Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='haska_12']Ale fajniutki bobasek :loveu: :loveu: :loveu: Lovam takie małe dzieciaki :loveu:

Gdbybyś miała takiego dzieciaka pod jednym dachem to wątpie czy dalej lovałabyś takie bobasy :cool3:

[quote name='AgusiaTerierka']Moje też mają imiona, np. akara błękitna- samczyk To Arni - bo taki kulturysta, mam m.in Zuzię, Pechowca...;)

Myślę nad imionami :cool1: Ale tak na prawdę to zacznę sie zastanawiać nad ich nazwaniem dopiero gdy do nas zawitają :cool3:

[quote name='AgusiaTerierka']
Ona już się śmieje do rybek:lol:

Ona się śmieje do mnie :evil_lol:

[quote name='bonita']Sliczna:loveu: , wstaw jeszcze Twoje zdjęcie to powiem czy jesteście podobne:cool3:

Wiem że śliczna :loveu: . Musisz uwierzyć mi na słowo że jesteśmy podobne :eviltong:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Marta_Ares']ale slodka:loveu: :loveu:

Wiem ze słodka :loveu: :evil_lol: . Ale pod pozorem tego pięknego aniołka :loveu:
kryje się prawdziwy diabeł :diabloti:

Posted

Witaj, dopiero dziś tu dotarłam...

Kamcia śliczna jest :loveu: Biały futrzaczek...

[quote name='Kamcia_14']
I mam jedną dobrą nowinkę :evil_lol: . Będę miała w domu jeszcze jedno zwierzątko :loveu: Czyli .... rybki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Poprawiają energię domu według FENG SHUI :eviltong:

A jeśli chodzi o Feng Shui, to mam teściową maniaczkę popd tym względem... Przywiozła nam kiedyś kilka kwiatków, które coś tam miały dawać: miłość, szczęście, itd... Niesety- Gastpn się z nimi bezlitośnie rozprawił, i już kwiatków nie mamy :evil_lol:
Teściowa jak przyjechała, to siedziała obrażona trochę bo myślała, że celowo się tego pozbyłam ;)

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='justys95']Nie śmieje się do ciebie tylko z ciebie :diabloti:

Oj tam szczegół :evil_lol:

[quote name='Samturia']Ej ten bahcor nam pokazuje jęzor :mad:

Wypraszam sobie bachora :shake: Sama jesteś bachorem :cool1:

A takie oto przeróbeczki zrobiła dla mnie Justyś95

Posted

A'propos, znajoma "kazała" przestawić akwarium w inny kąt i na pewno będę bogata:evil_lol:. A tam, w tym wyznaczonym przez nią kącie, stało poprzednio, ponad rok... Wzbogaciłam się jedynie w wiedzę.... ;)

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Kate I Luka']Witaj, dopiero dziś tu dotarłam...

Kamcia śliczna jest :loveu: Biały futrzaczek...

A jeśli chodzi o Feng Shui, to mam teściową maniaczkę popd tym względem... Przywiozła nam kiedyś kilka kwiatków, które coś tam miały dawać: miłość, szczęście, itd... Niesety- Gastpn się z nimi bezlitośnie rozprawił, i już kwiatków nie mamy :evil_lol:
Teściowa jak przyjechała, to siedziała obrażona trochę bo myślała, że celowo się tego pozbyłam ;)

Bardzo dobrze że tu trafiłaś :loveu: Feng shui jest fajne :diabloti: .
Chociaż nie mam hopla na tym punkcie . Znacznie bardziej uzalezniałam się od DG :cool1: Gastonowi chyba smakowały kwiatki miłości :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='AgusiaTerierka']A'propos, znajoma "kazała" przestawić akwarium w inny kąt i na pewno będę bogata:evil_lol:. A tam, w tym wyznaczonym przez nią kącie, stało poprzednio, ponad rok... Wzbogaciłam się jedynie w wiedzę.... ;)

Rybki kupuje tylko ze względu na Feng Shui :diabloti: . Nie gadać , bo to na prawdę działa :cool3: . Ja mam tonę ksiązek na ten temat :cool1:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Guffi']Nie odzywałam się:mad:

Co ty Guffi chcesz :eviltong: . Nie wim o co chodzi :cool1:

[quote name=':: FiGa ::']Piękna mała :loveu:
Ona się do Ciebie uśmiecha? To raczej wyraża "łaaaaa spadaj stara" :evil_lol:

Tosz to kłamstwa opowiadasz :evil_lol:

[quote name='Rinuś']a co to za dzieciatko co tak zaciesza??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To moja Anetka :loveu: :loveu:

[quote name='justys95']Pokazuje ci Kamcia język :evil_lol:
PS:Zauważyłam, że zmieniłaś nazwe galerii :)

Tak , zmieniłlam nazwę galeri :multi: Podoba się :multi: ?

[quote name='tygra']jaka słodka dzidzia :)

Ta ... słodka :cool1:

**
Czy usłyszę odpowiedź na pytanie zadane wczoraj :diabloti: . Chodzi mi o to :

Zastanawiam sie czy iść do kina na ''DLACZEGO NIE'' czy iść do kina na '' ŚWIADEK KORONNY , MIŁOSĆ SILNIEJSZA NIŻ MAFIA "

Posted

Idz ciociu na Świadka Koronnego, jak będzie fajny, to sama się przejdę.
Moja wnusia Julcia( Imbir1) dziś idzie na niego, wieczorem może napisze czy warto:cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Hej :)
Ale nagadane łoz matko, przebrnac cieżko.
Dzidzia ślicznka :loveu: a ja minka ... :loveu:

Witaj :loveu: Widzę że dawno cię tu nie było :mad:

[quote name='diabelkowa']taki sliczny pies a tak malo fotek :mad::mad::mad: Śliczny piesek i śliczne fotki , chociaż ich tak mało :diabloti:

[quote name='bonita']Idz ciociu na Świadka Koronnego, jak będzie fajny, to sama się przejdę.
Moja wnusia Julcia( Imbir1) dziś idzie na niego, wieczorem może napisze czy warto:cool3:

A chyba pójdę na świadka , ale dopiero gdy Jula zda relację z filmu :diabloti: CZEKAMY NA CIEBIE IMBIRKU :cool1: Ale ja i tak kocham takie kryminalno romansowe filmy :loveu:

[quote name='haska_12']Własnie :diabloti: Idź na swiadka koronnego.Opowiesz czy fajny, czy nie :p Jak fajny to i ja pójde :D

Opowiem na pewno tylko sęk w tym że zastanawiam się nad filmem '' DLACZEGO NIE "

Posted

[quote name='Kamcia_14']Co ty Guffi chcesz :eviltong: . Nie wim o co chodzi :cool1:

To było oficjalne zezwolenie na zrobienie MI awantury za to, że tu nie przylazłam;).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...