_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ależ prosze bardzo :D masz jeszcze świnke do kolekcji :D:D
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ja się dopiero spostrzegłam że na fotce wystaje ząb. Czyli Behemot jest najseksowniejsza tak ?
sota36 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ano i ja Was odwiedzam. Ale czegos tu nie rozumie? Hmmm... przeciez to GALERIA!!! Wiec - co tak malo zdjec tej slicznej psiuni?
Behemot Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Kamcia_14'] Ja się dopiero spostrzegłam że na fotce wystaje ząb. Czyli Behemot jest najseksowniejsza tak ? Tak, tak, masz rację, Behemot jest najseksowniejsza :evil_lol: ;) Strasznie słodziastego masz psiaka :loveu: Taki malutki netoperek :cool3: A jak się musi brudzić na spacerkach :cool3: Napiszesz coś o jego charakterze? :lol:
izka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Sliczna niunia malunia:lol: nastepna galeria do ogladania:lol:
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Behemot']Tak, tak, masz rację, Behemot jest najseksowniejsza :evil_lol: ;) Strasznie słodziastego masz psiaka :loveu: Taki malutki netoperek :cool3: A jak się musi brudzić na spacerkach :cool3: Napiszesz coś o jego charakterze? :lol: Oj behomotko :evil_lol:. Ale na spacerech się brudzi fakt :mad:. Ma suchy szampon który nie elektryzuje sierciuchy ale wolę go za często w nim nie prać. A charakterek to czterema słowami roztrzepana szalnona nieznośna no i słodka :loveu:. masz jeszcze świnke do kolekcji ChiQuiTa_ No za świnkami przepadam bardziej niż za papugami ( do lunhien) :evil_lol:. Witam .... ładny mały biały rozkoszniaczek .... Wyglada tak niewinnie na tych fotencjach ,ciekawe co z niej wyrosnie milusiasty aniołek czy pyskaty diabołek heeh bedziemy stalymi bywalcami Witamy :loveu:. Cieszymy się że przybyli do nas stali bywalcy :loveu:. A wyrośnie z nij takie pół na pół chyba :loveu:. Ano i ja Was odwiedzam. Ale czegos tu nie rozumie? Hmmm... przeciez to GALERIA!!! Wiec - co tak malo zdjec tej slicznej psiuni? Ano mało mało bo aparat ne u mnie więc na razie fotenci będzie brak :(. Tylko jedna ostatnia ale taka taka sobie. Sliczna niunia malunia nastepna galeria do ogladania Witamy :loveu:. I zapraszamy ponownie :cool3:. Pozdro. od niuni maluni.
Nesuniaaa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jejciu jejciu jakie maleństwo słodkie :loveu: :loveu: :loveu: Strasznie mi sie Westy podobają :loveu: :loveu: :loveu: U mnie na osiedlu chodzi takie małe słodkie malenstwo:) Czekamy na świateczna sesje :D Marta, Neska i Trampek
Chanelle Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [SIZE="1"]Kolejne cudo w dogomaniackiej galerii. Gdybym nie została zaproszona, nie przyszła bym :evil_lol: Będziemy (razem z Cori) zaglądać :razz:
zuzolandia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dziendoberek ;-)...witamy milusiasta Kamisie ;-)...czekamy niecierpliwie na foteczki ;-).......oj takie sa włąsnie uroki posiadania bialego badz jasnego psioka ..... cały brud widac jak na dłoni hehe ;-)no ale z czegos trzeba byc zadowolonym ... Pozdrawiamy milutko ,mizianko dla sunieczki ;-)
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Kamcia_14'] No się patrzy od początku Lunhienko. A nie na ostatni post :mad:. zapatrzylam się bardziej na zdjęcia niż na posty:loveu: ChiQuiTa_ No za świnkami przepadam bardziej niż za papugami ( do lunhien) :evil_lol:. no wiesz co:evil_lol: :evil_lol:
Igi^MBE Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Kamcia_14'] Małe Białe Sierściuszki - to są właśnie pieski o których mówi się "sympatyczne". Przypominają mi mojego pierwszego psa, którego tak do końca nie pamiętam bo zginął w 89 roku gdy byłem jeszcze dzieckiem :) Ale zawsze kojarzą mi się z beztroską i radością :)
clockwork Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witamy "pluszaczka"!!! razem z naszym bandogiem...
chicken Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Fajny pluszak :cool3: Ilekroc spojrze na westie zawse koajrza mi sie z Asterixem :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jejciu jejciu jakie maleństwo słodkie Strasznie mi sie Westy podobają U mnie na osiedlu chodzi takie małe słodkie malenstwo Czekamy na świateczna sesje Marta, Neska i Trampek A my czekamy na aparat :diabloti:. A maleństwo jasne że słodkie :loveu:. Tak jak Nesunia i Trampek. Kolejne cudo w dogomaniackiej galerii. Gdybym nie została zaproszona, nie przyszła bym Będziemy (razem z Cori) zaglądać To zaglądajcie zaglądajcie :loveu: Witamy :loveu:. Fajny pluszak Ilekroc spojrze na westie zawse koajrza mi sie z Asterixem Chyżby uderzające podobieństwo :loveu:. Może i moja Kamula :** zostanie gwiadą filmową. Dziendoberek ...witamy milusiasta Kamisie ...czekamy niecierpliwie na foteczki .......oj takie sa włąsnie uroki posiadania bialego badz jasnego psioka ..... cały brud widac jak na dłoni hehe no ale z czegos trzeba byc zadowolonym ... Pozdrawiamy milutko ,mizianko dla sunieczki Wymiziam wypieszcze i wycałuję kamulkę od ciebię :loveu:. Oj psiok sie tak brudzi że hej ale i tak ją kocham :loveu:. Witamy "pluszaczka"!!! razem z naszym bandogiem... No wiesz co ;). To tylko 27 cm różnicy :loveu:. Ale clock jest piękny i bardzo podobny do kamuśś :** :evil_lol:. A teraz chwila na którą wszytscy czekali .... New foto. :evil_lol:.
Ola_Fasola__ Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Bosz .Ale ona jest Bosiasta ;** Słodziusia jak moja Inusia ;pp . Pozdów ją odemnie i Inul. <33.
eria Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek ;-)...witamy milusiasta Kamisie ;-)...czekamy niecierpliwie na foteczki ;-).......oj takie sa włąsnie uroki posiadania bialego badz jasnego psioka ..... cały brud widac jak na dłoni hehe ;-)no ale z czegos trzeba byc zadowolonym ... Pozdrawiamy milutko ,mizianko dla sunieczki ;-) taaaaaaaaaaa :cool1: właśnie wróciłam z dworu z toną błota na ośmiu łapach... cudna, po prostu cudna :loveu:
Sylwia&westie Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 super psinka ;) Kiedyś też zrobię mojemu urwisowi galerię :D Pozdrawiamy
Franca81 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Kamcia_14'] Hmm jak ona ślicznie leży. Nic tylko psitulić :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Bosz .Ale ona jest Bosiasta ;** Słodziusia jak moja Inusia ;pp . Pozdów ją odemnie i Inul. <33. Pozdrowionka przesłane. Wymiziałam i wygłaskałam ją od ciebie :loveu:. No i chyba tez od Inuśś nie ? Hmm jak ona ślicznie leży. Nic tylko psitulić Oczywiście :loveu:. PSItulanka z piekła rodem :diabloti: tak jakby. Leży ślicznie to fakt ale tylko jak robię zdjęcia :diabloti:. Potem jest już normalna :evil_lol:. super psinka Kiedyś też zrobię mojemu urwisowi galerię Pozdrawiamy No właśnie czemu nie ma galeri Urwiska :mad:. A że psinka super wiem. Dziękujemy :loveu:. Wpadać często :loveu: taaaaaaaaaaa :cool1: właśnie wróciłam z dworu z toną błota na ośmiu łapach... cudna, po prostu cudna :loveu: Ośmiu :razz:? Ale z toną to się zgodzę. Jak zawsze :razz:. Czy chcecie następne fotki Kamuli ?!
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 To teraz KAMA :diabloti:. Troszke niewyraźne bo z telefonu :shake:.
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ależ cudny włochacz biały z Tej Twojej Kamci^^:loveu: Jakiś sentyment mam do Białych psów:loveu:
DiDDlina85 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cudny kudłaty piesio:) jest śliczny!!! dZIEKUJE ZA ŻYCZENIA I RÓWNIEZ WSZYSTKIEGO DOBREGO!!:))
sota36 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Kamcia_14'] Jaki gacius jestem:):):)!!!
Ola_Fasola__ Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Inka wytarmoszona xD . Apropo to fajny bannerek . A ja nie umiem sobie takiego zrobić ;(
Recommended Posts