Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ależ cudny włochacz biały z Tej Twojej Kamci^^ Jakiś sentyment mam do Białych psów Ja też :loveu: mam sentyment do białych puchaczy :loveu:. Inka wytarmoszona xD . Apropo to fajny bannerek . A ja nie umiem sobie takiego zrobić ;( Moje kochane znajome z dgm :loveu:. Jeśli chcesz to mogę je zmusić żeby i tobie zrobiły :evil_lol:.
sugarr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Kamcia_14'] Wzajemnie :loveu: Piekny futrzak ale szorowanie go po spacerkach zimowo jesiennych musi byc nielatwe :roll: Zawsze jak bylam mlodsza chcialam westiego :eviltong: Ale mnie los obdarowal kundelkiem :cool3:
a_ga.isk Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Wesloych Swiat dla Ciebie I Kamci odemnie i Lucci :P
Guffi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dobrywieczór! Dziekuję za odwiedziny w mojej galerii:smile:! Ja też będę wpadać często do tej slicznej, bielusienkiej galerii:cool3:.
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Wzajemnie Piekny futrzak ale szorowanie go po spacerkach zimowo jesiennych musi byc nielatwe Zawsze jak bylam mlodsza chcialam westiego Ale mnie los obdarowal kundelkiem Na kamuś jakoś zawsze mówię moje kundlisko albo cuś w podobie tego określenia :evil_lol: . Dobrywieczór! Dziekuję za odwiedziny w mojej galerii! Ja też będę wpadać często do tej slicznej, bielusienkiej galerii. Witamy... Ale bielutka ta galeria to zawsze nie będzie :evil_lol:. Szczególnie po spacerkach. Mmm :loveu:. Wesloych Swiat dla Ciebie I Kamci odemnie i Lucci :P Dziękujemy bardzo :loveu:. I oczywiście witamy :loveu:.
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Moniaa...uwierz że Atosa też jest trudno doprać!! :placz: Kamcia...powiedz mi czmeu..ja zeszłam z kompa to miałaś 4 posty.. a jak weszłam to miałaś 603 :-o
Guest Kamcia_14 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kamcia...powiedz mi czmeu..ja zeszłam z kompa to miałaś 4 posty.. a jak weszłam to miałaś 603 Może to nie byłam ja tylko ktoś kto w nazwie miał tekże kamcia_14. Fakt że wczoraj miała 570 a teraz 600 bo jakoś tak sie rozbujałam :evil_lol:.. Na dgm jestem już od sierpnia. A teraz fota
eria Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kamcia_14 napisał(a):Ja też :loveu: mam sentyment do białych puchaczy :loveu:. Moje kochane znajome z dgm :loveu:. Jeśli chcesz to mogę je zmusić żeby i tobie zrobiły :evil_lol:. do niczego mnie nie zmusisz !! Pracownia banerkowa zamknięta!!! :cool1:
Guest Kamcia_14 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 eria napisał(a):do niczego mnie nie zmusisz !! Pracownia banerkowa zamknięta!!! :cool1: :placz: :placz: Dlaczego ?! :placz: :placz:. Ale są inne osoby które robią banerki :p.
Marta_Ares Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 witam;) sliczny west :loveu: :loveu: :loveu:
Mi. Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Kamcia_14']:placz: :placz: Dlaczego ?! :placz: :placz:. Ale są inne osoby które robią banerki :p. np ja:lol:Ale moja też zamknięta:p
clockwork Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ale tu u ciebie zimowo... co fotka to biało :evil_lol: hehe... na mojej galerii jest czarno i mrok!!:diabloti: to niesprawiedliwe!! Życzymy Kamusi wieeeeeeeeele kości i ciasteczek pod choinką!! :tree1:
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 a wczorja Mi sie pojawiło że jesteś od grudnia:o
Guest Kamcia_14 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 witam ;). sliczny west Witam.... i dziękuje w imieniu Kamuśś. :loveu:. ale tu u ciebie zimowo... co fotka to biało hehe... na mojej galerii jest czarno i mrok!! to niesprawiedliwe!! Życzymy Kamusi wieeeeeeeeele kości i ciasteczek pod choinką!! Oj tam zimowo. Sesja świąteczna przed nami :diabloti:. I my wzajemnie życzymy wielu kości pod choinką dla Clocka. np jaAle moja też zamknięta :placz:. U ciebie się program skończył :placz:. MASZ sobie kupić nowy :evil_lol:. Fotek nie będzie bo nie mam aparatu :(. Musicie się zadowolić tym co jest. A jest dużo :evil_lol:. KTO CHCE KORKA. U MNIE NIE MOŻE ZOSTAĆ DŁUŻEJ NIŻ DO JUTRA :placz:.
clockwork Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kamcia_14 napisał(a): Oj tam zimowo. Sesja świąteczna przed nami :diabloti:. I my wzajemnie życzymy wielu kości pod choinką dla Clocka. . zimowo, zimowo... tak biało... A Klocusiowi już kupiliśmy prezencik- całe 3 kg. Friskiesa w takiej pięknej metalowej puszce- ale czarnuch już go wywąchał :evil_lol: i niespodzianki nie będzie...
_marcel_lo_ Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Fotk i tak masz więcej niż mój Edi, ale ja aparatu nie mam, ale radze sobie jaos telefonem :-) wszystkiego naj na święta...pozdruffka 4 wszyscy ;-)
Behemot Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Puszek-okruszek z wielkim czarnym nochalem :loveu: Kochane cudeńko :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 zimowo, zimowo... tak biało... A Klocusiowi już kupiliśmy prezencik- całe 3 kg. Friskiesa w takiej pięknej metalowej puszce- ale czarnuch już go wywąchał i niespodzianki nie będzie... Wywąchał i z niespodzianki nici :mad:. Taki nos to przekleństwo dla dobrych dusz które chcą sprawić swoim psom prezent pod chionkę :evil_lol:. Puszek-okruszek z wielkim czarnym nochalem Kochane cudeńko Dzięuje :loveu:. a ty behemotko co swojemu psu pod choinkę :loveu:. kupiłaś :loveu:. Fotk i tak masz więcej niż mój Edi, ale ja aparatu nie mam, ale radze sobie jaos telefonem wszystkiego naj na święta...pozdruffka 4 wszyscy Witamy :loveu:. Ths za życzenia i wzajemnie życzymy wszytskie naj naj naj :loveu:. A ktoś wie co było w ostatnim odcinku M jak miłość bo nie oglądałam a jestem uzależniona od serialu :diabloti:.
Behemot Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kamcia_14 napisał(a): Dzięuje :loveu:. a ty behemotko co swojemu psu pod choinkę :loveu:. kupiłaś :loveu:. Ach, Kamciu, zajrzyj do galerii Soni - tam opisałam swoje dzisiejsze perypetie z kupowaniem prezentów dla Soni :shake:
Mada&Teodor Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Kamcia_14']Kamuś. :cool1:. A tu taka taka pewniasta :evil_lol:. To może ta fotka będzie beztytułowa. Nie mam pomysłu. To by było na tyle. :razz:. Wiem wiem że mało ale się poprawię. :diabloti:. Kamcia piękna i słodka ta Twoja biała puszysta psiulka :loveu: :loveu: :loveu: I czekamy na tą sesje świateczna :) Dzięki za odwiedzenie naszej galeryjki.
Guest Kamcia_14 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ach, Kamciu, zajrzyj do galerii Soni - tam opisałam swoje dzisiejsze perypetie z kupowaniem prezentów dla Soni Już zaglądam do tej pięknej galeri :loveu: Soni :loveu:. Kamcia piękna i słodka ta Twoja biała puszysta psiulka I czekamy na tą sesje świateczna Dzięki za odwiedzenie naszej galeryjki. Witamy... i informujemy iż Sesja świąteczna juz niedługo :razz:. A do galerijki zawsze zaglądać będziemy :razz:. A wyobraźcie sobie że ten mój mały szkrab zaczął mi przynosić miskę jak jest głodny :evil_lol:. A co w ostatnim M jak Miłość było się niedowiedziałam :mad:.
DiDDlina85 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Juz nie mogę się doczekać świątecznej galerii..ciekawe czy ja będę miała czas zrobic jakies zdjęcia..ale to pierwsza wigilia Nerusia więc na pewno cos zrobie:) Pozdrowionka!!!
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No to w takim razie czekamy na sesję :)
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 dobra pomyliłam sie^^ Bombel też ma westa i sobie pomyliłam xD:eviltong:
Dynia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 hej :multi: jakiego masz fajnego psiunka :crazyeye: jak pluszowa przytulanka :loveu: piękny jest bez dwóch zdań :diabloti: dzięki za wizytkę ... zapraszam na jeszcze :evil_lol: a zapomniała bym choinka dla Ciebie :diabloti: :tree1: i góry prezentów pod ... życzę :multi: :multi: :multi:
Recommended Posts