Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 malawaszka napisał(a):no jak to pomiędzy??? pomiędzy Wawą a DG jest Łódź, Częstochowa... Zywiec to dopiero potem - coraz bardziej na południe - w końcu dojdziemy do Pragi, a kiedyś pewno do Maroko, Egiptu, Ugandy, RPA ....... :evil_lol: Dla Kamci pomiędzy jest Żywiec i tego się będzie pewnie trzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):Dla Kamci pomiędzy jest Żywiec i tego się będzie pewnie trzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo to jest PRAWIE po drodze :evil_lol: :evil_lol:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):Bo to jest PRAWIE po drodze :evil_lol: :evil_lol: Jezu żeby tylko agresywnego doga po tej drodze nie znalazła :shock:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):Jezu żeby tylko agresywnego doga po tej drodze nie znalazła :shock: rany ty nie strasz :shock: :shock: :shock: bo tu dużo i tak pasuje jedynie doga brakuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):rany ty nie strasz :shock: :shock: :shock: bo tu dużo i tak pasuje jedynie doga brakuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na razie siostrzyczka jest tylko jedna :diabloti:
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):rany ty nie strasz :shock: :shock: :shock: bo tu dużo i tak pasuje jedynie doga brakuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po co Wam dog jak jest weściq??? :loveu:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):Na razie siostrzyczka jest tylko jedna :diabloti: mylisz się , oj i to bardzo się mylisz :shake: :shake:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 malawaszka napisał(a):po co Wam dog jak jest weściq??? :loveu: Weściq :crazyeye: Serio:crazyeye: A taki ładny hamerykanski był :shake: Vectra napisał(a):mylisz się , oj i to bardzo się mylisz :shake: :shake: :crazyeye: Jest ich więcej? :crazyeye:
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 przybyłam zaniepokojona :shake: Podobno jednak nie poznamy autorki galerii :shake: a miały być wspólne kawy :placz:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Weściq :crazyeye: Serio:crazyeye: A taki ładny hamerykanski był :shake: :crazyeye: Jest ich więcej? :crazyeye: tak conajmniej dwie , tylu się doliczyłam :shake: [quote name='Maga100']przybyłam zaniepokojona :shake: Podobno jednak nie poznamy autorki galerii :shake: a miały być wspólne kawy :placz: wiem że tak bardzo sie cieszyłaś :evil_lol: dasz sobie rade z tym >?? chcesz pogadać ? :diabloti:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100']przybyłam zaniepokojona :shake: Podobno jednak nie poznamy autorki galerii :shake: a miały być wspólne kawy :placz: Magdziu pomożemy Ci :bigok: Trzymaj się :modla: Przybywamy na pomoc :evil_lol:
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ale ja nie rozumiem :cool1: Kamciu, o co chodzi z tym domem? Był i nie ma? :shake:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100']ale ja nie rozumiem :cool1: Kamciu, o co chodzi z tym domem? Był i nie ma? :shake: widmo :evil_lol: :evil_lol:
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra'] wiem że tak bardzo sie cieszyłaś :evil_lol: juz tak się nie kryguj, kochana. Nawet mówiłaś ostatnio, że zaczynasz sie nudzić na tych naszych kawach i przzydałaby ci się jakaś atrakcja :p Tzn. fajna koleżanka jakaś :p A teraz to chyba Pysiu bedzie bliżej :shake:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100']juz tak się nie kryguj, kochana. Nawet mówiłaś ostatnio, że zaczynasz sie nudzić na tych naszych kawach i przzydałaby ci się jakaś atrakcja :p Tzn. fajna koleżanka jakaś :p A teraz to chyba Pysiu bedzie bliżej :shake: nie wspomnie już kto tu się ze mną non stop wykłocał na gg z kim będzie się przyjażnić nowa koleżanka :eviltong: :diabloti:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I ja Wam teraz tą kolezanke podprowadze :diabloti: Tylko żeby Weszka mnie nie zrobiła na szaro bo ona mieszka w Dabrowie :placz:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):I ja Wam teraz tą kolezanke podprowadze :diabloti: Tylko żeby Weszka mnie nie zrobiła na szaro bo ona mieszka w Dabrowie :placz: słuchaj to może jakiś pojedynek zróbcie :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo losowanie :evil_lol:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):słuchaj to może jakiś pojedynek zróbcie :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo losowanie :evil_lol: Myslisz? Pogadam z nią jutro :cool1::cool1::cool1: Przecież ma swoje motylko to może mi choć to zostawic :p
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Kamciu ,a może jednak odnajdzie się ten dom w wawce ? :cool3: teraz tak dzezi we stolycy mieszkać :diabloti:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):Kamciu ,a może jednak odnajdzie się ten dom w wawce ? :cool3: teraz tak dzezi we stolycy mieszkać :diabloti: Nie słuchaj jej :shake: Dąbrowa jest cool :loveu: I można u nas spotkac dogi :diabloti:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):Nie słuchaj jej :shake: Dąbrowa jest cool :loveu: I można u nas spotkac dogi :diabloti: ona nie ma racji w wawce jest cudownie :loveu: taka miła rodzinna atmosfera tu panuje :loveu: i na kawach dogomaniackich się często spotykamy. Wogóle to dzięki za zaproszenie do Twojej galerii Teraz będziemy tu wpadasz CZĘSTO :cool3: :cool3:
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Nie słuchaj jej :shake: Dąbrowa jest cool :loveu: I można u nas spotkac dogi :diabloti: ale u nas mieszkają najmilejsze dogomaniaczki :loveu: :loveu:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):ona nie ma racji w wawce jest cudownie :loveu: taka miła rodzinna atmosfera tu panuje :loveu: i na kawach dogomaniackich się często spotykamy. Wogóle to dzięki za zaproszenie do Twojej galerii Teraz będziemy tu wpadasz CZĘSTO :cool3: :cool3: Tak :diabloti: Baaaardzo często i będziemy sprawdzać gdzie następny dom powstanie ;)
Hanna R. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']Kamciu ,a może jednak odnajdzie się ten dom w wawce ? :cool3: teraz tak dzezi we stolycy mieszkać :diabloti: Kaczi, kaczi - moje drogie dziecko. KACZI ! Juz się nie mówi dżezi. :cool1: Znowu się za Ciebie muszę wstydzić :shake:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100']ale u nas mieszkają najmilejsze dogomaniaczki :loveu: :loveu: A u nas najśliczniejsze :evil_lol:
Recommended Posts