Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Samturia']tylko jedna? :mad: Ta :eviltong: Tylko jedna :cool3: [quote name='Ewa&kumpel']Śliczna, ale ja poproszę więcej... :razz: Jak tak ładnie prosisz to dostaniesz jeszcze jedną :loveu: [quote name='justys95']fajnie...ale miały być TRZY !!! :mad: Chodziło mi o to że 3 foty będą łącznie w tym tygoniu :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']no sliczna ale TYLKO jedna???:mad: No następna :shake: [quote name='Kitka20']Witaj Kamcia a może by tak więcej fotek??:mad: Witaj :loveu: [quote name='ß@$!@']Hej!! No fajnie, fajnie, ale tylko 1 ?! :mad: :razz: Witaj :cool3:
Marta_Ares Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 beda jeszcze jakies fotki?:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='bonita']Witaj ciociu Kamciu, co tam u Was słychać? Wszystko po staremu :cool1: Czytam sobie ksiązkę pt. Ala Makota :cool3: [quote name='haska_12'] A kto Kamulce nosek odciął :D? Nie moja wina że ten pies się kręci :shake: Normalnej foty nie można jej cyknąć [quote name='Marta_Ares']beda jeszcze jakies fotki?:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Tak , już są , patrz post niżej :razz:
bonita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Faktycznie, są jeszcze trzy fotki :D Zajęła Ci miejsce przy kompie ;)
_ChiQuiTa_ Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jupiiii :multi: cudowna jest :loveu::loveu::loveu::loveu:
DORRAG Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cześć:p Ale mam farta:cool3: udało mi się trafić na foteczki:evil_lol: Kamcia nie schodź Pani z fotela:evil_lol:
Nadia86 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jej jaki slodki kudlacz:) Kurcze mam westiego u mnie na osiedlu wlasnie tego kumpla Fibi ale on ma zupelnie inn asiersc i mordke ..jest taki chyba gestszy sama nie wiem w sumie kazdy westus jest inny
Kitka20 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :loveu: Hej Kamcia mój kundelek już za TM też tak prosił słodko
Sylwia&westie Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Super galeria i psinka Zapraszamy do nas : ----->KlIkNiJ I NaPiSz CoŚ :P<-----
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='bonita']Faktycznie, są jeszcze trzy fotki Zajęła Ci miejsce przy kompie ;) Miałam gdzieś fote jak siedzi na fotelu na Dogo :hmmmm:. [quote name='Marta_Ares'] jak ladnie prosi:loveu: :loveu: Wiem :loveu: [quote name='Pianka'] No jak bezczelnie cie podsiadła:evil_lol: Zaraz ją wygoniłam i sama sobie usiadłam :diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_'] Jupiiii :multi: cudowna jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuje :cool3: [quote name='justys95'] Jak się patrzy :p cudowna :D Tak patrzy każdy pies patrzący na jedzenie :evil_lol: [quote name='gogunia']Cześć, fajne foteczki Witaj :loveu: [quote name='DORRAG']Cześć:p Ale mam farta:cool3: udało mi się trafić na foteczki:evil_lol: Kamcia nie schodź Pani z fotela:evil_lol: Masz farta , fakt :razz: U nas foty to rzadkość :evil_lol: [quote name='Nadia86']Jej jaki slodki kudlacz Kurcze mam westiego u mnie na osiedlu wlasnie tego kumpla Fibi ale on ma zupelnie inn asiersc i mordke ..jest taki chyba gestszy sama nie wiem w sumie kazdy westus jest inny Pozdrów westusia odemnie :loveu: [quote name='Kitka20']
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='haska_12']Ooo niedługo 100 sie zbliża :D Dokładnie :razz: [quote name='Sylwia&westie']Super galeria i psinka Zapraszamy do nas : ----->KlIkNiJ I NaPiSz CoŚ :P<----- Oczywiście , wpadniemy ;) [quote name='Kitka20'] :loveu: Hej Kamcia mój kundelek już za TM też tak prosił słodko Każdy pieseczek prosi przesłodko :loveu: :loveu: Ale twój kundelek i Kamcia robiąto najlepiej :evil_lol:
Medorowa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cześć Babuśkooo:loveu: :loveu: :loveu: Wiesz, że ja już kiedyś byłam oglądać to Twoje cudeńko, ale nie wiem dlaczego nie zostawiłam po nas śladu:PROXY5:
basia bonnie Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Heja! Śliczna psinka:loveu::loveu: Ja już tu byłam kiedyś i zostawiłam po sobie ślad :razz:
Kitka20 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Kamcia mój kundelek już nie żyje przeżył 14 lat miał na imie (orginał) Czarek (moje zmienione) Cezar i był przekochanym psem miał tylko jedną wadę umiał zeskakiwać z balkonu (mieszkam na parterze) i kiedyś omal nie przypłacił by tego życiem podbiegł do pit bulla i ta (to była suczka) go zmasakrowała walczyliśmy o jego życie i udało się no ale odszedł za TM w wieku 14 lat w kwietniu zeszłego roku. A Twoja Kamcia jest słodka i jak zobaczyłam to zdjęcie to mi się Czaruś przypomniał łezka poleciała mimo że Cezarnie był do nij podobny
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć Babuśkooo:loveu: :loveu: :loveu: Wiesz, że ja już kiedyś byłam oglądać to Twoje cudeńko, ale nie wiem dlaczego nie zostawiłam po nas śladu:PROXY5: Witaj Wnusiu :loveu: :loveu: Miło nam że przyszłaś do nas w odwiedziny :loveu: :loveu: Tylko się zastanawiam czemu wcześniej cię tu nie było :hmmmm: . [quote name='ß@$!@']Heja! Śliczna psinka:loveu::loveu: Ja już tu byłam kiedyś i zostawiłam po sobie ślad :razz: Hej :loveu: :loveu: [quote name='Kitka20']Kamcia mój kundelek już nie żyje przeżył 14 lat miał na imie (orginał) Czarek (moje zmienione) Cezar i był przekochanym psem miał tylko jedną wadę umiał zeskakiwać z balkonu (mieszkam na parterze) i kiedyś omal nie przypłacił by tego życiem podbiegł do pit bulla i ta (to była suczka) go zmasakrowała walczyliśmy o jego życie i udało się no ale odszedł za TM w wieku 14 lat w kwietniu zeszłego roku. A Twoja Kamcia jest słodka i jak zobaczyłam to zdjęcie to mi się Czaruś przypomniał łezka poleciała mimo że Cezarnie był do nij podobny Bosh :-( Biedy piesek :-(
sota36 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']mamy 2 wyjścia albo zagrać w lotto albo dziewczyny nas przygarną bo na królewicza już nie mamy co liczyć;) Jakbybyla choc zlotowka zbierana od tych, ktorzy wchodza do Twojej galerii to bys miala juz posiadlosc!! Czesc paulinko- ale ladny CHLOPCZYK!!!! hihihi jest 1:1 - masz za te zrobienie z Gutka baby!!!!
Anecioreczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Zaraz setna strona:-o:roll: Ludzie piszcie ;D :P Co Tam u Kamci Słychowac?:> cudneee fotkiii :loveu:
Recommended Posts