zuzolandia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Radosci z kazdego dnia .... Szczescia które wiecznie trwa..... Sukcesów w kazdej dziedzinie zycia..... Zcalego serca TOBIE zycze .......
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='zuzolandia'] Radosci z kazdego dnia .... Szczescia które wiecznie trwa..... Sukcesów w kazdej dziedzinie zycia..... Zcalego serca TOBIE zycze ....... [quote name='evanescence']:tort: wszystkiego najlepszego młoda :):):):) Dziękuję bardzo :laola: . Wiecie że to już 10 strona życzeń :crazyeye: ? Nie spodziewałam sie tego :grins: [quote name='bonita']Witaj ciociu, jak się czujesz po tak szalonej imprezce urodzinkowej :) Gościów miałaś jak jaka gwiazda filmowa :D Mam kaca :grins: . Ale jakoś żyję :evil_lol: . A na brak gośców , nie narzekam :evil_lol: [quote name='PIKA']mnie tam nic nie pomoze i nie zaszkodzi :evil_lol: a prztjemności se odmawiac nie będe :shake: Jak to nic nie pomoże :diabloti: A co powiesz na to :cool3: - basen :diabloti: - siłownia :diabloti: - fitness ew . domowa gimnastyka :diabloti: - poranne biegi :diabloti: - dieta :diabloti:
arystokratka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nie wierzę że przegapiłam dogomaniackie urodziny :crazyeye: Ja po poprostu nie wiedziałam jakie panują u was zwyczaje :roll: NO TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KINGUŚ :multi:
Ewa&kumpel Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja to normalnie nie byłam dawno i nie wiedziałam. Ale tym bardziej serduchowate życzonka urodzinowe... :loveu: :laola:
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Jak to nic nie pomoże :diabloti: A co powiesz na to :cool3: - basen :diabloti: - siłownia :diabloti: - fitness ew . domowa gimnastyka :diabloti: - poranne biegi :diabloti: - dieta :diabloti: Nic mi nie pomoze bo pomoc mi nie potrzebna :eviltong: I katowac tez się nie musze.:eviltong: A poza tym mam psa, zaraz bede miala drugiego i przede wszystkim musze się zająć nimi :p i musze zarobic jeszcze na ich i swoje żarcie :p jak wygram w totka i będe mogla sobie pozwolic na niepracowanie to mogę se polatać na basen czysto relaksacyjnie, ale i tak będe wolala iśc z psami na spacer do lasu, albo nad wodę jakąs, zeby se one popływaly :eviltong: Ja mam inne priorytety, niz robic z siebie modelke kościotrupa, co juz i tak jest niemodne i faceci tego nie lubią :eviltong:
BeaC Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witaj wskoczyłam do Twojej galerii..... psik calkiem fajny pluszaczek. Wprawdzie pociągają mnie w psach inne .......gabaryty, ale mam bardzo zaprzyjaźnionego Westa mojej szwagierki Pozdrawiam
nathaniel Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 PIKA napisał(a): Ja mam inne priorytety, niz robic z siebie modelke kościotrupa, co juz i tak jest niemodne i faceci tego nie lubią :eviltong: A na dodatek jest to obrzydliwe :lol:
Bewarka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 a ja się nie musze odchudzać i robić z siebie modelki :eviltong: wprost przeciwnie :)
Guest Kamcia_14 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='arystokratka']Nie wierzę że przegapiłam dogomaniackie urodziny Ja po poprostu nie wiedziałam jakie panują u was zwyczaje :roll: NO TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KINGUŚ :multi: [quote name='Ewa&kumpel']Ja to normalnie nie byłam dawno i nie wiedziałam. Ale tym bardziej serduchowate życzonka urodzinowe... :loveu: :laola: Dziękuje bardzo :kiss_2: Życzenia Trochę spóźnione , ale to nic :wink: [quote name='justys95']a ja się nie musze odchudzać i robić z siebie modelki :eviltong: wprost przeciwnie Ja też nie muszę się odchudzać :grins: Jestem piękna , szczupła i wogóle :grins: O matko :smhair2: Zaraziłam sie tym samouwielbieniem od Pysi :megagrin: [quote name='BeaC']Witaj wskoczyłam do Twojej galerii..... psik calkiem fajny pluszaczek. Wprawdzie pociągają mnie w psach inne .......gabaryty, ale mam bardzo zaprzyjaźnionego Westa mojej szwagierki Pozdrawiam Witaj :hand: Wolisz psy większe , prawda :hmmmm: Ale no trudno ... Ale i tak będziesz zaglądała do naszej galeri :grins: [quote name='nathaniel']A na dodatek jest to obrzydliwe :lol: Tak , a zwłaszcza diety cud , a potem efekt jo-jo :megagrin: MOje znajome się odchudzają i znam te wszystkie diety cud , nie cud na pamięc :grins: [quote name='PIKA']Nic mi nie pomoze bo pomoc mi nie potrzebna :eviltong: I katowac tez się nie musze.:eviltong: A poza tym mam psa, zaraz bede miala drugiego i przede wszystkim musze się zająć nimi :p i musze zarobic jeszcze na ich i swoje żarcie jak wygram w totka i będe mogla sobie pozwolic na niepracowanie to mogę se polatać na basen czysto relaksacyjnie, ale i tak będe wolala iśc z psami na spacer do lasu, albo nad wodę jakąs, zeby se one popływaly :eviltong: Ja mam inne priorytety, niz robic z siebie modelke kościotrupa, co juz i tak jest niemodne i faceci tego nie lubią :eviltong: Osz ty , ale się rozpisałaś :shocked!: To mówisz że Saba wyciska z ciebie resztki kalori :sweetCyb: . I dołączy sie do tego dożek :sweetCyb: . A wygram w totolotka JA :siara: I bonita :hmmmm: Ale może jakiś procent będzie dla ciebie :grins: .
Kate I Luka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A ja do podziału tej wygranej to co :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: Mimo wszystko - miłego weekendu ;)
zuzolandia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witanko w słoneczno wietrzny dzionek ;-) Buziole
Basia&Safi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ja bardzo przepraszam ale czy tylko ja tu widze ze juz od dawna nie bylo tu zadnej nowej fotki ;):(
Mi. Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Kamcia_14'] W galeri nie składałaś życzeń :mad: no to jeszcze raz złoże:D:D:D:D Wszystkiego Najlepszego :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :p
arystokratka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witajcie :loveu: Właśnie przechodziłam po galeriach i zawitałam do was :multi:. Wymiziaj odemnie Kamcie , i siebie też , jak chcesz , pomiziaj odemnie :evil_lol:.
Guest Kamcia_14 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='*luthien*']no to jeszcze raz złoże:D:D Wszystkiego Najlepszego :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :p Dziękuje bardzo za życzonka :Rose: [quote name='Kate I Luka']A ja do podziału tej wygranej to co :sadCyber: :sadCyber: [quote name='Kate I Luka'] Mimo wszystko - miłego weekendu ;) Ile kuponów puściłaś :hmmmm: Mam nadzieję że mniej odemnie :evil_lol: Jednak mimo wszystko , miłej niedzieli :grins: [quote name='zuzolandia']Witanko w słoneczno wietrzny dzionek ;-) Buziole Witajcie Zuzolki :mdrmed: [quote name='Guffi']Przyszłam się przywitać:p Cześć :sweetCyb: [quote name='basiulka22tychy']ja bardzo przepraszam ale czy tylko ja tu widze ze juz od dawna nie bylo tu zadnej nowej fotki :( U mnie w galeri brak fotek to normalka :ylsuper: Mówię ci , przezwyczaisz się :laugh2_2: [quote name='haska_12']Nie tylko ty zauważyłas Basiu :diabloti: Tak , tak :grins: [quote name='arystokratka']Witajcie :loveu: Właśnie przechodziłam po galeriach i zawitałam do was :multi:. Wymiziaj odemnie Kamcie , i siebie też , jak chcesz , pomiziaj odemnie :evil_lol:. Witaj :loveu: Już się pomiziałam :grins: I Kamcie też :mdrmed: [quote name='Paulina_mickey']hey u nas fotki:D Oczywiście wpadniemy :thumbs:
Guest Reyes Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Kamcia jest PIKNA <farmer> ale zdjęc malutko :-( Wymiziaj od nas ślicznotke
Guest Kamcia_14 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Paulina14']śliczna psina:) Dziękuje bardzo :loveu: [quote name='PositiveThought']zdjęcia, zdjęcia! :mad: Nie ma zdjęć :eviltong: [quote name='Reyes']Kamcia jest PIKNA <farmer> ale zdjęc malutko :-( Wymiziaj od nas ślicznotke Kamcia wymiziana :cool3: . WKURZYŁAM SIĘ !! NIC A NIC NIE WYGRAŁAM W LOTTO :angryy: :angryy: :angryy: NAWE GROSZA , NIC :angryy: :angryy: PRZESTAJĘ GRAĆ :angryy: :angryy:
PIKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Nie ma zdjęć :eviltong: a to bardzo nie dobrze :shake: To są Foto-Blogi na nie OFF :evil_lol:
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ja mam inne priorytety, niz robic z siebie modelke kościotrupa, co juz i tak jest niemodne i faceci tego nie lubią :eviltong:[/quote] To już niemodne, zgadzam się, takie wychudzenie... I nawet nieładne, mówiąc delikatnie... A tak w ogóle to wpadłam powiedziec czesc i życzyc miłego dzionka.
haska_12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Właśnie :mad: Znów tytulik zmieniony :cool3: I jedno pytanko: Kamcia jest z rodowodem??? Pochodzi z hodowli? :razz:
Recommended Posts