrowych i wesołych świąt :multi::multi::multi:
goldenka245 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :loveu:Cieplutkich Świąt Bożego Narodzenia:loveu: [SIZE=2] Tak wogóle to piękny Westuś :loveu::loveu::loveu:
izka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wesołych i spokojnych swiąt Bożego Narodzenia,
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='goldenka245']:loveu:Cieplutkich Świąt Bożego Narodzenia:loveu: [SIZE=2] Tak wogóle to piękny Westuś :loveu::loveu::loveu: Merry Christmas Goldenko :loveu: :loveu:. Twój goldenek też jest piękny :loveu: :loveu: Zdrowych i wesołych świąt :multi: :multi: :multi: dziękuje Alicjo :cool3:. Wesołych i spokojnych swiąt Bożego Narodzenia, Izko tobie także życze wszytskiego najlepszego :cool1:. Bardzo ładne i twórcze Madziu :loveu:.
KarolaBox Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Życzę, aby wszyscy bliscy mogli spotkać sie w ten wieczór śpiewu kolęd, miłych wspomnień, blasku świeczek i uśmiechu. Życzę wielkiej, aż po sufit, lasem pachnącej choinki, którą skryją, aż po czubek wymarzone upominki.
Dalmatynkaa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych Świąt Kamciu!! A na prezent Bożonarodzeniowy prosimy o więcej fotek ;)
Pianka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Objuczonego Św. Mikołaja, rozmownych zwierząt, ognistej choinki oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej życzą PIANKA&DIANKA
goldenka245 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Witamy Westusia!:loveu::multi: Jak tam przed wigilią? :)
Chanelle Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [SIZE="1"]Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. :tree1: :x-mas:
Guffi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Cześć:multi: ! Już jestem i nawet zrobiłam porządki:evil_lol: .
eria Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych Świąt !!!!!!!! http://images4.fotosik.pl/259/ae8526711c643c6emed.jpg
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 W dniu Bożego Narodzenia; Dziś skaładamy ci życzenia, Aby raźniej w duszy było, Aby ci się dłużej żyło, Aby szczęścia i radości, Pomyślności i miości Z życia nigdy nie ubyło, Aby ci się lepiej żyło. W życiu bez smutku i cierpienia, Oto moje są życzenia.
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Objuczonego Św. Mikołaja, rozmownych zwierząt, ognistej choinki oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej życzą PIANKA&DIANKA Życzę, aby wszyscy bliscy mogli spotkać sie w ten wieczór śpiewu kolęd, miłych wspomnień, blasku świeczek i uśmiechu. Życzę wielkiej, aż po sufit, lasem pachnącej choinki, którą skryją, aż po czubek wymarzone upominki. W dniu Bożego Narodzenia; Dziś skaładamy ci życzenia, Aby raźniej w duszy było, Aby ci się dłużej żyło, Aby szczęścia i radości, Pomyślności i miości Z życia nigdy nie ubyło, Aby ci się lepiej żyło. W życiu bez smutku i cierpienia, Oto moje są życzenia. Wesołych Świąt !!!!!!!! Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. :tree1:. [SIZE="4"]Dziękuje za życzenia kochane :loveu:
Recommended Posts