:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja zauważylam że co chwile podpisik jest u Ciebie inny :cool3: To tak żeby monotonnie nie było?? :evil_lol:
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Yo :D wpadłam...na sekunde...i życze wszystkiego naj naj naj :buzi: :laola:
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ale impreza sie ciągnie hehehe :D a ja wpadłam sie przywitać i powiedzieć jeszcze raz STO LAT !!!!!!!!!
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Asti']Wszystkiego najlepszego! Przepraszam, że spóźnione życzenia... Spoźnione też się liczą :multi: . Figa kłamała że sie nie liczą :eviltong: [quote name='Guffi']Cześć! A co to taki bezKamciowy podpisik?? Znudził mi się podpis Kamciowy :cool3: [quote name=':: FiGa ::']Ja zauważylam że co chwile podpisik jest u Ciebie inny :cool3: To tak żeby monotonnie nie było?? :evil_lol: Tak , u mnie nie może być monotonnie :razz: . Teraz nowu zmieniam podpis :evil_lol: Tego mam już całe 3 dni :shake: [quote name='Tina.Sara']Yo :D wpadłam...na sekunde...i życze wszystkiego naj naj naj :buzi: :laola: Dziękuje bardzo :buzi::buzi:
Tina.Sara Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Kamcia_14']Dziękuje bardzo :buzi::buzi: A prosze cie bardzo :cool3:
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Juz jestem ciekawa co bedzie za kolejne 3 dni :cool3:
Anecioreczek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 wsio Naj ;* sto lat...z jedną babą:lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Anecioreczek']wsio Naj ;* sto lat...z jedną babą:lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :laola: :laola: Dziękuje BARDZO Anecioreczek :thumbs: :thumbs: [quote name='_ChiQuiTa_']Ale impreza sie ciągnie hehehe :D a ja wpadłam sie przywitać i powiedzieć jeszcze raz STO LAT !!!!!!!!! Witaj :loveu: . Ths za dwukrotne życzenia :loveu: :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Juz jestem ciekawa co bedzie za kolejne 3 dni :cool3: Ja tez jestem ciekawa co wymyślę :cool3:
Czoko Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 100 lat! 100 lat! Opóźniona ale dopiero zauważyłam!
Anecioreczek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Niema za co My tez Tak zyczli:eviltong::evil_lol:
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Kamciu zobacz jakie piekne zdjecia malusiego Weścika :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3405591#post3405591
Kate I Luka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 tygra napisał(a):Kasiu napisałąś kumulacja a ja przeczytałąm kopulacja :) Imbir1 napisał(a):głodnemu chleb na myśli:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: No właśnie, cosik głodna ta nasza Beatka... a TZcik już 1,5 miesiąca w domku... widocznie się jeszcze sobą nie nacieszyli :evil_lol: :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Czoko']100 lat! 100 lat! Opóźniona ale dopiero zauważyłam! Dziękuje bardzo :smilecol: :smilecol: :laola: [quote name='Anecioreczek']Niema za co My tez Tak zyczli:eviltong::evil_lol: Już nie będę nic mówić , ale wolałabym życzenia w terminie :cool1: Aczkolwiek możecie je jeszcze składać przez tydzień :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Kamciu zobacz jakie piekne zdjecia malusiego Weścika :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3405591#post3405591 Widziałamm te zdjęcia :loveu: Piękne :loveu: [quote name='Kate I Luka']No właśnie, cosik głodna ta nasza Beatka... a TZcik już 1,5 miesiąca w domku... widocznie się jeszcze sobą nie nacieszyli :evil_lol: :evil_lol: To po tłustym czwartku się nie najadła :shocked!: :shocked!:
Bewarka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 e...dziendobry...a włąsciwie dobrywieczorek :p
Asti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No, Kamcia, to ile tych pączków zjadłaś? :D Bo ja dziś jeszcze jeden, choć z trudem, bo wczoraj byłam u ortodonty i zęby mnie bolą :D
Mi. Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ja juz skladalam zyczonka wiec czekam na foty:p
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='justys95']e...dziendobry...a włąsciwie dobrywieczorek :p [quote name='Asti']No, Kamcia, to ile tych pączków zjadłaś? :D Bo ja dziś jeszcze jeden, choć z trudem, bo wczoraj byłam u ortodonty i zęby mnie bolą :D Yyy :hmmmm: ... chyba 6 pączków :grins: [quote name='*luthien*']ja juz skladalam zyczonka wiec czekam na foty:p W galeri nie składałaś życzeń :mad:
monia&Tofi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzinek !!! :multi: [SIZE="1"][SIZE="2"]P.S. Sorka, za opuźnienie, ale ferie się skonczyły i nie mam nawet czasu wejść na kompa ostatnio :shake:
Czarna_Owieczka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nie było mnie trochę chyba się spóźniam ale w każdym razie Wsiego Dobrego dla coraz starszej psiuni ;***
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='monia&Tofi']Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzinek !!! :multi: [SIZE=2]P.S. Sorka, za opuźnienie, ale ferie się skonczyły i nie mam nawet czasu wejść na kompa ostatnio :shake: [quote name='Czarna_Owieczka']Nie było mnie trochę chyba się spóźniam ale w każdym razie Wsiego Dobrego dla coraz starszej psiuni ;*** To jeszcze impreza się nie skończyła :hmmmm: . A nie , Skończy się dopiero jutro :multi: . Reszta dogomaniaków .... spieszyć się z życzeniami :evil_lol: A wam dziewczyny dziękuje bardzo :kiss_2: :kiss_2:
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wszystkiego Najlepszego Kamciu :multi::multi::multi::multi: A teraz dawaj torta :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='PIKA']Wszystkiego Najlepszego Kamciu :multi::multi::multi::multi: A teraz dawaj torta :evil_lol: Torta mi już zeżarli :shake: . Ale dla CIEBIE mam jeszcze jeden specjalny torcik :grins: Proszę :grins: :tort: Ale ostrzegam !! Wczoraj był tłusty czwartek :evil_lol: Więc nie powinnaś się tak obżerać 8)
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witaj ciociu, jak się czujesz po tak szalonej imprezce urodzinkowej :) Gościów miałaś jak jaka gwiazda filmowa :D
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Ale ostrzegam !! Wczoraj był tłusty czwartek :evil_lol: Więc nie powinnaś się tak obżerać 8) mnie tam nic nie pomoze i nie zaszkodzi :evil_lol: a prztjemności se odmawiac nie będe :shake:
Recommended Posts