anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hejka ;) no u mnie tez taka pogoda zyc nie cche :shake::shake:
Pati i Daisy Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='arystokratka']Hej wszystkim :loveu:. Heeeeeej! :multi: :cool3:
Guest Kamcia_14 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='anka11']hejka ;) no u mnie tez taka pogoda zyc nie cche :shake::shake: Ehh ta pogoda jest straszna :shake: [quote name='_ChiQuiTa_']witam witam i o zdrowie pytam :D:D Zdrówko w porządku :thumbs:. [quote name='Guffi']A co tu wszyscy tacy zmęczeni:D? Przez tą pogodę :mad: [quote name='arystokratka']Hej wszystkim :loveu:. Witaj siostrzyczko :loveu: :loveu: [quote name='Pati i Daisy']Heeeeeej! :multi: :cool3: Cześć :eviltong: [quote name='DiDDlina85']Dobry wieczór..co tam u Kamulki:)? Dobry wieczór :cool1: . Kama sobie właśnie śpi :cool1: [quote name='Tina.Sara']cześć :cool3: [quote name='Anecioreczek']Hejjaaaaaaaaa Witajcie :loveu: :loveu: Wiecie co .... wstawić na forum projekt naszego przyszłego domu :cool3: ? Mogę się pochwalić a co mi szkodzi :evil_lol: :evil_lol: . Zamierzamy budować się na działce w okolicach warszawy :multi: :multi: . Zaraz też wstawię foty Kamy :loveu:
Xiara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='arystokratka']Hej wszystkim :loveu:. Czeeeść! :)
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czeeeść! :smile: Witaj :loveu:. No i gdzie są zdjęcia Kamy? A tu :eviltong: :eviltong: Zaraz dodam projekt domu :cool3: . Już się nie mogę doczekać kiedy bedę tam mieszakć :cool1: . Nareszcie psy , koty , i wiele wiele innych :evil_lol:
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Wiecie co .... wstawić na forum projekt naszego przyszłego domu :cool3: ? Mogę się pochwalić a co mi szkodzi :evil_lol: :evil_lol: . Zamierzamy budować się na działce w okolicach warszawy :multi: :multi: . Zaraz też wstawię foty Kamy :loveu: Warszawa powiadasz...HMMM :cool3: może sie spikniemy kiedyś... :cool3: a gdzie dokladnie?? ps. widze że masz banerek łode mnie :cool3:
Xiara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Zaraz dodam projekt domu :cool3: . Już się nie mogę doczekać kiedy bedę tam mieszakć :cool1: . Nareszcie psy , koty , i wiele wiele innych :evil_lol: No to czekamy.. :)
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Karolina, tylko Warszawa trochę duża jest.. :cool3: A o co się ona tak dopomina? ;)
Pati i Daisy Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']A tu :eviltong: :eviltong: Zaraz dodam projekt domu :cool3: . Już się nie mogę doczekać kiedy bedę tam mieszakć :cool1: . Nareszcie psy , koty , i wiele wiele innych :evil_lol: Jaka z Kamy gwiazdka :cool3: Dodaj :multi: czekamy ;)
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Warszawa powiadasz...HMMM :cool3: może sie spikniemy kiedyś... :cool3: a gdzie dokladnie?? ps. widze że masz banerek łode mnie :cool3: Tak warszawa :cool3: . Sptkamy się na bank :cool1: . To jest wręcz bardziej niż pewne . A bannerek mi sie tak podobał że umieściłam go w podpisie . Kara rozwijaj swoje zdolności :loveu: [quote name='Xiara']No to czekamy.. Poczekacie sobie :diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Karolina, tylko Warszawa trochę duża jest.. :cool3: A o co się ona tak dopomina? ;) Oj tam że duża to żaden problem :cool1: . Można uznać że kama się modli :evil_lol: Modli się żebym dała jej tę smaczną kanapeczkę :evil_lol: [quote name='Pati i Daisy']Jaka z Kamy gwiazdka :cool3: Dodaj :multi: czekamy ;) Gwiazdka ... co ty nie powiesz :evil_lol: A oto jest ten mój piękny przyszły domek :loveu: :loveu: . I jak wam się podoba
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Tak warszawa :cool3: . Sptkamy się na bank :cool1: . To jest wręcz bardziej niż pewne . A bannerek mi sie tak podobał że umieściłam go w podpisie . Kara rozwijaj swoje zdolności :loveu: :cool3:to ja czekam na spotkanko :cool3: może u mojej cioci sie spotkamy, lol :evil_lol: Ja? zdolności mam rozwijać?? JAK? jesli ich nie mam :lol: śliczne domeczek ;] JA TAKI CHCEM!!!!!!!!
Asiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Kamcia_14'] A oto jest ten mój piękny przyszły domek :loveu: :loveu: . I jak wam się podoba Oj, pozazdrościć! A na tym drugim zdjęcia to jakas paniusia z pieskiem idzie sobie... To jakis znak...? Pzdr.
Pati i Daisy Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Gwiazdka ... co ty nie powiesz :evil_lol: A oto jest ten mój piękny przyszły domek :loveu: :loveu: . I jak wam się podoba No gwiazdka gwiazdka :cool3: jaśniutka :lol: Domek bardzo ładny:p ;)
anka11 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 czesc :) sliczy domek :loveu: :P zazdroszcze :D
Pianka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tylko jedno zdjęcie Kamy:mad: A projekt domy, bardzo fajny. Tez bym chciała mieć domek jednorodzinny:p
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Śliczny domek :) Dziękuje bardzo , mnie też się podobał :loveu:. [quote name='Tina.Sara']:cool3:to ja czekam na spotkanko :cool3: może u mojej cioci sie spotkamy, Ja? zdolności mam rozwijać?? JAK? jesli ich nie mam :lol: śliczne domeczek ;] JA TAKI CHCEM!!!!!!!! Okej u twojej cioci si spotkamy :loveu:. A zdolności masz nie wątpie w to :eviltong: . Jak będziesz do mnie przyjeżdżać to się domem nacieszysz :cool1: [quote name='Asiaczek']Oj, pozazdrościć! A na tym drugim zdjęcia to jakas paniusia z pieskiem idzie sobie... To jakis znak...? Pzdr. Znak ... :cool3: .... nie wiem .... może .... oj tak na pewno to znak :cool1: Pozazdrościć ? ... mówiąc nieskromnie to tak :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Pati i Daisy']No gwiazdka gwiazdka :cool3: jaśniutka :lol: Domek bardzo ładny:p ;) Nie zawsze jest jaśniutka :evil_lol: . Domek ładny ale ten garaż taki taki ... :roll: [quote name='anka11']czesc :) sliczy domek :loveu: :P zazdroszcze :D Witaj :loveu: :loveu: [quote name='Pianka']Tylko jedno zdjęcie Kamy:mad: A projekt domy, bardzo fajny. Tez bym chciała mieć domek jednorodzinny:p No tylko jedno zdjęcie :eviltong: . Musicie sie nim zadowolić :eviltong: . Tu macie dokładniejsze zdjęcia domu :cool3:
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no ja sie zalamie!!!! chyba sie przeprowadze ulice dalej i wybudujem nowy dom, bo MÓJ MNIE WNERWIA! zero prywatności,mieszkam w bliźniaku... :/ Z resztą jak z tatem i z psami na spacerze byłam to tata powiedział że tam (taka górka jest, na polach) jest fajne miejsce na dom. On chce se nowy wybudować :evil_lol: JESTEM ZA! Tylko troche bliżej naszego niż te pare ulic...Tam co on chciał to daleko od przystanku a ulica nawet nie ma nazwy :shake: Ale ogólnie ten obecny nasz dom to taki jakiś... :shake: mam strasznie mały pokój, przydałby się wiekszy :cool3: a poza tym nawet już zaplanowałam gdzie na ogrodzie bylo by miejsce dla psów itd. itp :evil_lol:
gogunia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Dziękuje bardzo , mnie też się podobał :loveu:. Okej u twojej cioci si spotkamy :loveu:. A zdolności masz nie wątpie w to :eviltong: . Jak będziesz do mnie przyjeżdżać to się domem nacieszysz :cool1: Znak ... :cool3: .... nie wiem .... może .... oj tak na pewno to znak :cool1: Pozazdrościć ? ... mówiąc nieskromnie to tak :evil_lol: :evil_lol: Nie zawsze jest jaśniutka :evil_lol: . Domek ładny ale ten garaż taki taki ... :roll: Witaj :loveu: :loveu: No tylko jedno zdjęcie :eviltong: . Musicie sie nim zadowolić :eviltong: . Tu macie dokładniejsze zdjęcia domu :cool3: Piękny domek:loveu: :loveu: :loveu: Chyba sie w nim Kamci spodoba:cool3: :p
Bewarka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ale ładny domek :cool3: :D Ale projekt bardziej mi się podoba :P
arystokratka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Kika .. gdy już zamieszkasz w tym domu :loveu: to zaadoptujesz jakieś psy prawda ? Mam takową nadzieję :multi:. Wtedy przychodziłabym jeszcze częściej :loveu:. A domek piękny :loveu:. Miałaś jeszcze chyba INNE projekty na oku prawda ? Pokazuj wszystkie !! A ten dom piękny
Recommended Posts