goldenka245 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Bo ja i mój chłopak o ten --> http://www.callme.nm.ru/schild.swf?namee=Kamcia życzymy Ci dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności itd :P
Bewarka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='goldenka245']Bo ja i mój chłopak o ten --> http://www.callme.nm.ru/schild.swf?namee=Kamcia życzymy Ci dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności itd :P :roflt: hehehe....
Zuza96 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Zaglądam i co widze ?? :p STO LAT, STO LAT[COLOR=DeepSkyBlue], [COLOR=DarkOrange]NIECH [COLOR=DarkGreen]ŻYYYJE [COLOR=Red]KINIA [COLOR=Navy]NAM :new-bday: [COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy]:new-bday:[COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy] [COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy]:bday:[COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy] [COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy]:tort:[COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy] [COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy]:BIG:[COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy]:BIG:[COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy]:BIG: [COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy]:laola: [COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy] :popcorn:[COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy] [COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy]:knajpa:[COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy] [COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy]:drink1:[COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy] [COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy]:sabber:[COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy] [COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=Red][COLOR=Navy]:sabber:
Guest Kamcia_14 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Imbir1']:multi::multi::multi::multi:STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT:multi::multi::multi::multi: [quote name='goldenka245']Bo ja i mój chłopak o ten --> http://www.callme.nm.ru/schild.swf?namee=Kamcia życzymy Ci dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności itd :P [quote name='justys95']:roflt: hehehe.... [quote name='Alicjarydzewska']:pSTO LATEK :BIG::tort::new-bday::laola: [quote name='Zuza96']Zaglądam i co widze ?? :p STO LAT, STO LAT[COLOR=deepskyblue], [COLOR=darkorange]NIECH [COLOR=darkgreen]ŻYYYJE [COLOR=red]KINIA [COLOR=navy]NAM [COLOR=deepskyblue][COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen][COLOR=red][COLOR=navy]:new-bday:[COLOR=deepskyblue][COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen][COLOR=red][COLOR=navy]:bday:[COLOR=deepskyblue][COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen][COLOR=red][COLOR=navy]:tort:[COLOR=deepskyblue][COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen][COLOR=red][COLOR=navy]:BIG:[COLOR=deepskyblue][COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen][COLOR=red][COLOR=navy]:BIG: [COLOR=deepskyblue][COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen][COLOR=red][COLOR=navy]:laola:[COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen] [COLOR=deepskyblue][COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen][COLOR=red][COLOR=navy]:popcorn:[COLOR=deepskyblue][COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen][COLOR=red][COLOR=navy]:knajpa:[COLOR=deepskyblue][COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen][COLOR=red][COLOR=navy]:drink1:[COLOR=deepskyblue][COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen] [COLOR=deepskyblue][COLOR=darkorange][COLOR=darkgreen][COLOR=red][COLOR=navy]:sabber: Moje kochane :calus: jesteście :bigok: . Nie wiedziałam że aż tyle osób złoży mi życzenia :crazyeye: . A dla was :Rose:
Sylwia&westie Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Stoo Lat !! [SIZE=2]Niech Cię Kamcia zawsze słucha :) I ogólnie wszystkiego dobrego !! Życzy sylwia&urwis ps. szampan oczywiscie bezalkoholowy ;d
Jagoda1 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Sto latek dla Ciebie, Boksinko!!!:new-bday: :laola:
e.v.a Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 witaj:D :tort: :BIG:100Latków:BIG: :drinking: :drink1: :drinking: :laola: :laola: :drinka: :cunao: :drinka:
:: FiGa :: Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jak dobrze że zdąrzyłam Was odwiedzic dziś :multi: Bryyy :loveu: Miałam ciężki dzień, u nikogo jeszcze nie byłam, tylko u kropkowej :razz: A przylazłam tu w pewnym celu, jak wszyscy z resztą :razz: Pragnę życzyć Kamci wszystkiego co najlepsze oraz spełnienia wszelkich marzeń :calus:
tygra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A ja spóźnione życzonka składam - najlepsiejszego :)
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='tygra']A ja spóźnione życzonka składam - najlepsiejszego :)Nie liczą się :evil_lol::evil_lol: Cześć Kamciu15 :razz:
Kati Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Figa, jak to się nie liczą, liczą się jak najbardziej :evil_lol: Ja również składam spóźnione życzonka urodzinowe, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia. :laola:
Marta_Ares Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [SIZE=3]hej WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJLEPSIEGO!!!!!!!!!!!!!! 10000 LAT
Kate I Luka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Berek, doberek.... Jutro kumulacja , 4 bańki w Totka... miałyście mieć ostatnio pewne numery, i co? Podajcie te poprawne na sobotę, to idę puścić :eviltong:
tygra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Kasiu napisałąś kumulacja a ja przeczytałąm kopulacja :)
Imbirka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 głodnemu chleb na myśli:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: dzieńdoberek:multi:
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Samturia']STO LAAAAT!!! [quote name='Sylwia&westie']Stoo Lat !! [SIZE=2]Niech Cię Kamcia zawsze słucha :) I ogólnie wszystkiego dobrego !! [SIZE=6]Życzy sylwia&urwis ps. szampan oczywiscie bezalkoholowy ;d [quote name='AgusiaTerierka']Sto latek dla Ciebie, Boksinko!!!:new-bday: :laola: [quote name='evaxon']witaj:D :tort: :BIG:100Latków:BIG: :drinking: :drink1: :drinking: :laola: :laola: :cunao: [quote name=':: FiGa ::']Jak dobrze że zdąrzyłam Was odwiedzic dziś Bryyy :loveu: Miałam ciężki dzień, u nikogo jeszcze nie byłam, tylko u kropkowej A przylazłam tu w pewnym celu, jak wszyscy z resztą Pragnę życzyć Kamci wszystkiego co najlepsze oraz spełnienia wszelkich marzeń :calus: [quote name='tygra']A ja spóźnione życzonka składam - najlepsiejszego Ja również składam spóźnione życzonka urodzinowe, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia. :laola: [quote name='Marta_Ares'][SIZE=3]hej WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJLEPSIEGO!!!!!!!!!!!!!! 10000 LAT To może robimy poprawiny urodzin :evil_lol: . A tak na serio to was nie doceniałam :cool3: . Aż tyle osób złożyło mi życzenia :crazyeye: Ale tak czy siak , ogromnie dziękuje :loveu: [quote name='bonita']Dość Tej popijawy już po 22-giej:diabloti: Oj cicho Bonita Po 22-giej to się impra dopiero zaczyna :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']Nie liczą się :evil_lol: Cześć Kamciu15 :razz: Liczą się :eviltong: . ... Kamcia 15 .. jak to ładnie brzmi :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Kati']Figa, jak to się nie liczą, liczą się jak najbardziej :evil_lol: Właśnie :cool3: [quote name='Samturia']dzieńdoberek :) Witaj :loveu: [quote name='Kate I Luka']Berek, doberek.... Jutro kumulacja , 4 bańki w Totka... miałyście mieć ostatnio pewne numery, i co? Podajcie te poprawne na sobotę, to idę puścić :eviltong: O matko :crazyeye: 4 Mln do wygrania :crazyeye: . To coś dla mnie i Bonity :evil_lol: Teraz to już na 100000 % wygramy kasę :eviltong: . [quote name='tygra']Kasiu napisałąś kumulacja a ja przeczytałąm kopulacja :) Jutro kopulacja , tak :cool3: [quote name='Imbir1']głodnemu chleb na myśli:eviltong::diabloti: dzieńdoberek Witaj :loveu: Imbirku , strzelasz przysłowiami jak błyskawica :evil_lol: [quote name='Kati']Figa, jak to się nie liczą, liczą się jak najbardziej :evil_lol: Właśnie :cool3: [quote name='Samturia']dzieńdoberek :) Witaj :loveu: [quote name='Kate I Luka']Berek, doberek.... Jutro kumulacja , 4 bańki w Totka... miałyście mieć ostatnio pewne numery, i co? Podajcie te poprawne na sobotę, to idę puścić :eviltong: O matko :crazyeye: 4 Mln do wygrania :crazyeye: . To coś dla mnie i Bonity :evil_lol: Teraz to już na 100000 % wygramy kasę :eviltong: . [quote name='tygra']Kasiu napisałąś kumulacja a ja przeczytałąm kopulacja :) Jutro kopulacja , tak :cool3: [quote name='Imbir1']głodnemu chleb na myśli :eviltong: :diabloti: dzieńdoberek Witaj :loveu: Imbirku , strzelasz przysłowiami jak błyskawica :evil_lol:
Asti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wszystkiego najlepszego! Przepraszam, że spóźnione życzenia...
Recommended Posts