Guest Kamcia_14 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Dynia']hej :multi: jakiego masz fajnego psiunka :crazyeye: jak pluszowa przytulanka :loveu: piękny jest bez dwóch zdań :diabloti: dzięki za wizytkę ... zapraszam na jeszcze :evil_lol: a zapomniała bym choinka dla Ciebie :diabloti: :tree1: i góry prezentów pod ... życzę :multi: :multi: :multi: Witamy... i dziękujemy za odwiedziny :loveu:. A do waszej galeri zawsze wpadnę :loveu:.Za choinkę i życzenia maksymalnie ths. :p. To się choinką odwdzięczę :tree1:. Juz nie mogę się doczekać świątecznej galerii..ciekawe czy ja będę miała czas zrobic jakies zdjęcia..ale to pierwsza wigilia Nerusia więc na pewno cos zrobie Pozdrowionka!!! Witajcie...I ja też się nie mogę doczekać jak mi aparat dadzą :diabloti:. Mojego słoneczka :loveu:. to też pierwsza wigilia. Ciekawe czy mu będzie opłatek smakował :evil_lol:. Wszystkiego najlepszego życzymy :loveu:. Pozdrowionka :loveu:. No to w takim razie czekamy na sesję To se poczekacie jeszcze troche :evil_lol:. Ale dobrze że wpadacie do nas do galeri :loveu:. Dziękujemyyy :loveu:. dobra pomyliłam sie^^ Bombel też ma westa i sobie pomyliłam xD Czyli mnie pomyliłaś z jakimś Bomblem :evil_lol:. Ale teraz mnie już z nikim nie pomylisz :loveu:.
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 oj bo obydwoje macie westa na avatarku i mi sie coś pomyliło:P już sobie nie pomyle nooo ;*
zuzolandia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witanko póznaaaaa nocką..heheh.....ech doba powinna miec przynajmniej 30 godzin hehe wtedy to bym sie ze wszystkim wyrobila .....ale licze ze po swietach to szlenstwo zniknie ;-) Mizianko dla Kamusi i buziaczki w ten przekoffany pycholek ;-)
Guest Kamcia_14 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 oj bo obydwoje macie westa na avatarku i mi sie coś pomyliło:P już sobie nie pomyle nooo ;* No i dobrze :loveu:. Witanko póznaaaaa nocką..heheh.....ech doba powinna miec przynajmniej 30 godzin hehe wtedy to bym sie ze wszystkim wyrobila .....ale licze ze po swietach to szlenstwo zniknie Mizianko dla Kamusi i buziaczki w ten przekoffany pycholek Witamy :loveu: :loveu:. Buziaczki w przekofany pychol zawsze dostaje :loveu:. I wymizianko też oczywiście przekażę. Fot Kamuli narazie nie będzie :(. Ale dam fote mojej siostry Anety :loveu:.
Behemot Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Kamcia_14'] Fot Kamuli narazie nie będzie :(. Ale dam fote mojej siostry Anety :loveu:. Och, jej! Jaka dzidziunia śliczna :loveu: Ile ona ma? Około roczku?
Guffi Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Marta_Ares napisał(a):ona jest sliczna:loveu: :loveu: :loveu: No nie?:p Strasznie kochana:loveu:
Ola&Kora Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ale mnie tu dawno nie było :oops: A obiecałam zaglądać... :oops: Ale troche problemów miałam.... No ale już jestem :multi: Śliczna fotka :loveu: :loveu: :loveu:
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hey cioteczka :) jak mnie dawno nie było... ale obiecuje sie poprawić, no o ile mi znowu net nie padnie.... Kamcia jak zwykle cudowna:loveu: :loveu: :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Och, jej! Jaka dzidziunia śliczna Ile ona ma? Około roczku? Tak, Aneta wczoraj skończyła roczek. ona jest sliczna Wiem :loveu:. :loveu:. No nie? Strasznie kochana Mmm. tak :razz:. Ale mnie tu dawno nie było A obiecałam zaglądać... Ale troche problemów miałam.... No ale już jestem Śliczna fotka Oj Olu olu zaniedbałaś nas :mad:. :mad:. Ale się poprawisz prawda :razz:. sliczny Kamus jaka ma siersc super Witamy :loveu:. A dodam małe sprostowanie że to jest Śliiczna Kamuśś :razz:. A sierściucha :loveu:. Hey cioteczka jak mnie dawno nie było... ale obiecuje sie poprawić, no o ile mi znowu net nie padnie.... Kamcia jak zwykle cudowna :mad:. Net nie padnie chyba a jak padnie to :mad:. Cudowna oj cudowna :diabloti:. A teraz fotki Kamci :loveu:.
Dalmatynkaa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Śliczny westuś, chcemy więcej zdjęęęęęęć!
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jejku, nigdy nie przepadałam za westami, ale Kamcia jest przecudna!!! :loveu: Zakochałam się w niej :loveu: :loveu: :loveu: No jaką ona ma słodką mordke!!! :p :p
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Ola&Kora']Jejku, nigdy nie przepadałam za westami, ale Kamcia jest przecudna!!! :loveu: Zakochałam się w niej :loveu: :loveu: :loveu: No jaką ona ma słodką mordke!!! :p :p No wiesz co :mad:. Jak ty za westami mogłaś nie przepadać :mad:. Ale się w sumię cieszę że kamull ci się podoba :cool1:/ Kamciu, specjalnie dla Ciebie :cool3: Mmm Behemot :cool3:. Śliczny westuś chcemy więcej zdjęć. Już niedługo. ZA GWIAZDKĘ DOSTANIECIE :diabloti:.:evil_lol: :diabloti:
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Najważniejszym przygotowaniem do wigili jest zagranie w Totolotka. Jestem hazardziską :diabloti:. A tak pozatym to miałam bardzo poważną rozmowę z osobą która chce wziąść Lilusia :multi:. Choinka ubrana :loveu:. POmagam w przygotowaniu i jest OK.
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Tp super... a o co chodzi z Lilusiem bo ja chyba nie w temacie....
Chanelle Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [SIZE="1"]Kamcia jest cudowna. Wymiziaj kochanego fotrzaka od cioci Agatki i małej Cornelki :cool3:
Marta_Ares Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dlaczego tylko 1 fotka:-( taki sliczny piesek a tak malo fotek. P.S. WESLOŁYCH ŚWIĄT
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Nie ma to jak dobra jakość zdjęć z komórki :cool3: Wesołych Świąt :)
Magda Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 madziasto4 napisał(a):Śliczny psiak :loveu: To prawda:loveu: A czy bedzie obcinana? Tak jakos sie przyzwyczailam do trymowanych westikow.....:lol:
Recommended Posts