Bewarka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ja nie pije :obrazic: co to ma byc? to jest FOTO blog?!? od dziś odezwe się tylko gdy dasz fote, słyszy? :mad::cool1:
Karilka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Śliczności - no nadziwić sie nie moge że takie cuda po ziemi chodzą:loveu: PS: gdzie tam nokia... kiepski aparat! Ericsony maja najlepsze aparaty!
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='sota36']Ta tez ma racje!! ja tam pic bez fot nie bede!!!!:cool1:święta racja
Agniest Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 witam po raz pierwszy ;) masz śliczną futerkową panienkę :cool3: Ja co prawda bokseromaniaczka, ale ciebie też często widuję w "bokserzych galeriach". Pozdrawiam razem z moimi suniami :multi:
sota36 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No i znow to samo!!1 BRAK fot!!! Kurcze - to FOTO blog!!!!!! FOTO _ czyli foty maja byc!!!
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agniest']witam po raz pierwszy ;) masz śliczną futerkową panienkę :cool3: Ja co prawda bokseromaniaczka, ale ciebie też często widuję w "bokserzych galeriach". Pozdrawiam razem z moimi suniami :multi: Miło mi że do nas wpadłaś :loveu: Agniest ja też Bokseromaniaczka podobnie jak Westomaniaczka :loveu: [quote name='haska_12']Czesc :cool3: Witaj :loveu: [quote name='Paulina_mickey']witamy:loveu: :loveu: :loveu: Hej :cool3: [quote name='DORRAG']Dzień dobry:p Witaj :multi: [quote name='haska_12']Zmieniony tytuł galerii? :evil_lol: Tak :mdrmed: [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry! Witaj kochaniutka :loveu: 1. Suczka mojej przyjaciółki leży w klinice w stanie ciężkim . Więc wybaczcie proszę jeśli w najbliższym czasie nie będę was odwiedzać ... [SIZE=7]2 . Możliwe że w najbliższym czasie oprócz Kamci będzie u nas BOKSER ! Jeszcze nic pewnego ale są szanse :multi: . Jeśli zakup nowego domu wypali .. będzie miejsce dla boksera i schroniskowego kundelka :multi:
e.v.a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 witaj:multi: [quote name='Kamcia_14'] oprócz Kamci będzie u nas BOKSER ! Jeszcze nic pewnego ale są szanse :multi: . Jeśli zakup nowego domu wypali .. będzie miejsce dla boksera i schroniskowego kundelka :multi: ojaaaa ale super:loveu: no to trzymamy kciuki za nowy dmek:cool3:
sota36 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 KAmciu - a co sie suni Twej przyjacoiki stalo? A gdzie na Slask sie przeprowadzasz????
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='evaxon']witaj:multi: ojaaaa ale super:loveu: no to trzymamy kciuki za nowy dmek:cool3: Witaj Ewa :loveu: Pamiętaj ! Ten boksio to nic pewnego :cool3: [quote name='sota36']KAmciu - a co sie suni Twej przyjacoiki stalo? A gdzie na Slask sie przeprowadzasz???? Jolu sucza mojej przyjaciółki została pogryziona przez psa :placz: Ma rozerwany brzuch i połamane żebra :placz: Przeprowadzę się najprawdopodobniej w okolice Dąbrowy Górniczej. Mamy już nawet upatrzony domek :cool3:
e.v.a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 dobra dobra:evil_lol: napewno bedzie boxio :cool3: biedna psinka:shake:
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 byle nie do Warszawy...... a z sunią faktycznie nieciekawie :shake: :shake:
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Kamcia_14'][I][B] [SIZE=7]2 . Możliwe że w najbliższym czasie oprócz Kamci będzie u nas BOKSER ! Jeszcze nic pewnego ale są szanse :multi: . Jeśli zakup nowego domu wypali .. będzie miejsce dla boksera i schroniskowego kundelka :multi: :cunao: :cunao: :cunao: A kiedy zdjęcia Kamci:mad:
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 madzia i medor napisał(a)::cunao: :cunao: :cunao: A kiedy zdjęcia Kamci:mad: no tego to się podejrzewam nie doczekamy ;)
sota36 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Kamcia_14']Witaj Ewa :loveu: Pamiętaj ! Ten boksio to nic pewnego :cool3: Jolu sucza mojej przyjaciółki została pogryziona przez psa :placz: Ma rozerwany brzuch i połamane żebra :placz: Przeprowadzę się najprawdopodobniej w okolice Dąbrowy Górniczej. Mamy już nawet upatrzony domek :cool3: A jakie rokowania wetow, co do suczki? To niedaleko od nas:):):)
Bewarka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='eria']no tego to się podejrzewam nie doczekamy ;) nie mów tak bo przyzna ci racje i nigdy nie da...a ja powtarzam ze nie odzywam się póki nie będzie przynajmniej 6 fot jednorazowo, chyba ze w wyjątkowych sytłacjach...:mad: ja chce foty!!!!
Pianka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Szantaż- jak nie będzie zdjęć, to ja sie nie będe odzywać:eviltong:
Xiara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Kamcia_14'] [SIZE=7]2 . Możliwe że w najbliższym czasie oprócz Kamci będzie u nas BOKSER ! Jeszcze nic pewnego ale są szanse :multi: . Jeśli zakup nowego domu wypali .. będzie miejsce dla boksera i schroniskowego kundelka :multi: Witamy! To świetnie! :multi:
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Przeprowadzę się najprawdopodobniej w okolice Dąbrowy Górniczej. Mamy już nawet upatrzony domek :cool3: to nie Sląsk...to Zagłebie.... :P
Bewarka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 moja rodzina mieszka w Dąbrowie Górniczej :)
Recommended Posts