kingilka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Śliczny ma pyszczek! Cudna psinka ! Daj więcej fotek! PS.I dzięki serdeczne za skomentowanie mojej galeryjki! Podro dla Ciebie i Twojej psinki!
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witam :p No i jestem ;) Kamcia śliczna :loveu: A projekty..............malina :p
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 anka11 napisał(a):hihi :D:D ale ja to raczej nie mam szczescia do lotto :evil_lol::evil_lol: jak cos wygrywamy to moze 10 zeta :p Haha, a ja dwa razy wygrałam 5 zł. i to wszystko;)
Guest Kamcia_14 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='anka11']ta :D kokosza moze i tak ale napewno nie dom :D a kiedy nowe focie Kamusi?? Niedługo :cool1: . Można tak powiedzieć ... :evil_lol: [quote name='kingilka']Śliczny ma pyszczek! Cudna psinka ! Daj więcej fotek! PS.I dzięki serdeczne za skomentowanie mojej galeryjki! Podro dla Ciebie i Twojej psinki! Kingilko ... :loveu: . Dziękuje w imieniu Kamci :cool3: ... Skomentowanie twojej galeri to była sama przyjemność :loveu: Będę częściej wpadać :cool3: [quote name='Pysia']Witam :p No i jestem ;) Kamcia śliczna :loveu: A projekty..............malina :p O Pysia do nas zawitała :evil_lol: . Nareszcię się doprosiłam :evil_lol: [quote name='Xiara']Haha, a ja dwa razy wygrałam 5 zł. i to wszystko;) Szczęścia się coś nie ma tak ? :shake: . Masz jakieś systemy do gry :cool3: ?
BBeta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Hej :) Dziękujemy za odwiedziny w naszej galerii i oczywiście zapraszamy częściej ;) Moi sąsiedzi mają westa, więc zdążyłam polubić te pieski :loveu: Tylko więcej fotek by się przydało ;) Pozdrawiam :)
Guest Kamcia_14 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nie moja wina że się odwracała :evil_lol:.
monia&Tofi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Uuuu, to ja teraz nie wiem, czy w galerii udziela się Kamcia_14, czy Kamcia - westka :evil_lol: Często Kama na dogo siedzi ?
Guest Kamcia_14 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='monia&Tofi']Uuuu, to ja teraz nie wiem, czy w galerii udziela się Kamcia_14, czy Kamcia - westka :evil_lol: Często Kama na dogo siedzi ? Moniu , Kamcia na dogo siedzi bardzo często :cool3: . Trudno ją ściągnąć z komputera gdy zaczyta się w galeriach :evil_lol: .
Bewarka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Kamcia_14']Moniu , Kamcia na dogo siedzi bardzo często :cool3: . Trudno ją ściągnąć z komputera gdy zaczyta się w galeriach :evil_lol: . To tak jak Nika :D A zdjęcia fajne...a jak dużo :)
Guest Kamcia_14 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='justys95']To tak jak Nika :D A zdjęcia fajne...a jak dużo :) Dwa zdjęcia Kamci na 10 stron gadania o domkach :evil_lol: :cool3: . Nie wiem czy to aż tak dużo :evil_lol: :cool3: Może dziś coś wygram w lotto :cool1: . Hazardzistka ( czy. ja ) znowu puściła kupony lotto. Dużo kuponów , bardzo dużo kuponów ... :evil_lol: . W środe KUMULACJA - 7 MILIONÓW do wygrania :multi: :multi: . Trzeba myśleć pozytywnie - wygram , wygram , wygram ... Ale tam , wystarczyło by mi tylko kilka tysięcy . Ot co , nie wymagająca jestem :cool1:
Bewarka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Kamcia-14']Ot co , nie wymagająca jestem Ta...:roll:
Xiara Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Kamcia_14']Szczęścia się coś nie ma tak ? :shake: . Ano do lotka nigdy nie miałam szczęścia :mad: [quote name='Kamcia_14'] Masz jakieś systemy do gry :cool3: ? Nie :evil_lol: [quote name='Kamcia_14']Ale tam , wystarczyło by mi tylko kilka tysięcy . Ot co , nie wymagająca jestem :cool1: Mi też ;) Albo nie - chciałabym wygrać duuuużo i oddać większość na potrzebujące zwierzaki :) Marzenia ;)
Bewarka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Xiara napisał(a): chciałabym wygrać duuuużo i oddać większość na potrzebujące zwierzaki :smile: Ja też...tylko czy to jest wykonalne :sad:
BBeta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Mój ojciec w to gra od 10 lat i tylko raz udało mu się wygrać większa sume, akurat wystarczyło na wybudowanie domu ;) A tak to więcej na tym traci niż wygrywa :shake:
Bewarka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 BBeta napisał(a):Mój ojciec w to gra od 10 lat i tylko raz udało mu się wygrać większa sume, akurat wystarczyło na wybudowanie domu ;) A tak to więcej na tym traci niż wygrywa :shake: mój tata kiedyś grał, ale wygrywał tylko drobne sumy, więc przestał :roll:
Guest Kamcia_14 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='justys95']Ta...:roll: No co chcesz :evil_lol: :evil_lol: . Milion mi pachnie ale no cóż , tysiące mi wystarczą :cool1: . Trochę dla mnie trche dla psów z PWP . A Gdybym zaczęła wymieniać co bym za te pieniądze kupiła :cool3: [quote name='Xiara']Ano do lotka nigdy nie miałam szczęścia :mad: Albo nie - chciałabym wygrać duuuużo i oddać większość na potrzebujące zwierzaki :) Marzenia ;) Ale ja zawsze miałam szczęście :eviltong: . Może się z wami podzielę kasą ale musicie być BARDZO grzeczni :diabloti: i BARDZO często być w mojej galeri :diabloti: . Dla potrzebujących psów i ludzi oddałam bym ... powiedzmy ... 30 % z całej kwoty. A kwotą byłby milion albo i więcej :evil_lol:
BBeta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 justys95 napisał(a):mój tata kiedyś grał, ale wygrywał tylko drobne sumy, więc przestał :roll: Mój jest wytrwały i się szybko nie zniechęca jak widać :diabloti: :eviltong:
Bewarka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 BBeta napisał(a):Mój jest wytrwały i się szybko nie zniechęca jak widać :diabloti: :eviltong: tylko czy to źle czy dobrze :roll:
BBeta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 justys95 napisał(a):tylko czy to źle czy dobrze :roll: To zależy od punktu widzenia. Jakby to wszystko z sumować to przegrał już pewnie majątek, ale z drugiej strony jeśli to lubi to dlaczego miałby nie grać ;) W końcu raz się żyje ;)
arystokratka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Witajcie , sorry że mnie tu ostanio nie było :roll: . A wy tu nawijacie jak nie o DOMACH to o TOTOLOTKU !! Widzę że Kika twoja galeria rośnie w moc i siłe :evil_lol: . I bardzo dobrze ... Słyszałam że masz pierogi w domu :cool3: . Mogę wpaść prawda ? I WŁĄCZ tą przeklętom KOMÓRKĘ !!
KarolaBox Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Wciąż nurtuje mnie jedno pytanie :) Czy to taki piesek grał w filmnie "Asterix i Obelix" ?
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć Kamciu :buzi: ale mnie tu dawno nie było łohoho... Ale widze że gadacie o pierdołach a Kamci nie widać... :x
Guest Kamcia_14 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :cool3: Mój ojciec w to gra od 10 lat i tylko raz udało mu się wygrać większa sume, akurat wystarczyło na wybudowanie domu ;-) A tak to więcej na tym traci niż wygrywa :shake: BBeta Tak z ciekawości pytam ... ile wygrał :cool3: :evil_lol: . Chyba sporo skoro wystarczyło na budowe domu :roll: tylko czy to źle czy dobrze :roll: Justysiu to bardzo dobrze że człowiek gra z taką determinacją :eviltong: . Niektórym już dawno by się odechciało ale nie mi oraz nie tacie BBety :multi: . Witajcie , sorry że mnie tu ostanio nie było :roll: . A wy tu nawijacie jak nie o DOMACH to o TOTOLOTKU !! Widzę że Kika twoja galeria rośnie w moc i siłe :evil_lol: . I bardzo dobrze ... Słyszałam że masz pierogi w domu :cool3: . Mogę wpaść prawda ? I WŁĄCZ tą przeklętom KOMÓRKĘ !! Nie masz za co przepraszać ponieważ ostatnio człowiek ma tyle na głowie :shake: . A galeria owszem rozrasta się ale tylko dzięki wam . Na pierogi zapraszam WSZYSTKICH :evil_lol: . Starczy dla każdego . Komórka według rozkazu włączona :cool1: Wciąż nurtuje mnie jedno pytanie :smile: Czy to taki piesek grał w filmnie "Asterix i Obelix" ? Tak , pies rasy westie występował w filmie '' AsteliX i ObeliX '' . cześć :cool3: Witaj Karolinko :loveu: :loveu: Cześć Kamciu :buzi: ale mnie tu dawno nie było łohoho... Ale widze że gadacie o pierdołach a Kamci nie widać... :-x Witaj ChiQuita :loveu: A to moja wina że mi tak nawijają w galeri że foty które dałam wczoraj oddaliły się 10 stron dalej :cool1: Kamciu: Aniu piękne :laola: :laola: :Rose: Dziękuje :buzi:.
Recommended Posts