Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Mła :crazyeye::angel:
tak TŁA :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Maga100']a to ty z sąsiadami mieszkasz? :crazyeye:

Pysia kombinuje jak basen na taczke zapakować :evil_lol: :evil_lol: stąd te łzy :evil_lol: :evil_lol:

Hanno i jak idzie pakowanie ??? :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
tak TŁA :evil_lol: :evil_lol:

Pysia kombinuje jak basen na taczke zapakować :evil_lol: :evil_lol: stąd te łzy :evil_lol: :evil_lol:

Hanno i jak idzie pakowanie ??? :cool3:

Ale mnie wyczułaś :oops: Właśnie o ten basen chodzi ale ziemia nie chce go oddac :mad: I co ja biedna poczne? :razz:

Posted

Pysia napisał(a):
Ale mnie wyczułaś :oops: Właśnie o ten basen chodzi ale ziemia nie chce go oddac :mad: I co ja biedna poczne? :razz:

to workuj ziemie :evil_lol: :evil_lol: ja nie wiem jeden mały domek i basen i tyleproblemów :shake: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
to workuj ziemie :evil_lol: :evil_lol: ja nie wiem jeden mały domek i basen i tyleproblemów :shake: :evil_lol: :evil_lol:

Ech...Bo TZ kupił za małą taczke :shake:

Guest Kamcia_14
Posted

O matko :-o :-o Ja się tak zastanawiałam czy to aby na pewno moja galeria :hmmmm:. Coście się tak rozpisali :hmmmm:. Ale jak ja się ciesze że nikt mnie nie częstuje PAJĄKAMi . Ozullkowa życzliwa dziewczynka chciała mi już podrzucić jednego ale odmówiłam :evil_lol:.

Nie mam siły tego wszystkiego cytować :evil_lol:.

A co do domów to Przecież ja zawsze dodaje że ,może się wyprowadzę tu albo tu . Tylko że zawsze coś jest nie tak :placz:. Jedna oferta nie aktualna . Następna jeszcze gorzej - w odległości kilkuset metrów cententer :placz:. W następnej ofercie kobieta podwyższyła cenę gdy się okazło że ma dużo chętnych na działkę :shake:. Teraz mamy ofertę w dąbrowie górniczej ... zobaczymy czy to wypali ...

Posted

[quote name='Anecioreczek']Jeśli w Dabrowie Górniczej Powiesz ze mieszkasz na Sląsku to zobaczysz co To za różnica:lol::lol:
to Tak Jakbyś w Wa-wie powiedziała że jesteś za Wisłą Kraków:eviltong: eeeeee juz nie jest tak zle!! Ale jeszcze 10, 20 lat temu, to szlobyna noze!!!

Posted

sota36 napisał(a):
eeeeee juz nie jest tak zle!! Ale jeszcze 10, 20 lat temu, to szlobyna noze!!!

u nas i w Szopienicach to Nie przejdzie...

Pisze w Szopienicach bo Mieszkam Blisko Nich...
i ostatnio tam byłam z Psami....nie było Miło :angryy:

chcoiaz Musze sie...ee pochwalić że znam śląski więc sie jakos dogadałam:lol::lol::lol:

Mój Tatus jest w Pełni ślązakiem:lol::lol:
ale Ja jestem w pełni...eee jak wy To mówicie Sota?
Gorole?:lol::lol:

:mad::eviltong:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
u nas i w Szopienicach to Nie przejdzie...

Pisze w Szopienicach bo Mieszkam Blisko Nich...
i ostatnio tam byłam z Psami....nie było Miło :angryy:

chcoiaz Musze sie...ee pochwalić że znam śląski więc sie jakos dogadałam:lol::lol::lol:

Mój Tatus jest w Pełni ślązakiem:lol::lol:
ale Ja jestem w pełni...eee jak wy To mówicie Sota?
Gorole?:lol::lol:

:mad::eviltong:
jak z "mieszanych rodziców- to BASZTARDY, albo KROJCOKI! "GOROL" to 100% pochodzenie zza Przemszy i Brynicy! Jesli zas mieszka sie na typowym Gornym Slasku, albo Zaglebiu a przyznaje sie do jednej czydrugiej nacji, to to jest sie NATURALIZOWANYM Slonzokiem albo Gorolem...

Posted

to u Mnie to Mieszanie...
Tatuś to Typowy ślązak a Mama znad Morza :lol::lol::lol:

ja zaś od urodzenia mieszkam na Zagłębiu i to zaraz Przy Stadionie więc sercem, tylko jemu jestem oddana:lol:
Facetom nie ufam:lol::lol::lol:

Posted

Czyli juz wiesz! Ja jestem naturalizowany Slonzok, bo juz tyle lat tu jestem, ze juz sama nie bardzo pamietam.Azrodzicow - basztard - mama Slonzora, ojciec - najgorszy gorol, bo az z Sosnowca!!!! Milosc nie zna granic!!!

Posted

życie:razz::razz:

Przypomniała Mi sie jedna sytuacja jakByłam w Chorzowie na Batorym:shake:
Jak musiałam tłumaczyć Kumplom co Ten Pijany Slązak do Nas mówi:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

chciałaś powiedzieć "co tyn łożarty ślunzok do nos godo" :evil_lol: :evil_lol:

a ja to najlepiej-rodzice ze sląska a ja sie w Gdyni urodziłam :D

Posted

[quote name='Pysia']Na razie siostrzyczka jest tylko jedna :diabloti:

a dwie :diabloti:

[quote name='Kamcia_14']. Teraz mamy ofertę w dąbrowie górniczej ... zobaczymy czy to wypali ...

a to przy takiej pzreprowadzce to sę tylko patrzy na cenę gruntow? :diabloti:
Ja myślam, ze sie raczej czlek martwi, czy będzie tam gdzie się pzreprowadza, za co rodzie utrzymac :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
a dwie :diabloti:

a to przy takiej pzreprowadzce to sę tylko patrzy na cenę gruntow? :diabloti:
Ja myślam, ze sie raczej czlek martwi, czy będzie tam gdzie się pzreprowadza, za co rodzie utrzymac :diabloti:

Ty to Pika WSTRĘTNA DOŻARTA BABA jesteś.
Prawda Kamciu ? :loveu: :loveu: :loveu:
Ona Ci normalnie do życia w butach włazi :mad:
Nie pozwól na to ! :cool3:

Posted

Popatrzcie - chyba rodzi sie 2 fenomen (oprocz niepokonanej galerii -pewnej Ali R.:, tyle ze foty tam sa) )- zadnych fot, a juz tyle stron!!! I ludziska dalej ciagna tu!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Popatrzcie - chyba rodzi sie 2 fenomen (oprocz niepokonanej galerii -pewnej Ali R.:, tyle ze foty tam sa) )- zadnych fot, a juz tyle stron!!! I ludziska dalej ciagna tu!!!

Nooooooo ! Bo to jest FENOMENALNY BLOGASEK :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ty to Pika WSTRĘTNA DOŻARTA BABA jesteś.

ja nie jestem dożarta :shake:
Dzisiaj jeszcze nic nie jadalam :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']ja nie jestem dożarta :shake:
Dzisiaj jeszcze nic nie jadalam :evil_lol::crazyeye:kuna ja zjadłam 5 ciasteczek i suchą bułkę , zapiłam kawą ...ciastkami splułam monitor .....no i jestem głodna ....a miałam sie odchudzać

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...