Daga_i_Oskar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześc kamcia :multi: Kiedy beda jakies zdjecia?? hmm ... No to juz calkiem niedaleko Nas jak do Dabrowy Górniczej :razz:
goldenka245 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No a Żywiec tak supoer sie zapowiadał :( Nowe foty:PP (miałam nie pisać :D )
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='evaxon']dobra dobra:evil_lol: napewno bedzie boxio biedna psinka:shake: Tak , to będziena 1000000 % boksio :Cool!: [quote name='eria']byle nie do Warszawy...... a z sunią faktycznie nieciekawie :shake: Do Warszawy nie chce zbyt bardzo Chociaż tam jest sporo dogomaniaków i wogóle :roll: [quote name='madzia i medor']:cunao: :cunao: A kiedy zdjęcia Kamci:mad: Też się cieszę że może zawita do nas bokserek :grins: [quote name='eria']no tego to się podejrzewam nie doczekamy ;) Doczekacie się kiedyś :diabloti: [quote name='sota36']A jakie rokowania wetow, co do suczki? To niedaleko od nas:) Suczka mojej przyjacióki jest w stanie ciężkim ale stabilnym ;) Jej życiu nie zagraża niebezpieczeństwo :multi: A dąbrowa to rzeczywiście niedaleko od was :loveu: Możecie się spodziewać mojej wizyty :cool3: [quote name='justys95']nie mów tak bo przyzna ci racje i nigdy nie da...a ja powtarzam ze nie odzywam się póki nie będzie przynajmniej 6 fot jednorazowo, chyba ze w wyjątkowych sytłacjach... ja chce foty!!!! 6 fot jednorazowo to marzenie ściętej głowy :evil_lol: [quote name='Pianka']Szantaż- jak nie będzie zdjęć, to ja sie nie będe odzywać:eviltong: Oj będziesz się odzywać :diabloti: [quote name='Xiara']Witamy! To świetnie! :multi: Witajcie :loveu: [quote name='Anecioreczek']to nie Sląsk...to Zagłebie.... :P Oj a co to za różnica :hmmmm: [quote name='justys95']moja rodzina mieszka w Dąbrowie Górniczej :) o byś przyjeżdżała do mnie :klacz: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc kamcia :multi: Kiedy beda jakies zdjecia?? hmm ... No to juz calkiem niedaleko Nas jak do Dabrowy Górniczej Witaj Daga :loveu: Cieszę się że wszyscy będą tak niedaleko mnie :multi: [quote name='goldenka245']No a Żywiec tak supoer sie zapowiadał :(Nowe foty:PP (miałam nie pisać ) Tak :placz: No ale trudno , żywiec nie wypalił :placz:
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Kamcia_14'] [B][I]Też się cieszę że może zawita do nas bokserek :grins: Boksierki sią siuupppperr:razz: :razz:
Usia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='eria']byle nie do Warszawy...... a z sunią faktycznie nieciekawie :shake: :shake: Eria ty uwazaj bo ja mieszkam w stolicy, oj podpadłaś dziewczyno podpadłaś:mad: .Mieszkamy tu i zyjemy, kurcze czemu nie lubicie Warszawki ??Nie rozumiem :shake: Przynajmniej wszedzie blisko, nie trzeba czekać godzinami na autobusy, wet pod reka, parki sa lasy sa jeziora i brudna wisła tyz <- czygo chcyc wiecyj :cool1: Kamcia super sunia :loveu: Podobna troche do Foxi tez taka rozczochrana (chyba zaraz dostane w łep albo od ciebie albo od Eri :evil_lol: )
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jeśli w Dabrowie Górniczej Powiesz ze mieszkasz na Sląsku to zobaczysz co To za różnica:lol::lol: to Tak Jakbyś w Wa-wie powiedziała że jesteś za Wisłą Kraków:eviltong:
zuzolandia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Witanko;-) no prosze jakie nowosci ...nowy domek;-) nowe miasto;-) mozliwe ze nowe psioki;-) .....tylko czegos tu brak ........fot !!!!!! jak zwykle zreszta heheheh ........fajnie ze bedziesz tak blisko ;-) .. Ludzie przeprowadzajcie sie na SLUNS;-) tu jest PIKNIEEEE !!!!!
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Usia']Eria ty uwazaj bo ja mieszkam w stolicy, oj podpadłaś dziewczyno podpadłaś:mad: .Mieszkamy tu i zyjemy, kurcze czemu nie lubicie Warszawki ??Nie rozumiem :shake: Przynajmniej wszedzie blisko, nie trzeba czekać godzinami na autobusy, wet pod reka, parki sa lasy sa jeziora i brudna wisła tyz <- czygo chcyc wiecyj :cool1: Kamcia super sunia :loveu: Podobna troche do Foxi tez taka rozczochrana (chyba zaraz dostane w łep albo od ciebie albo od Eri :evil_lol: ) masz w łeb we wtorek!!!!!!!!!!!!!!!! porównuje mi Foxiątko do westika !! Fakt że Foxi ma krew teriera i te ...kurwiki w oczach:evil_lol: ale porównanie do westa jest obrazą :evil_lol:
Rybc!a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć. Wpadłam zobaczyć nowe zdjęcia, ale coś tu ucichło. Proszę się nie wymigiwać, tylko zdjęcia dodawać, bo więcej tu nie przyjdę.
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Rybc!a napisał(a):Cześć. Wpadłam zobaczyć nowe zdjęcia, ale coś tu ucichło. Proszę się nie wymigiwać, tylko zdjęcia dodawać, bo więcej tu nie przyjdę. co racja to racja:cool1:
haska_12 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Rybc!a napisał(a):Cześć. Wpadłam zobaczyć nowe zdjęcia, ale coś tu ucichło. Proszę się nie wymigiwać, tylko zdjęcia dodawać, bo więcej tu nie przyjdę. Zgadzam sie w 100% :diabloti: ( u mnie nawet filmik w galerii :cool3: )
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześc dziewczyny ;) Ale tu u Was ruch ho ho... :lol: Nadrabiania miałam duuużo ale po drodze i fotki były :loveu: I gratki z seteczki ;) Szkoda że sie nie załapałam :mad:
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Przeprowadzę się najprawdopodobniej w okolice Dąbrowy Górniczej. Mamy już nawet upatrzony domek :cool3: :hmmmm: precież już mieliście kupiony czy tam wybudowany domek w Warszawie :razz: :razz: to jak ? :cool3:
Hanna R. Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Vectra napisał(a)::hmmmm: precież już mieliście kupiony czy tam wybudowany domek w Warszawie :razz: :razz: to jak ? :cool3: Nad tym samym się zastanawiałam , moje dziecko :hmmmm: :cool3: :hmmmm:
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nad tym samym się zastanawiałam , moje dziecko :hmmmm: :cool3: :hmmmm: Nie tylko ty droga babciu :shake: nie tylko ty .......
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a)::hmmmm: precież już mieliście kupiony czy tam wybudowany domek w Warszawie :razz: :razz: to jak ? :cool3: Niech powie gdzie to pooglądamy z Weszką :diabloti:
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):Niech powie gdzie to pooglądamy z Weszką :diabloti: a w którym miejscu w DG bo robie właśnie robote czy aby na pewno plan zagospodarowania przestrzennego jest zgodny z normami :diabloti:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 malawaszka napisał(a):a w którym miejscu w DG bo robie właśnie robote czy aby na pewno plan zagospodarowania przestrzennego jest zgodny z normami :diabloti: Tym bardziej że domek jak piszesz masz upatrzony :diabloti:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Kamcia ,a czemu nie w Warszawie ??? no przeciez tu tak fajnie jest. Najpierw chodzisz po galeriach się lansujesz że do wawy jużniedługo wpadasz , wpraszasz się na chama na nasze spotkania ,a teraz co ?? wymiękasz ? :cool3:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']Kamcia ,a czemu nie w Warszawie ??? no przeciez tu tak fajnie jest. Najpierw chodzisz po galeriach się lansujesz że do wawy jużniedługo wpadasz , wpraszasz się na chama na nasze spotkania ,a teraz co ?? wymiękasz ? :cool3: Nie zapomnij że pomiędzy Warszawą a Dąbrową był jeszcze Żywiec :evil_lol:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Mitomanią mi tu pachnie cuś :hmmmm: czujecie ? :evil_lol:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):Mitomanią mi tu pachnie cuś :hmmmm: czujecie ? :evil_lol: Mnie klonami :cool1:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):Mnie klonami :cool1: toksyczna mieszanka :shake:
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):Nie zapomnij że pomiędzy Warszawą a Dąbrową był jeszcze Żywiec :evil_lol: no jak to pomiędzy??? pomiędzy Wawą a DG jest Łódź, Częstochowa... Zywiec to dopiero potem - coraz bardziej na południe - w końcu dojdziemy do Pragi, a kiedyś pewno do Maroko, Egiptu, Ugandy, RPA ....... :evil_lol:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 malawaszka napisał(a):no jak to pomiędzy??? pomiędzy Wawą a DG jest Łódź, Częstochowa... Zywiec to dopiero potem - coraz bardziej na południe - w końcu dojdziemy do Pragi, a kiedyś pewno do Maroko, Egiptu, Ugandy, RPA ....... :evil_lol: ale i tak Ci zazdroszcze :oops: :oops: :evil_lol:
Recommended Posts