socurek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Super domek i supergaraż.... wciąż czekamy na zdjęcia Superpieska :cool3:
AlKil Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kamcia_14']. Konkurencja spora , to fakt ale już zaczynam wygrywać małe sumy ... czyli 7 zł :eviltong: Dzień dobry!!!! Mała rzecz a cieszy...:lol:
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='bonita']Cześć Kamcia :) Obglądałam narazie tylko kilka ostatnich stronek, Kamci nie widziałam, za to domki tak :D , suuuuper ładne. Jutro jest kumulacja 7 milionów, więc trzymajcie kciuki żebym wygrała i sobie taki kupiła:diabloti::evil_lol: . Pozdrowionka :) ps. Muszę jeszcze troszkę w Twojej galerii poszperać za fotkami Kamci:cool3: Trzeba dobrze poszukać a fotki Kamci również znajdziesz :cool3: . Gdzieś hen hen daleko są te jej zdjęciaa :cool1: . Bonitko dziś 7 mln do wygrania ... Musimy grać ! :evil_lol: :evil_lol: . Może wygramy obie :cool3: . Wtedy po 3,5 mln zł dostaniemy :multi: :evil_lol: [quote name='socurek']Super domek i supergaraż.... wciąż czekamy na zdjęcia Superpieska :cool3: Zdjęć nie będzie .... na razie :eviltong: :eviltong: [quote name='AlKil']Dzień dobry!!!! Mała rzecz a cieszy...:lol: Witaj :loveu: :loveu: . 7 zł to bardzo dobry początek :cool3:
Bewarka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kamcia_14']Zdjęć nie będzie .... na razie :eviltong: :eviltong: A niby dlaczego?! :roll: :mad: Juz, już robić prosze...
Pati i Daisy Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kamcia_14']To chyba dobrze , prawda :cool3: . Tak tak ;) (zależy dla kogo:diabloti: ) [quote name='Kamcia_14']Zdjęć nie będzie .... na razie :eviltong: :eviltong: :placz: :placz: :placz: Właśnie!!! Dlaczego?!:mad: :eviltong:
Guffi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja też się pytam:mad: Przyszłam tu po długiej nieobecności z nadzieją, ze coś oglądnę, a tu nic nie ma:shake:
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 łooo matko ale nagadane.... a fotek ani widu ani słychu... :(
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='justys95']A niby dlaczego?! :roll: :mad: Juz, już robić prosze... No już dobrze zzrobię te fotki :cool3: . [quote name='Pati i Daisy'] :placz: :placz: :placz: Właśnie!!! Dlaczego?!:mad: :eviltong: Bo nie mam czasu :eviltong: . Ale już są foty więc się nie martwić :cool3: [quote name='Guffi']Ja też się pytam:mad: Przyszłam tu po długiej nieobecności z nadzieją, ze coś oglądnę, a tu nic nie ma:shake: Możesz oglądać domy .. :cool1: . To mało ? :cool3: Za tydzień świętujemy moje urodziny :multi: :multi: . Co mi kupicie na urodziny :cool3: Teraz fotki które wymusiliście odemnie SIŁĄ !! Macie i cieszcie sie :evil_lol:
arystokratka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witajcie :loveu:. Nowe foty są :multi: :multi: :multi:. Bardzo dobrze .. pooglądam je sobie dokładnie ... no ale w końcu sama je robiłam ... :evil_lol:. Coś ostatnio mało nagadane w waszej galeri :mad:. Prawie nie mam co nadrabiać :mad:. Skandal ... A jeszcze TA POGODA !!!!!!!!!!
haska_12 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ooo.. Kaniuta jaka laska :evil_lol: Pewnie nie jedne psisko na nią leci :evil_lol: ;)
haska_12 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A co :p Kamcia_14 nie mogła nam odmówić :diabloti:
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Guffi']No nareszcie:loveu: No widzisz Guffi , doczekaliście się :eviltong: [quote name='arystokratka']Witajcie :loveu:. Nowe foty są :multi: :multi: :multi:. Bardzo dobrze .. pooglądam je sobie dokładnie ... no ale w końcu sama je robiłam ... :evil_lol:. Coś ostatnio mało nagadane w waszej galeri :mad:. Prawie nie mam co nadrabiać :mad:. Skandal ... A jeszcze TA POGODA !!!!!!!!!! Witaj :loveu: . Wiesz co ... oni wymusili odemnie foty siłą :shake: . Dobrze że zrobiłaś te fotki bo tak to nie miałabym czym ich nasycić :cool3: . Jak to mało nagadane , co ty chcesz :evil_lol: . A Na pogodę nie narzekam ... chyba jako jedyna :evil_lol: [quote name='gogunia']Piekna Kmcia:cool3: :loveu: ! A no przepiękna ... powiem nieskromnie :cool3: [quote name='haska_12'] Ooo.. Kaniuta jaka laska :evil_lol: Pewnie nie jedne psisko na nią leci :evil_lol: ;) Ta .. a zwłaszcza w czasie cieczki :evil_lol: [quote name='Pianka']O nareszcie nowe zdjęcia:loveu: Ta ... wam to nigdy mało :mad: :evil_lol: . Jutro znowu będziecie mówili - FOTY DAWAĆ !! :evil_lol: [quote name='haska_12']A co :p Kamcia_14 nie mogła nam odmówić :diabloti: Bałam się wam odmówić :diabloti: .
Bewarka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Super zdjęcie :D Jak ci się robienie zdjęć nie podoba to daj nam Kamcie to sami sobie porobimy :diabloti:
olcha Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kamcia_14']KAMA Amy Przyznawać się ... kto jest jeszcze klonem Kamy :evil_lol:. Cześć! Twoja suńka jest śliczna! A czemu nie chcesz jej wystawiać?
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='justys95'] Super zdjęcie :D Jak ci się robienie zdjęć nie podoba to daj nam Kamcie to sami sobie porobimy :diabloti: Zapomnij że ją oddam :evil_lol: . Ale chociaż odpoczęłabym .. Nie , nie oddam . Chyba nie oddam ...ale może jednak :evil_lol: . Jednak zostaje u mnie :cool1:
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Napisał Kamcia_14 KAMA Amy Przyznawać się ... kto jest jeszcze klonem Kamy :evil_lol:. [quote name='olcha'] Cześć! Twoja suńka jest śliczna! A czemu nie chcesz jej wystawiać? AAA :crazyeye: :crazyeye: . Coraz więcej tych klonów :crazyeye: :crazyeye: . Olcha skąd ty wygrzebałaś ten tak stary post :cool3: :evil_lol: . Nie mam zielonego pojęcia :cool3: Moja droga , nie wystawiam jej ponieważ nie mam chęci i nie ciągnie mnie w tym kierunku :cool1:. No cóż, Kamcia ma dziwną pańcię , wiem :cool3:
arystokratka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witaj :loveu: . Wiesz co ... oni wymusili odemnie foty siłą :shake: . Dobrze że zrobiłaś te fotki bo tak to nie miałabym czym ich nasycić :cool3: . Jak to mało nagadane , co ty chcesz :evil_lol: . A Na pogodę nie narzekam ... chyba jako jedyna :evil_lol: Pff. ty na pogodę nie narzekasz ale co ja mam powiedzieć , no co ? Łupie mnie w krzyżu , głowa mnie boli , i jeszcze to ciśnienie :shake:.
olcha Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kamcia_14']Napisał Kamcia_14 KAMA Amy Przyznawać się ... kto jest jeszcze klonem Kamy :evil_lol:. AAA :crazyeye: :crazyeye: . Coraz więcej tych klonów :crazyeye: :crazyeye: . Olcha skąd ty wygrzebałaś ten tak stary post :cool3: :evil_lol: . Nie mam zielonego pojęcia :cool3: Moja droga , nie wystawiam jej ponieważ nie mam chęci i nie ciągnie mnie w tym kierunku :cool1:. No cóż, Kamcia ma dziwną pańcię , wiem :cool3: Przejrzałam sobie tak pobierznie i akurat się natknęłam :eviltong: Dlaczego dziwną? Nic w tym dziwnego :p Ważne, że Kamcia jest śliczna.
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='arystokratka'] Pff. ty na pogodę nie narzekasz ale co ja mam powiedzieć , no co ? Łupie mnie w krzyżu , głowa mnie boli , i jeszcze to ciśnienie :shake:. Współczuje ;) . A ciśnienie to niskie czy wysokie jest bo nie wiem :oops: [quote name='olcha']Przejrzałam sobie tak pobierznie i akurat się natknęłam :eviltong: Dlaczego dziwną? Nic w tym dziwnego :p Ważne, że Kamcia jest śliczna. Pobierznie przeglądasz :mad: :mad: . Nie ładnie :mad: :mad: . Trzeba dokładnie oglądać wszystko ... bardzo dokładnie :eviltong: . Kamcia jest .. prześliczna to fakt:loveu:
olcha Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Kamcia_14']Pobierznie przeglądasz :mad: :mad: . Nie ładnie :mad: :mad: . Trzeba dokładnie oglądać wszystko ... bardzo dokładnie :eviltong: . Kamcia jest .. prześliczna to fakt:loveu: Jak przejrzysz moją od dechy do dechy to ja się wtedy zastanowię :evil_lol:
barbara.h Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']mamy 2 wyjścia albo zagrać w lotto albo dziewczyny nas przygarną bo na królewicza już nie mamy co liczyć;) ale mnie żal ścisnął, takie chałupki pokazujecie :cool3: Alicja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy to Kamcia pisuje do nas;)
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Kamcia_14']No już dobrze zzrobię te fotki :cool3: . Taka śliczna Kamcia, a tak mało fotkóf. :placz:
Recommended Posts