Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='evaxon']dobra dobra:evil_lol: napewno bedzie boxio
biedna psinka:shake:

Tak , to będziena 1000000 % boksio :Cool!:

[quote name='eria']byle nie do Warszawy......
a z sunią faktycznie nieciekawie :shake:

Do Warszawy nie chce zbyt bardzo Chociaż tam jest sporo dogomaniaków i wogóle :roll:

[quote name='madzia i medor']:cunao: :cunao:

A kiedy zdjęcia Kamci:mad:

Też się cieszę że może zawita do nas bokserek :grins:

[quote name='eria']no tego to się podejrzewam nie doczekamy ;) Doczekacie się kiedyś :diabloti:

[quote name='sota36']A jakie rokowania wetow, co do suczki?
To niedaleko od nas:)

Suczka mojej przyjacióki jest w stanie ciężkim ale stabilnym ;)
Jej życiu nie zagraża niebezpieczeństwo :multi: A dąbrowa to rzeczywiście niedaleko od was :loveu: Możecie się spodziewać mojej wizyty :cool3:

[quote name='justys95']nie mów tak bo przyzna ci racje i nigdy nie da...a ja powtarzam ze nie odzywam się póki nie będzie przynajmniej 6 fot jednorazowo, chyba ze w wyjątkowych sytłacjach... ja chce foty!!!!

6 fot jednorazowo to marzenie ściętej głowy :evil_lol:

[quote name='Pianka']Szantaż- jak nie będzie zdjęć, to ja sie nie będe odzywać:eviltong:

Oj będziesz się odzywać :diabloti:

[quote name='Xiara']Witamy!
To świetnie! :multi:

Witajcie :loveu:

[quote name='Anecioreczek']to nie Sląsk...to Zagłebie.... :P

Oj a co to za różnica :hmmmm:

[quote name='justys95']moja rodzina mieszka w Dąbrowie Górniczej :) o byś przyjeżdżała do mnie :klacz:

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześc kamcia :multi:

Kiedy beda jakies zdjecia?? hmm ...

No to juz calkiem niedaleko Nas jak do Dabrowy Górniczej

Witaj Daga :loveu: Cieszę się że wszyscy będą tak niedaleko mnie :multi:

[quote name='goldenka245']No a Żywiec tak supoer sie zapowiadał :(Nowe foty:PP (miałam nie pisać )

Tak :placz: No ale trudno , żywiec nie wypalił :placz:

Posted

[quote name='eria']byle nie do Warszawy......
a z sunią faktycznie nieciekawie :shake: :shake:

Eria ty uwazaj bo ja mieszkam w stolicy, oj podpadłaś dziewczyno podpadłaś:mad: .Mieszkamy tu i zyjemy, kurcze czemu nie lubicie Warszawki ??Nie rozumiem :shake: Przynajmniej wszedzie blisko, nie trzeba czekać godzinami na autobusy, wet pod reka, parki sa lasy sa jeziora i brudna wisła tyz <- czygo chcyc wiecyj :cool1:

Kamcia super sunia :loveu: Podobna troche do Foxi tez taka rozczochrana (chyba zaraz dostane w łep albo od ciebie albo od Eri :evil_lol: )

Posted

Witanko;-) no prosze jakie nowosci ...nowy domek;-) nowe miasto;-) mozliwe ze nowe psioki;-) .....tylko czegos tu brak ........fot !!!!!!
jak zwykle zreszta heheheh ........fajnie ze bedziesz tak blisko ;-) ..

Ludzie przeprowadzajcie sie na SLUNS;-) tu jest PIKNIEEEE !!!!!

Posted

[quote name='Usia']Eria ty uwazaj bo ja mieszkam w stolicy, oj podpadłaś dziewczyno podpadłaś:mad: .Mieszkamy tu i zyjemy, kurcze czemu nie lubicie Warszawki ??Nie rozumiem :shake: Przynajmniej wszedzie blisko, nie trzeba czekać godzinami na autobusy, wet pod reka, parki sa lasy sa jeziora i brudna wisła tyz <- czygo chcyc wiecyj :cool1:

Kamcia super sunia :loveu: Podobna troche do Foxi tez taka rozczochrana (chyba zaraz dostane w łep albo od ciebie albo od Eri :evil_lol: )
masz w łeb we wtorek!!!!!!!!!!!!!!!! porównuje mi Foxiątko do westika !! Fakt że Foxi ma krew teriera i te ...kurwiki w oczach:evil_lol: ale porównanie do westa jest obrazą :evil_lol:

Posted

Cześć. Wpadłam zobaczyć nowe zdjęcia, ale coś tu ucichło.

Proszę się nie wymigiwać, tylko zdjęcia dodawać, bo więcej tu nie przyjdę.

Posted

Rybc!a napisał(a):

co racja to racja:cool1:

Posted

Rybc!a napisał(a):

Zgadzam sie w 100% :diabloti: ( u mnie nawet filmik w galerii :cool3: )

Posted

[quote name='Kamcia_14']

Przeprowadzę się najprawdopodobniej w okolice Dąbrowy Górniczej.
Mamy już nawet upatrzony domek :cool3:
:hmmmm: precież już mieliście kupiony czy tam wybudowany domek w Warszawie :razz: :razz: to jak ? :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
:hmmmm: precież już mieliście kupiony czy tam wybudowany domek w Warszawie :razz: :razz: to jak ? :cool3:

Nad tym samym się zastanawiałam , moje dziecko :hmmmm: :cool3: :hmmmm:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Nad tym samym się zastanawiałam , moje dziecko :hmmmm: :cool3: :hmmmm:

Nie tylko ty droga babciu :shake: nie tylko ty .......

Posted

Vectra napisał(a):

Niech powie gdzie to pooglądamy z Weszką :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Niech powie gdzie to pooglądamy z Weszką :diabloti:

a w którym miejscu w DG bo robie właśnie robote czy aby na pewno plan zagospodarowania przestrzennego jest zgodny z normami :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
a w którym miejscu w DG bo robie właśnie robote czy aby na pewno plan zagospodarowania przestrzennego jest zgodny z normami :diabloti:

Tym bardziej że domek jak piszesz masz upatrzony :diabloti:

Posted

Kamcia ,a czemu nie w Warszawie ??? no przeciez tu tak fajnie jest.
Najpierw chodzisz po galeriach się lansujesz że do wawy jużniedługo wpadasz , wpraszasz się na chama na nasze spotkania ,a teraz co ?? wymiękasz ? :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']Kamcia ,a czemu nie w Warszawie ??? no przeciez tu tak fajnie jest.
Najpierw chodzisz po galeriach się lansujesz że do wawy jużniedługo wpadasz , wpraszasz się na chama na nasze spotkania ,a teraz co ?? wymiękasz ? :cool3:
Nie zapomnij że pomiędzy Warszawą a Dąbrową był jeszcze Żywiec :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie zapomnij że pomiędzy Warszawą a Dąbrową był jeszcze Żywiec :evil_lol:

no jak to pomiędzy??? pomiędzy Wawą a DG jest Łódź, Częstochowa... Zywiec to dopiero potem - coraz bardziej na południe - w końcu dojdziemy do Pragi, a kiedyś pewno do Maroko, Egiptu, Ugandy, RPA ....... :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no jak to pomiędzy??? pomiędzy Wawą a DG jest Łódź, Częstochowa... Zywiec to dopiero potem - coraz bardziej na południe - w końcu dojdziemy do Pragi, a kiedyś pewno do Maroko, Egiptu, Ugandy, RPA ....... :evil_lol:

ale i tak Ci zazdroszcze :oops: :oops: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...