Bewarka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Guffi napisał(a):A kto by nie chciał:p a nie wiem...:lol:
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 justys95 napisał(a):a nie wiem...:lol: Ja mam takiego sąsiada, któremu 11mln "w te, czy wewte" nie będzie robić róznicy:angryy: .
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='monia&Tofi']Grajcie, grajcie :lol: Macie 50% szans - albo wygracie, albo przegracie :evil_lol: Ja przestałam grać, bo same drobniaki tylko czasami trafiałam, ale moja mama kiedyś trafiła kilka stów :razz: P.S. A gdzie nowe zdjęcia Kamuchy? :mad: Trza mówić że wygramy :cool1: . Nigdy nie przestanę grać :diabloti: . Jako zawodowa hazardzistka gram bez przerwy :eviltong: . PS. Nowych zdjęć nie będzie :shake: [quote name='haska_12']Właśnie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: [quote name='Guffi']Właśnie:evil_lol: Właśnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='justys95']Mój brat też kupił kuponik, bo chce 11 milionów :diabloti: No a gdzie te zdjątka? :mad: Moja cała rodzinka chce 11 mln :cool3: [quote name='Guffi']A kto by nie chciał:p Nie wiem kto by nie chciał , w każdym razie ja chce :eviltong: [quote name='justys95']a nie wiem...:lol: Ja też nie wiem :cool1: [quote name='Guffi']Ja mam takiego sąsiada, któremu 11mln "w te, czy wewte" nie będzie robić róznicy:angryy: . Chciałabym być takim kimś :eviltong: . Isć do sklepu po bułki a wydać 20 tysięcy :evil_lol:
Bewarka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Guffi napisał(a): Ja mam takiego sąsiada, któremu 11mln "w te, czy wewte" nie będzie robić róznicy:angryy: . a i dobrze...:lol:
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ciocia Kamcia:bigok: :bigok: :bigok: Zawsze wiedziałam że coś nas łączy :D Mogą być Bahamy ciociu, będzie wspaniale!
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Bryyy :multi: Guffi napisał(a):Ja mam takiego sąsiada, któremu 11mln "w te, czy wewte" nie będzie robić róznicy:angryy: .Okradnij drania :p:diabloti:
Samturia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 mamusia też wysłała kuponik :)P.S. u mnie new fotki :D
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Okradnij drania :p:diabloti: Hehe. A tak na poważnie to on siedział przez ostatni miesiąc albo i dłużej:crazyeye: .
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Guffi']Ja mam takiego sąsiada, któremu 11mln "w te, czy wewte" nie będzie robić róznicy:angryy: . Oooo jaki cudowny, przystojny, miły Pan, a daj adres :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) [quote name='Guffi']Hehe. A tak na poważnie to on siedział przez ostatni miesiąc albo i dłużej:crazyeye: . Ooo to nawet fajniej :lol: bym sobie wydawała i nikt by mi nie rzeszkadzał w tej cięzkiej pracy :evil_lol: Kamci zdjęcia potrzebne od zaraz.
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Od Wawy baaardzo daleko:eviltong: . Ale on ma już trzecią żonę:roflt:
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Guffi']Od Wawy baaardzo daleko:eviltong: . Ale on ma już trzecią żonę:roflt: Prawdziwej miłości kilometry i żony nie straszne :lol:
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='olcha']Prawdziwej miłości kilometry i żony nie straszne :lol: Aha:roflt:
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='bonita']Ciocia Kamcia:bigok: :bigok: Zawsze wiedziałam że coś nas łączy :D Mogą być Bahamy ciociu, będzie wspaniale! Siostrzenica Bonita :loveu: Jak to ładnie brzmi :loveu: . Ja też wiedziałam że coś nas łączy , od zawsze to wiedziałam :diabloti: . Teraz tylko pytanie kim są twoje siostry i kto jest twoją mamą :cool3: [quote name=':: FiGa ::']Bryyy :multi: Okradnij drania :p:diabloti: Witajciee :loveu: :loveu: [quote name='Samturia']mamusia też wysłała kuponik :)P.S. u mnie new fotki :D Witaj Mamciu :cool3: . Zaraz wpadnę do was i obejrzę te neww foty :multi: [quote name='Guffi']Hehe. A tak na poważnie to on siedział przez ostatni miesiąc albo i dłużej:crazyeye: . Heh , i już wiadomo skąd miał kasę :diabloti: [quote name='olcha']Oooo jaki cudowny, przystojny, miły Pan, a daj adres :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Ooo to nawet fajniej :lol: bym sobie wydawała i nikt by mi nie rzeszkadzał w tej cięzkiej pracy :evil_lol: Kamci zdjęcia potrzebne od zaraz. Ja też poproszę numer telefonu :cool3: . I nieważne ile ma lat , ile miał żon i że siedział w więzieniu :cool1: [quote name='Guffi']Od Wawy baaardzo daleko:eviltong: . Ale on ma już trzecią żonę:roflt: [quote name='olcha']Prawdziwej miłości kilometry i żony nie straszne :lol: Właśnie Olcha ! Dobrze prawisz ! Ale ja bym przeprawiła to tak Pragnienie Prawdziwej forsy kilometry i żony nie straszne :lol:
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Heh , i już wiadomo skąd miał kasę :diabloti: Tak naprawdę to on ma firmę, ale nie bedę na forum rozpowszechniać:diabloti:
Pianka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Tu znowu jakieś pogaduchy, a fotek brak:razz:
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kamcia_14']Właśnie Olcha ! Dobrze prawisz ! Ale ja bym przeprawiła to tak Pragnienie Prawdziwej forsy kilometry i żony nie straszne :lol: No wieeesz, o co Ty mnie podejrzewasz :obrazic: :lol: [quote name='Guffi']Tak naprawdę to on ma firmę, ale nie bedę na forum rozpowszechniać:diabloti: O widzisz! Uczciwinka, pewnie za niewinność siedział!
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Siostrzenica Bonita :loveu: Jak to ładnie brzmi :loveu: . Ja też wiedziałam że coś nas łączy , od zawsze to wiedziałam :diabloti: . Teraz tylko pytanie kim są twoje siostry i kto jest twoją mamą :cool3: Moja mamciunia to koffana Pysiunia:loveu: , a siostrzyczki Debe:loveu: i Ala od Ozzulka:loveu: . Czy jeszcze czegoś nie pamiętasz:cool3: ciociu Kamciu:diabloti:
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Guffi']Tak naprawdę to on ma firmę, ale nie bedę na forum rozpowszechniać:diabloti: Tego to on pewno nie robi:evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Guffi']Tak naprawdę to on ma firmę, ale nie bedę na forum rozpowszechniać:diabloti: Aha , czyli zamknęli go za to że spokojnie prowadził własną firmę :diabloti: [quote name='Pianka']Tu znowu jakieś pogaduchy, a fotek brak:razz: Witaj Pianko :loveu: :loveu: . I nie marudź :evil_lol: [quote name='olcha']No wieeesz, o co Ty mnie podejrzewasz :obrazic: :lol: O widzisz! Uczciwinka, pewnie za niewinność siedział! To były tylko moje takie podejrzenia :cool3: . Takie niewinne :cool3: Olcha możliwe że za ucziwość siedział :evil_lol: . Co to nasze państwo z PORZĄDNYMI obywatelami robi :evil_lol: [quote name='bonita'] Moja mamciunia to koffana Pysiunia:loveu: , a siostrzyczki Debe:loveu: i Ala od Ozzulka:loveu: . Czy jeszcze czegoś nie pamiętasz:cool3: ciociu Kamciu:diabloti: Kim są twoje dzieci Bonitko :diabloti:
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kamcia_14']Aha , czyli zamknęli go za to że spokojnie prowadził własną firmę :diabloti: No właśnie chyba niespokojnie:lol::diabloti:
Jagoda1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Zachwyciłam się:lol:, lubię te białe terierki. Ostatnio jakiś pan wołał swojego terierka, ja usłyszałam "Denis", a okazało się, że ma na imię "Penis", na złość teściowej dewotce:roflt::-o :-o :-o!
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Kim są twoje dzieci Bonitko :diabloti: Dzici są całkowicie bokserskie:cool3: ( po mamusi:evil_lol: ) to Madzia od Medorka( niestety nie ma jeszcze swojej galerii) i Kasia( moja imienniczka:loveu: ) od Gastonka - bidoczek dziś złamał żebro:shake: .
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='bonita'] Tego to on pewno nie robi:evil_lol: Hihi, no raczej:evil_lol: Jakieś koparki i chyba wozy strażackie:roll: .
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ŁOMATKO:crazyeye: , mam piątą łapę:multi: !!!
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kamcia sliczny pieseczek:loveu: :loveu: :loveu: ale no wlasnie kilka stron pustych bez zdjec musisz sie poprawic inaczej bicie bedzie ......:mad: :mad: :mad: :mad:
Recommended Posts