barbara.h Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='goldenka245']Bo ja i mój chłopak o ten --> http://www.callme.nm.ru/schild.swf?namee=Kamcia życzymy Ci dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności itd :P nie mogę ale super, fajnego chłopaka masz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak zmieć ten napis? Spóźnione:oops: ale serdeczne życzenia dla Kamci :tort: od całej mojej paczki :new-bday::new-bday::new-bday:
Patikujek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Fajna psinka, naprawdę sliczna wygląda jak taki pluszowy psiak:loveu: Zrób jej jakies nowe fotki:mad:
Guest Kamcia_14 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='barbara.h']nie mogę ale super, fajnego chłopaka masz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak zmieć ten napis? Spóźnione:oops: ale serdeczne życzenia dla Kamci :tort: od całej mojej paczki :new-bday::new-bday::new-bday: Dziękuje bardzo Basiu za życzonka :sweetCyb: A co do tego chłopaka , to się zapytam Goldenki :cool1: [quote name='haska_12']Właśnie :mad: Znów tytulik zmieniony :cool3: I jedno pytanko: Kamcia jest z rodowodem??? Pochodzi z hodowli? :razz: Co właśnie , co właśnie :evil_lol: Tytuł zmieniełam bo nie chcę żeby było monotonnie :cool3: Wiolciu ... ja nie uznaję pseudo hodowli :razz: Moje słońce :loveu: jest oczywiście z hodowli :loveu: [quote name='Ewa&kumpel'] To już niemodne, zgadzam się, takie wychudzenie... I nawet nieładne, mówiąc delikatnie... A tak w ogóle to wpadłam powiedziec czesc i życzyc miłego dzionka. Ewciu ... może ludzie chcą być modelkami :cool1: ( Zaznazam że nie ja :diabloti: ) . A tak w ogóle to witaj :loveu: I miłego dnia również życzę :cool3: [quote name='PIKA']a to bardzo nie dobrze :shake: To są Foto-Blogi na nie OFF :evil_lol: To są foto Blogi :eviltong: [quote name='Meritt']Słodka psinka:loveu: Dziękuje :loveu: [quote name='Patikujek_Zabrze']Fajna psinka, naprawdę sliczna wygląda jak taki pluszowy psiak:loveu: Zrób jej jakies nowe fotki:mad: Fotki będą ... kiedyś :evil_lol:
goldenka245 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Co do chłopaka to wystarczy wykasować napis Kamcia w linku i wpisać swój bez spacji :)
barbara.h Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 goldenka245 napisał(a):Co do chłopaka to wystarczy wykasować napis Kamcia w linku i wpisać swój bez spacji :) dziękuję :multi: dziękuję :multi: ALE MI SIE ON PODOBA :oops:
haska_12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Kamcia_14'] To są fotoBlogi A nie prawda :eviltong: Bo Foto Blogi :diabloti:
bonita Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć ciociu( stara:evil_lol: ) , poradż coś strasznie mnie gardło boli:placz:
Anecioreczek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 weź ten..Muco coś tam :lol::lol::lol::lol:
zuzolandia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Siostrzyczka spamowała ;-) tak mi sie obiło o uszy ;-) Witanko złociutka .....;-) ide wstecz szukac fotek eeheh ;-)
zuzolandia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Kilka stron do tyłuuuu i ani jednej FOTYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!! Popraw sie LALUNIA ;-)
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='goldenka245']Co do chłopaka to wystarczy wykasować napis Kamcia w linku i wpisać swój bez spacji :) Dziękuje :Rose: [quote name='Guffi']Wczoraj mnie tu nie było:hmmmm:? Nie było :evil: [quote name='tygra']cześć Dziewczynki Witaj :loveu: [quote name='barbara.h']dziękuję dziękuję ALE MI SIE ON PODOBA :oops: Mi też się podoba :grins: [quote name='bonita']Cześć ciociu( stara:evil_lol: ) , poradż coś strasznie mnie gardło boli:placz: Osz ty :-x Ciocię od starych wyzywasz :-x Za karę nie powiem co powinnaś wziąć na gardło :grins: [quote name='Asti']Zdjęccccccccccccciaaaaaaaaaaaaaaaa! Bęęęęęęęędddddddddddddddąąąąąąąąąąąąąa :megagrin: [quote name='Kate I Luka']Dzieńdoberek Witanko :loveu: :loveu: [quote name='*luthien*']a co twoja siostra narozrabiala? :D Spamowała :zly7: [quote name='zuzolandia']Siostrzyczka spamowała ;-) tak mi sie obiło o uszy Witanko złociutka ..... ide wstecz szukac fotek eeheh [quote name='zuzolandia']Kilka stron do tyłuuuu i ani jednej FOTYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!! Popraw sie LALUNIA Witaj kochana :loveu: Siostra spamowała , Dokładnie :mad: Fakt , że nie ma fot :shake: Ale jutro będzie nowa dostawa :multi: [quote name='justys95']no własnie...co jest? :) foty.... Jutroooo :cool3: Właśnie dodaje galerię do ulubionych :cool3: Jak na razie mam 5 :cool3: Ktoo chce się jeszcze załapać :cool3:
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witajcie :multi: Nagadane kilka stron :mad: Jak zwykle :evil_lol: Bardzo się cieszymy z faktu że fotki będą jutro i trzymamy za słowo :cool3: Ahh no i dziękujemy za dodanie do ulubionych, Wy jesteście w moich subkrypcjach już od dawna i w miare możliwości staram się Was odiwedzac i czytać wszystko ;)
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Samturia']jaaa :multi: [quote name='justys95']i ja napewno!!!! :D plissss.... Na którą tu się zdecydować :hmmmm: [quote name=':: FiGa ::']Witajcie :multi: Nagadane kilka stron :mad: Jak zwykle :evil_lol: Bardzo się cieszymy z faktu że fotki będą jutro i trzymamy za słowo :cool3: Ahh no i dziękujemy za dodanie do ulubionych, Wy jesteście w moich subkrypcjach już od dawna i w miare możliwości staram się Was odiwedzac i czytać wszystko ;) Witaj Figusiu :loveu: Foty będą jutro :grins: Za dodanie do ulubionych nie dziękuj :cool3: Zrobiłam co uważałam i koniec :grins: . Wy w naszych subskrybcjach jesteście także od bardzo dawna , ale toniecie wśródd innych topików . A galerie z ulubionych będą mieć pierwszeństwo :grins:
goldenka245 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jak zwykle fot nie ma:evil_lol: Ja chcę galerię do ulubionych!:multi::multi:
bonita Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witaj Figusiu :loveu: Foty będą jutro :grins: Za dodanie do ulubionych nie dziękuj :cool3: Zrobiłam co uważałam i koniec :grins: . Wy w naszych subskrybcjach jesteście także od bardzo dawna , ale toniecie wśródd innych topików . A galerie z ulubionych będą mieć pierwszeństwo :grins: Macie trafienie:cool3:, my nie jesteśmy w ulubionych i ciotka Kamcia nas już nieodwiedza :(
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Kamcia_14']Witaj Figusiu :loveu: Foty będą jutro :grins: Za dodanie do ulubionych nie dziękuj :cool3: Zrobiłam co uważałam i koniec :grins: . Wy w naszych subskrybcjach jesteście także od bardzo dawna , ale toniecie wśródd innych topików . A galerie z ulubionych będą mieć pierwszeństwo :grins:Łiiii :multi: Czyli mam się czuć wyróżniona? :razz: Bardzo dziękujemy :multi: Ja w subkrypcjach nie mam wielu watków więc jeśli chodzi o wyszukanie jakiegoś konkretnego wątku to nie mam z tym problemów :eviltong: Dobrej nocki życzymy :calus:
Recommended Posts