Ewa&kumpel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hej... :Dog_run: Ślicznie Kamcia wyszła na tej fotce. Istny cukiereczek.
haska_12 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale fajne zdjątka :cool3: Przerobki robione w PhotoFiltre??? :razz:
anka11 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 czesc :) super fotki :loveu::loveu: a ona o cos prosila ze tak stoi na dwoch lapkach?? :p
Pati i Daisy Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Pati jeśli chciałabyś jakieś wskazówki co do progarmu to wal śmiało . Obracam się w nim od dawna :evil_lol:. Wbrew pozorom bardzoooo wiele opcji . Pati masz odemnie podpis że będę wchodziła do ciebie do galeri . Coś w rodzaju umowy :evil_lol:. Nie no jak na razie jakoś go "obracam" :evil_lol: ale jak by co to będe walić :diabloti: Dziekuje za podpis umieszcze go w podpisie:evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hej... :Dog_run: Ślicznie Kamcia wyszła na tej fotce. Istny cukiereczek. dzięuje bardzo w imieniu Kaamci :loveu:. Kamcia była już maskotką , śnieżynką , przpominała Astelixa , była pluszakiem a teraz jest cukierkiem :evil_lol:. czesc :smile: super fotki :loveu::loveu: a ona o cos prosila ze tak stoi na dwoch lapkach?? :p Witaj :loveu:. .Aniu ona jet niezrównoważona psychicznie :evil_lol:. Potrafi chodzić na dwóch łapach po domu . O ile złapie równowagę :evil_lol: Nie no jak na razie jakoś go "obracam" :evil_lol: ale jak by co to będe walić :diabloti: Dziekuje za podpis umieszcze go w podpisie:evil_lol: Ok to w razie co To wal , nie krępuj się :evil_lol:. Program ma naprawdę bardzo wiele opcji :razz. Ale wszytskie możłiwe opcje w nim wykorzystałam :evil_lol:. Ale fajne zdjątka :cool3: Przerobki robione w PhotoFiltre??? :razz: tak :multi:. Ale powiem sczezrze haska że program mi się znudził :evil_lol:.
Anecioreczek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 do-bry wieczór dziedob-BRY oto biega z bryyy :P
goldenka245 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ja jeszcze dodam : JAKA MALUTKA KOCHANIUTKA RYBKA ;]
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jak froterka do podłogi:eviltong: Eee. Nigdy nie pomyślałam żeby froterować nią podłogę :eviltong: Ale rzeczywiście mogłaby robić za mopa :evil_lol: do-bry wieczór dziedob-BRY oto biega z bryyy :P Dziękuje za wytłumaczenie :cool1: . Serio to nigdy bym się nie domyśliła :evil_lol: To Bry podwieczór :evil_lol: Hej Wszystkim :lol: Hej coś dawno cię u nas nie było :mad: . Oj nie ładnie zuzka :evil_lol: Ja jeszcze dodam : JAKA MALUTKA KOCHANIUTKA RYBKA ;] Cii . Bo jeszcze nasza Rybcia się obrazi :evil_lol: . oo jaka tancereczka :loveu::loveu::cool3: Pomyślę bo może powinna zajmować się tym zawodowo . A teraz przed państwem piękna tancerka KAMA !! :evil_lol: Fajnie to brzmi :evil_lol: Ale lepiej brzmiałoby tancerka KIka ( czyli ja ) :evil_lol: Cudne przeróbki :smile: dziękuje bardzo :loveu: . Ale one są takie amatorskie :evil_lol: . Nie chce mi się robić ładniejszych :evil_lol:
zuzolandia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Doberek ;-) ...... swietnie smiga na 2 łapeczkach ;-) Wymiziaj ja ode mnie ;-)
Pati i Daisy Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Kamcia_14'] program mi się znudził :evil_lol:. To weź się za rysowanie w paincie :evil_lol: Kamcia :loveu:
agara Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 kamcia, tak samo prosi, jak nasza :):) :*:* Jenny, jak ty masz duuuużo stron!! POzdrawiamy, Agata i chorutka Maltusia...:(:(
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Doberek ;-) ...... swietnie smiga na 2 łapeczkach ;-) Wymiziaj ja ode mnie ;-) Witaj :loveu:. Kamcia dokładnie wymiaziana i dodatkowo pozdrowiona :loveu:. To weź się za rysowanie w paincie :evil_lol: Kamcia :loveu: Nie no co ty , artystka ze mnie marna :evil_lol: ale ona fajna.. westki są cool ;-) Mówiąc nieskromnie to westiki sa najlepsze :evil_lol:. Ale ten ogon ... :evil_lol:. kamcia, tak samo prosi, jak nasza :smile::smile: :*:* Jenny, jak ty masz duuuużo stron!! POzdrawiamy, Agata i chorutka Maltusia...:-(:-( Agatko nie tylko strony się liczą :evil_lol:. A Malteczce co jest :placz:. Opowiadaj mi i to szybko !! **** Teraz lece zajadać fryteczki . Komu przesłać pocztą jednego frytka :evil_lol:. Chętnie poczęstuje :evil_lol:.
agara Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ojej.. no nie wiem włąśnie:(:( poprostu, biegunka, wymioty, ale juz od 3 dni nie> i w ogóle... jest po kroplówce, i na antybiotyku:( Pozdrawiamy...
oktawia6 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jestem już ?Kamciu-wg zaproszenia:p . Twój West jest super-ale potrzebna jest fachowa ręka groomera-kiedy był trymowany? JAK JESTEŚ Z WARSZAWY TO POLECĘ Ci specjalistkę, przygotowuje również psy do wystaw-wg wzorca-a Westy to rasa, która wymaga regularnyych wizyt fryzjera by włos był utrzymany w porządku-nie łamał się i nie wyglądał zapyziale-no to teraz zwiewam bo baty dostanę :scared:
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 CHCIAŁAM WAM POWIEDZIEĆ ŻE OD DZIŚ ZNACZNIE RZADZEJ BĘDĘ NA GALERIACH I MOICH I WASZYCH BO NA GŁOWE ZWALIŁY MI SIĘ ADOPCJĘ !!
Magda Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No to ja przychodze z nadzieja, ze wreszcie bedzie co ogladac, a ty znowu uciekasz:mad::eviltong: Ehh.....
Recommended Posts