pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja również przyszłam się przywitać - cześć :)
Guest Kamcia_14 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hej :multi: Witaj :loveu: Zuziu :loveu:. No to ja przychodze z nadzieja, ze wreszcie bedzie co ogladac, a ty znowu uciekasz:mad::eviltong: Ehh..... Fotki mogę dać co mi szkodzi :evil_lol:. Ale nie teraz , nie chce mi się :eviltong: dobry dzień Cześć :eviltong: Ja również przyszłam się przywitać - cześć :smile: Nie no każdy się tylko wita :evil_lol:. ** Niektórzy narzekają na dogo że zjada im posty etc . A u mnie nic się nie dzieje :multi:. Jestem wyróżniona :razz:.
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ale śliczne foty:loveu: . Przepraszam, ze nie przychodziłam:-(, a gdzie siostra?
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Zdecydowanie bardziej podoba mi sie ciemniejsza wersja :) :) :)
Xiara Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 To mi się podoba :cool3: Kamcia jest przepiękna :)
Guest Kamcia_14 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ale śliczne foty:loveu: . Przepraszam, ze nie przychodziłam:-(, a gdzie siostra? Chyba znudziała jej się dogo :razz:. Ale postaram się ją tu ściągnąć aby nadrabiała w waszych galeriach za mnie :razz:. JA mam teraz pracę z adopcjami :multi:. Zdecydowanie bardziej podoba mi sie ciemniejsza wersja :smile: :smile: :smile: A m i sie podoba jedna i druga :loveu: A mnie bardziej podoba się nr 1 :cool2:. Dziwne kropy są na dugiej . Wyszły jak ufo :evil_lol:. ślicznie kamusia wyszłaaaa:loveu: Mówiąc nieskromnie to ona zawsze świetnie wychodzi :cool2:. ** WRÓCIŁAM DO DOMU :placz: :placz: :placz:. Wróciłam do tej brudnej SZAREJ RZeczywistości :placz: :placz:. Ja chce się urlopować . W Skierniewicach nie ma śniegu ( są pozostałości czyt. woda - plucha) . Tina.sara zrobiła mi taki piękny bannerek :loveu:.
Pati i Daisy Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Hej Kamcia oczywiście cudowna;) i śliczny bannerek :cool3:
pinczerka_i_Gizmo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Bannerek bardzo ładny, tylko czemu... jesienny? :cool3:
Guest Kamcia_14 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Hej Kamcia oczywiście cudowna;-) i śliczny bannerek :cool3: Bannerek bardzo ładny, tylko czemu... jesienny? :cool3: Autorka ( tina.sara) była bardzo niezadowolona z bannerka :razz:. Nie wiedzieć dlaczego ... :roll:. A Jesienny bo ... tło mi się podobało :multi:. Czeeść Kamciu :smile: Cześć!!!:multi: Witajcie :loveu: :loveu: :loveu:.
arystokratka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Przepraszam, ze nie przychodziłam:-(, a gdzie siostra? Siostra melduje się . Sorry że nie było mnie ostatnio na dogo . Muszę ponadrabiać zaległości w galeriach , a ile ich jest :shake:. Ciężka praca z tymi galeriami :evil_lol:. WRÓCIŁAM DO DOMU :placz: :placz: :placz:. Wróciłam do tej brudnej SZAREJ RZeczywistości :placz: :placz:. Ja chce się urlopować . W Skierniewicach nie ma śniegu ( są pozostałości czyt. woda - plucha) . U nas jeszcze gorzej :shake:. Plucha taka że szkoda gadać :shake Ta pogoda płata nam figle !!
Guffi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='arystokratka']Siostra melduje się . Sorry że nie było mnie ostatnio na dogo . Muszę ponadrabiać zaległości w galeriach , a ile ich jest :shake:. Ciężka praca z tymi galeriami :evil_lol:. Miło Cię znowu "widzieć":multi: ! Zapraszam do mnie:cool3: .
Recommended Posts