Pianka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Taka słaba jakość zdjęć świadczy o moim wielkim talencie do przeróbek :evil_lol: Ja poprosze zdjęcia bez przeróbek:cool3:
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 kamcia_14 napisał(a): Te foty deedkuje TYLKO I WYŁĄCZNIE TOBIE FIGUŚ :loveu:. Słyszycie?? :mad: Nie pozwalam się Wam na nie gapic :x Piękne :loveu: Sunia Twoja to prawdziwy skarbek, nie dziwię się że ją tak zazdrośnie przed nami ukrywasz :cool3:
haska_12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :drinka: Za... ( które 15? ) urodzinki :drinka:
_ChiQuiTa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czeeeść :) no wpadłam i co widze:D fotki :bigcool: śliczne a najbardziej Kamusia śliczna :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dziś są moje urodziny :diabloti::diabloti: .Urodziłam się dokładnie 15 lutego . dziś wypada na tłusty czwtartek więc też jemy :diabloti: I balujemy :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: I pijemy :knajpa: :knajpa: :knajpa: :drinka: :drinka: :drinka: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: I jemy ( tłusty czwartek) :sabber: :sabber: :sabber: :eating: :eating: :facelick:
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ciocia ma dziś urodzinki? Więc ja pierwsza z życzonkami :) Wszystkiego Najlepszego Życzę I jak najwięcej szczęścia w życiu
g_o_n_i_a Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Kamciu, sto latek :multi: :new-bday: :BIG: :tort: :drink1: :bday:
tygra Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bonita']Cześć ciocia Walentynkowo :) :) :) jaki czad :evil_lol:
olcha Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A czemu zdjęcia Kamci są za taką mgłą? STO LAT!!!!
Cimi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wszytskiego najlepszego :lol: :drinka: :drinka: :drinking: :drinking:
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='olcha']A czemu zdjęcia Kamci są za taką mgłą? STO LAT!!!! Oooo a c o to ktoś ma urodziny?? to ja też się dołączam :)
Kate I Luka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Smacznego Tłustego Czwartku [SIZE="7"]STO LAT, STO LAT
Guest Kamcia_14 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bonita']Ciocia ma dziś urodzinki? Więc ja pierwsza z życzonkami :) Wszystkiego Najlepszego Życzę I jak najwięcejszczęścia w życiu [quote name='g_o_n_i_a']Kamciu, sto latek :multi: :new-bday: :BIG: :tort: :drink1: :bday: [quote name='olcha'] STO LAT!!!! [quote name='Cimi']Wszytskiego najlepszego :lol: :drinka: :drinka: :drinking: :drinking: [quote name='Kate I Luka']Smacznego Tłustego Czwartku STO LAT, STO LAT Dziękuje bardzo dziewczyny :laola: :laola: . Imprezujemy na całego :laola: :laola:
Pianka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 O to wszystkieho najlepszego! Też jestes wodnik tak jak ja:lol: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola:
Guffi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Sto lat!!!!!:multi: :multi: :multi: Dobrze, że nie przegapiłam:oops:.
gogunia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Stoooo laaaaaat Kamciu :) :new-bday: :new-bday: I wesołego tłustego czwartku:multi:
Bewarka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 to ja moze jeszcze raz,ale co tam...wszystkiego najlepszego :D
Guest Kamcia_14 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Pianka']O to wszystkieho najlepszego! Też jestes wodnik tak jak ja:lol: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: [quote name='Guffi'] Sto lat!!!!!:multi: :multi: :multi: Dobrze, że nie przegapiłam:oops:. [quote name='gogunia']Stoooo laaaaaat Kamciu :) :new-bday: :new-bday: I wesołego tłustego czwartku:multi: [quote name='justys95']to ja moze jeszcze raz,ale co tam...wszystkiego najlepszego :D Dzięki dziewczyny :laola: :laola: :laola: :laola:
ewelinka_m Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 specjalne Westusiowe życzenia dla Kamci :loveu: STO LAT! Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego... aby każdy dzień był dla Ciebie jeszcze radośniejszy
Guest Kamcia_14 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='ewelinka_m']specjalne Westusiowe życzenia dla Kamci :loveu: STO LAT! Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego... aby każdy dzień był dla Ciebie jeszcze radośniejszy Dziękuje bardzo :laola: :laola: :laola:
Imbirka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi:STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT:multi::multi::multi::multi::multi:
Recommended Posts