_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 To raczej my musimy gadać zeby dojśc do 800 posta :D:diabloti:
Guest Kamcia_14 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name=':: FiGa ::']bryyy jakieś fotki by się przydały :cool3: Bo nagadane tu jaaaakk... :shake: Witaj :loveu: :loveu: . Foty będą w 800 poście :cool1: [quote name='_ChiQuiTa_']Kamcia zadecydowała że jak bedzie 800 odpowiedzi to dopiero da fotki... :cool1: Zgada się co do joty :cool1: [quote name='justys95']niech se gada....ja chce foty!!!!:mad: Jeszcze tylko 20 postów ;) [quote name='_ChiQuiTa_']To raczej my musimy gadać zeby dojśc do 800 posta :D:diabloti: Oczywiście :loveu: A za 2 dni ... moje URODZINY :multi: :multi: Liczę na jakieś prezenty :multi: :multi:
Guffi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Jaka ja głupia byłam że przepuściłam taką OKAZJĘ :placz: :placz: . Treaz masz nauczkę, ze trzeba nonstop siedzieć na Dogomanii:eviltong: .
Guest Kamcia_14 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Guffi']Treaz masz nauczkę, ze trzeba nonstop siedzieć na Dogomanii:eviltong: . Staram się :evil_lol: . Ale teraz ta szkoła :shake: . [quote name=':: FiGa ::']No i pozjadało posty :mad: Figa nie martw się ... posty pojawią się ... kiedyś :evil_lol: . A tymczasem piszcie do 800 :diabloti:
Guffi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Kamcia_14']Staram się :evil_lol: . Ale teraz ta szkoła :shake: . A ja mam ferie:multi: :multi: :multi: :multi: !
Pianka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Witaj Pianko :loveu: :loveu: . I nie marudź :evil_lol: Smerfa marudy nigdy nie zmienisz:evil_lol: Chce fotki:mad:
Guest Kamcia_14 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Guffi']A ja mam ferie:multi: :multi: :multi: :multi: ! A ja już nie mam feri :placz: :placz: [quote name=':: FiGa ::']Do 800 już niedaleko :cool3: [quote name=':: FiGa ::']Bardzo niedaleko :siara: [quote name=':: FiGa ::']Mój posty mają nr 782 i 783 a Guffi 784 - jej post jest przed moimi :grin: :megagrin: Ty nabijaczko postów :mad: :evil_lol: . Myślałam że dopiero jutro będzie to 800 postów a przez ciebie 800 będzie dziś :placz: [quote name='Pianka']Smerfa marudy nigdy nie zmienisz:evil_lol: Chce fotki:mad: Postaram się zmienić smerfa marudę ;) . A Foty będą w 800 poście :multi:
Asiaczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Kamcia 14 - powinnam odpowiedzieć na pytanie. Ale jakie?!:crazyeye::crazyeye: Sorki, ale zupełnie nie pamiętam...:oops: Pzdr.
haska_12 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Widzę inny tytulik galerii :D -> dawno zmieniłas? :p
Kate I Luka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kamciu, witaj w Walentynki... Ślę buziaki Gastuś
zuzolandia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!!!
Imbirka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 witajcie, wpadliśmy się przywitać walentynkowo
Asti Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek :)
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A gdzie Ty jesteś?! Przecież miałaś NAUCZKĘ:mad: !
gogunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji welentynek życzy gogunia;) :loveu:
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Jest już 800 post :cool3: Wygrałam jakąś nagrodę?? :megagrin:
Guest Kamcia_14 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='haska_12']Widzę inny tytulik galerii :D -> dawno zmieniłas? :p Całkiem niedawno ,powiem szczerze że wczoraj :eviltong: [quote name='Paulina_mickey']witam:loveu: Witaj Walentynkowo :loveu: [quote name='Kate I Luka']Kamciu, witaj w Walentynki... Ślę buziaki Gastuś [quote name='gogunia']Wszystkiego najlepszego z okazji welentynek życzy gogunia;) :loveu: [quote name='zuzolandia'] BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!!! [quote name='Imbir1']witajcie, wpadliśmy się przywitać walentynkowo [quote name='Asti']Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek :) Dziękuje kochane :loveu: .Na was to zawsze można liczyć :loveu: Dziś zakochani święto swoje mają, Dzisiaj moc życzeń sobie składają. Ja też chciałbym życzyć Ci, Byś zapomniała co to łzy. By każdy dzionek życia Twego, Był lepszy od dnia poprzedniego. By szczęścia Cię nie opuściło, By nic Cię w życiu nie zmartwiło. ** Ust całowanych Policzków głaskanych Ramion ukochanych I chwil wyjątkowych Tego wszystkiego Ci Życzę w dniu zakochanych ** Życzę Ci, abyś Dzień Miłości spędziła w radości i pomyślności a te marzenia, co chowasz w ukryciu niech Ci wyznaczą drogę szczęścia w życiu! [quote name='Tina.Sara']udanych walentynek :* Ja tobie także życzę naj , naj , naj walentynek :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Jest już 800 post :cool3: Wygrałam jakąś nagrodę?? :megagrin: Tak :multi: :multi: . Nagrodą jest jutrzejsza balenga z okazji moich URODZIN :multi: :multi: . Tobię postawię drinka a innym nie :eviltong:
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Tak :multi: :multi: . Nagrodą jest jutrzejsza balenga z okazji moich URODZIN :multi: :multi: . Tobię postawię drinka a innym nie :eviltong: :sweetCyb: SŁYSZYCIE??!! Słyszycie?? :eviltong: :multi::multi::multi::multi: [SIZE=3]ALe obawiam się że będą przeszkody - reszta strzeli focha, a ja nie piję :eviltong:
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No własnie zamiast tego drinka - foty z dedykacją tylko dla mnie :cool3: Poprzedzę wasze pytania - TAK, jestem samolubem :diabloti:
Guest Kamcia_14 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:sweetCyb: SŁYSZYCIE??!! Słyszycie?? :eviltong: :multi::multi::multi::multi: [SIZE=3]ALe obawiam się że będą przeszkody - reszta strzeli focha, a ja nie piję :eviltong: Nie cieszcie się tak ... bo jakis prezent mi musicie kupić :cool3: [quote name='justys95']a właśnie...miały być foty :mad: A masz :cool1: . [quote name=':: FiGa ::']No własnie zamiast tego drinka - foty z dedykacją tylko dla mnie :cool3: Poprzedzę wasze pytania - TAK, jestem samolubem :diabloti: Te foty deedkuje TYLKO I WYŁĄCZNIE TOBIE FIGUŚ :loveu:. Taka słaba jakość zdjęć świadczy o moim wielkim talencie do przeróbek :evil_lol:
Bewarka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Foty fajne :D tylko czemu robisz tak mało, co? :mad: [quote name='Kamcia_14'] Te foty deedkuje TYLKO I WYŁĄCZNIE TOBIE FIGUŚ :loveu:. A deedkuj sobie...
Recommended Posts