bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Kamcia_14']To moja Anetka :loveu: :loveu: Sliczna:loveu: , wstaw jeszcze Twoje zdjęcie to powiem czy jesteście podobne:cool3:
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='haska_12']Ale fajniutki bobasek :loveu: :loveu: :loveu: Lovam takie małe dzieciaki :loveu: Gdbybyś miała takiego dzieciaka pod jednym dachem to wątpie czy dalej lovałabyś takie bobasy :cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Moje też mają imiona, np. akara błękitna- samczyk To Arni - bo taki kulturysta, mam m.in Zuzię, Pechowca...;) Myślę nad imionami :cool1: Ale tak na prawdę to zacznę sie zastanawiać nad ich nazwaniem dopiero gdy do nas zawitają :cool3: [quote name='AgusiaTerierka'] Ona już się śmieje do rybek:lol: Ona się śmieje do mnie :evil_lol: [quote name='bonita']Sliczna:loveu: , wstaw jeszcze Twoje zdjęcie to powiem czy jesteście podobne:cool3: Wiem że śliczna :loveu: . Musisz uwierzyć mi na słowo że jesteśmy podobne :eviltong:
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Marta_Ares']ale slodka:loveu: :loveu: Wiem ze słodka :loveu: :evil_lol: . Ale pod pozorem tego pięknego aniołka :loveu: kryje się prawdziwy diabeł :diabloti:
Bewarka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ona się śmieje do mnie :evil_lol: Nie śmieje się do ciebie tylko z ciebie :diabloti:
Kate I Luka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Witaj, dopiero dziś tu dotarłam... Kamcia śliczna jest :loveu: Biały futrzaczek... [quote name='Kamcia_14'] I mam jedną dobrą nowinkę :evil_lol: . Będę miała w domu jeszcze jedno zwierzątko :loveu: Czyli .... rybki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Poprawiają energię domu według FENG SHUI :eviltong: A jeśli chodzi o Feng Shui, to mam teściową maniaczkę popd tym względem... Przywiozła nam kiedyś kilka kwiatków, które coś tam miały dawać: miłość, szczęście, itd... Niesety- Gastpn się z nimi bezlitośnie rozprawił, i już kwiatków nie mamy :evil_lol: Teściowa jak przyjechała, to siedziała obrażona trochę bo myślała, że celowo się tego pozbyłam ;)
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='justys95']Nie śmieje się do ciebie tylko z ciebie :diabloti: Oj tam szczegół :evil_lol: [quote name='Samturia']Ej ten bahcor nam pokazuje jęzor :mad: Wypraszam sobie bachora :shake: Sama jesteś bachorem :cool1: A takie oto przeróbeczki zrobiła dla mnie Justyś95
Jagoda1 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A'propos, znajoma "kazała" przestawić akwarium w inny kąt i na pewno będę bogata:evil_lol:. A tam, w tym wyznaczonym przez nią kącie, stało poprzednio, ponad rok... Wzbogaciłam się jedynie w wiedzę.... ;)
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witaj, dopiero dziś tu dotarłam... Kamcia śliczna jest :loveu: Biały futrzaczek... A jeśli chodzi o Feng Shui, to mam teściową maniaczkę popd tym względem... Przywiozła nam kiedyś kilka kwiatków, które coś tam miały dawać: miłość, szczęście, itd... Niesety- Gastpn się z nimi bezlitośnie rozprawił, i już kwiatków nie mamy :evil_lol: Teściowa jak przyjechała, to siedziała obrażona trochę bo myślała, że celowo się tego pozbyłam ;) Bardzo dobrze że tu trafiłaś :loveu: Feng shui jest fajne :diabloti: . Chociaż nie mam hopla na tym punkcie . Znacznie bardziej uzalezniałam się od DG :cool1: Gastonowi chyba smakowały kwiatki miłości :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']A'propos, znajoma "kazała" przestawić akwarium w inny kąt i na pewno będę bogata:evil_lol:. A tam, w tym wyznaczonym przez nią kącie, stało poprzednio, ponad rok... Wzbogaciłam się jedynie w wiedzę.... ;) Rybki kupuje tylko ze względu na Feng Shui :diabloti: . Nie gadać , bo to na prawdę działa :cool3: . Ja mam tonę ksiązek na ten temat :cool1:
:: FiGa :: Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Piękna mała :loveu: Ona się do Ciebie uśmiecha? To raczej wyraża "łaaaaa spadaj stara" :evil_lol:
Rinuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 a co to za dzieciatko co tak zaciesza??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bewarka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Pokazuje ci Kamcia język :evil_lol: PS:Zauważyłam, że zmieniłaś nazwe galerii :)
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Guffi']Nie odzywałam się:mad: Co ty Guffi chcesz :eviltong: . Nie wim o co chodzi :cool1: [quote name=':: FiGa ::']Piękna mała :loveu: Ona się do Ciebie uśmiecha? To raczej wyraża "łaaaaa spadaj stara" :evil_lol: Tosz to kłamstwa opowiadasz :evil_lol: [quote name='Rinuś']a co to za dzieciatko co tak zaciesza??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To moja Anetka :loveu: :loveu: [quote name='justys95']Pokazuje ci Kamcia język :evil_lol: PS:Zauważyłam, że zmieniłaś nazwe galerii :) Tak , zmieniłlam nazwę galeri :multi: Podoba się :multi: ? [quote name='tygra']jaka słodka dzidzia :) Ta ... słodka :cool1: ** Czy usłyszę odpowiedź na pytanie zadane wczoraj :diabloti: . Chodzi mi o to : Zastanawiam sie czy iść do kina na ''DLACZEGO NIE'' czy iść do kina na '' ŚWIADEK KORONNY , MIŁOSĆ SILNIEJSZA NIŻ MAFIA "
_ChiQuiTa_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Hej :) Ale nagadane łoz matko, przebrnac cieżko. Dzidzia ślicznka :loveu: a ja minka ... :loveu:
diabelkowa Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 taki sliczny pies a tak malo fotek :mad::mad::mad:
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Idz ciociu na Świadka Koronnego, jak będzie fajny, to sama się przejdę. Moja wnusia Julcia( Imbir1) dziś idzie na niego, wieczorem może napisze czy warto:cool3:
haska_12 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Własnie :diabloti: Idź na swiadka koronnego.Opowiesz czy fajny, czy nie :p Jak fajny to i ja pójde :D
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hej :) Ale nagadane łoz matko, przebrnac cieżko. Dzidzia ślicznka :loveu: a ja minka ... :loveu: Witaj :loveu: Widzę że dawno cię tu nie było :mad: [quote name='diabelkowa']taki sliczny pies a tak malo fotek :mad::mad::mad: Śliczny piesek i śliczne fotki , chociaż ich tak mało :diabloti: [quote name='bonita']Idz ciociu na Świadka Koronnego, jak będzie fajny, to sama się przejdę. Moja wnusia Julcia( Imbir1) dziś idzie na niego, wieczorem może napisze czy warto:cool3: A chyba pójdę na świadka , ale dopiero gdy Jula zda relację z filmu :diabloti: CZEKAMY NA CIEBIE IMBIRKU :cool1: Ale ja i tak kocham takie kryminalno romansowe filmy :loveu: [quote name='haska_12']Własnie :diabloti: Idź na swiadka koronnego.Opowiesz czy fajny, czy nie :p Jak fajny to i ja pójde :D Opowiem na pewno tylko sęk w tym że zastanawiam się nad filmem '' DLACZEGO NIE "
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Kamcia_14']Co ty Guffi chcesz :eviltong: . Nie wim o co chodzi :cool1: To było oficjalne zezwolenie na zrobienie MI awantury za to, że tu nie przylazłam;).
Recommended Posts