Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kamcia koło Kudowy?:loveu: tam podobno jets przepięknieeee:loveu: Połamania Nóg na nartach:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No fajnie:razz: Kamcia na wczasy;)a siostra pilnować galerii:p....trzeba umieć się urządzić ... powodzenia w nauce jazdy na nartach:multi:
pinczerka_i_Gizmo Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja mam na codzień góry, a przez tyle lat się jeszcze nie nauczyłam jeździć :evil_lol: Życzę udanego wyjazdu ;) Choć swoją drogą, gdybym już wyjechała to trzymałabym się od komputera z daleka ;)
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ale swietne zdjecie z jezorkiem:smile::loveu: Jęzorek to ona mi zawsze pokazuje . Wredna baba :diabloti: Staram się staram dobrze zajmować się twoją galerią bo przecież wiem że w górach to się ma inne zajęcia niż siedzenie przed kompem A na relację z dzisiejszego dnia czekam niecierpliwie !! Trzymaj się :buzi: Sylwuśś jutro będę cały dzień przed komputerem bo po dziejszym dni padam z nóg . Realację będą późnym wieczorkiem . A teraz poszłabym spać ale niestety muszę odwiedzić parę galeri . To 3mka :loveu:. heheh :-D moja Sonia tez czesto wystwia jezyk :smile: i od tego sie wzielo ze uwielbiam foty z jezykami :p E no a czego można by było się spodziewać po kobitach :evil_lol:. Nie ma... chociaż myśle nad jej założeniem:cool3: Ładne widoczki tam w górach, ale Kamcia jest napewno ładniejsza!!! :loveu: To myśl i zakładaj szybciutko galeryjkę :loveu:. Może jutro ... :evil_lol:. A na widoczki nie narzekam :evil_lol:. Kamcia koło Kudowy?:loveu: tam podobno jets przepięknieeee:loveu: Połamania Nóg na nartach:diabloti::eviltong: Mówiąc nieskromnie to rzeczywiście jest tam nieskromnie :evil_lol:. No fajnie:razz: Kamcia na wczasy;-)a siostra pilnować galerii:p....trzeba umieć się urządzić ... powodzenia w nauce jazdy na nartach:multi: A dziękuje Alu kochana :loveu:. W sumie to od czego są siostry :evil_lol:. Ja mam na codzień góry, a przez tyle lat się jeszcze nie nauczyłam jeździć :evil_lol: Życzę udanego wyjazdu ;-) Choć swoją drogą, gdybym już wyjechała to trzymałabym się od komputera z daleka Czyżby pinczerka nie miała ambicji na naukę jazdy na nartach :razz:. ? Mówię ci jest super :multi:. Pinczerko kochana nie wiem czy trzymała byś się od komputera z daleka . Ja gdy tylko wstanę myślę że muszę zrobić się online :evil_lol:.
Tina.Sara Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dobry dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja lubie Westie ;]
Pati i Daisy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14']To myśl i zakładaj szybciutko galeryjkę :loveu:. Może jutro ... :evil_lol:. Myśle :p ale najpierw musze sobie sprawić porządny program do zmniejszania zdjęć i troche czasu :diabloti: Hihi jutro to chyba nie, ale chociaż mam te sadysfakcję, że ty napewno będziesz nas odwiedzać :evil_lol:
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ogądając ostatnie strony, dochodzę do wniosku, że posiadanie siostry to dobra rzecz! :lol: Pzdr.
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dobry dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja lubie Westie ;] Witam :loveu:. Ja też lubię westy , albo nie , ja kocham westy :loveu:. Myśle :p ale najpierw musze sobie sprawić porządny program do zmniejszania zdjęć i troche czasu :diabloti: Hihi jutro to chyba nie, ale chociaż mam te sadysfakcję, że ty napewno będziesz nas odwiedzać :evil_lol: Najlepszy darmowy program do zmniejsznia zdjeć to Photofiltre :bigcool:. A dodatkowo można doodać ramki , efekty , gradient , fantazyjne czcionki i inne . Ściąga się przez 2 min :D A satyswakcję będziesz miała bo cię będę odwiedzać na okrągło :evil_lol:. Hej:p Sliczny kudłaczek:p :p A dziękuje bardzo w imieniu Kamci :loveu:. Ogądając ostatnie strony, dochodzę do wniosku, że posiadanie siostry to dobra rzecz! :lol: Pzdr. Dobra rzecz ... nie zawsze :evil_lol:. Ale gdy ma się kilka sióstr ( ciotecznych) i rodzoną to nieraz któraś tam może się przydać :evil_lol:. Fotę Aneci mogę dać . To moja rodzona siostra . Ma dopiero 1,5 Roczku :loveu:. Idę na M jak Miłość. Potem idę na Na Wspólnej a potem na losowanie lotto . trzymajcie kciuki za to żebym wygrała :bigcool:. Ew. podzielę się wygraną :evil_lol:.
arystokratka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Sylwuśś jutro będę cały dzień przed komputerem bo po dziejszym dni padam z nóg . Realację będą późnym wieczorkiem . A teraz poszłabym spać ale niestety muszę odwiedzić parę galeri . To 3mka :loveu:. Kika Jesteś w górach a ty przed komputerem siedzisz :evil_lol:. Na relację z dnia czekam z utęsknieniem . Tylko mi się nie zasiedź przed telewizorkiem bo jeszcze o nas zapomnisz :D . O galerie się nie martw . Postaram się oblecieć kilka :D
Pati i Daisy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14']Najlepszy darmowy program do zmniejsznia zdjeć to Photofiltre :bigcool:. A dodatkowo można doodać ramki , efekty , gradient , fantazyjne czcionki i inne . Ściąga się przez 2 min :D A satyswakcję będziesz miała bo cię będę odwiedzać na okrągło :evil_lol:. Dziekuję za ten program, ściagnelam i jest super:multi: (najważniejsze, że darmowy:evil_lol: ) A co do galerii to niewiem, niewiem... :lol: Narazie zbieram podpisy kto będzie wchodził:diabloti:
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :crazyeye:to po to sie w góry jedzie aby filmy ogladać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rybc!a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Pati i Daisy napisał(a): Narazie zbieram podpisy kto będzie wchodził:diabloti: Jak ty wejdziesz na moją, to ja wejdę na twoją. Pasuje? ;)
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 heeeej:cool3: witam po raz pierwszy:-D Witaj Paulinko :loveu:. heheh :-D:-D a kiedy fotki nowsze Kamci co?? :p Aniu foty były wczoraj i przedwczoraj :razz:. Moja wina że są już jakieś 100 postów do tyłu :razz:. Ale fotecki dam jutro . Muszę je tylko cyknąć zmniejszyć i wyretuszować niedoskonałości :razz:. Kika Jesteś w górach a ty przed komputerem siedzisz :evil_lol:. Na relację z dnia czekam z utęsknieniem . Tylko mi się nie zasiedź przed telewizorkiem bo jeszcze o nas zapomnisz :-D . O galerie się nie martw . Postaram się oblecieć kilka :-D Słonko nie wiem jak mam ci dziękować :buzi:. O wiem ! . Przywiozę ci coś z gór :thumbs:. A o was dogomaniaczki to nie mogłabym zapomnieć :loveu:. Nie mam siły opowiadać wam o dzisiejszym dniu bo jestem tak zmęczona :shake:. Po losowaniu lotto idę lulu :diabloti: Dziekuję za ten program, ściagnelam i jest super:multi: (najważniejsze, że darmowy:evil_lol: ) A co do galerii to niewiem, niewiem... :lol: Narazie zbieram podpisy kto będzie wchodził:diabloti: Pati jeśli chciałabyś jakieś wskazówki co do progarmu to wal śmiało . Obracam się w nim od dawna :evil_lol:. Wbrew pozorom bardzoooo wiele opcji . Pati masz odemnie podpis że będę wchodziła do ciebie do galeri . Coś w rodzaju umowy :evil_lol:.
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej Kamuś :) no widze Twoja galeryjka sie strasznie szybko rozwija jeszcze dzisiaj tu byłam a teraz byłam 4 str do tyłu. Ale gaduły jesteście :diabloti:
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bry wieczór! Kamcia Ty sobie rób Fotki jak jeździsz na nartach.. chętnie sie posmieje....eee popatrzymyyy albo jakiś filmik?:diabloti:
Xiara Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14']Najlepszy darmowy program do zmniejsznia zdjeć to Photofiltre :bigcool:. A dodatkowo można doodać ramki , efekty , gradient , fantazyjne czcionki i inne . Ściąga się przez 2 min :D Muszę go wypróbować :diabloti: Dobranoc!
haska_12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 O jejQ... jeszcze dzis tu zaglądałam i nadrobiłam zaległosci.. nie było mnie kilka godzin a tu juz zaległosci :o:o:o
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej Kamuś :smile: no widze Twoja galeryjka sie strasznie szybko rozwija jeszcze dzisiaj tu byłam a teraz byłam 4 str do tyłu. Ale gaduły jesteście :diabloti: To bardzo dobrze że się rozwija :multi:. Cały czas mi nawijają tak że odpowiadam po 9-10 postów na raz co godzinę :razz:. Bry wieczór! Kamcia Ty sobie rób Fotki jak jeździsz na nartach.. chętnie sie posmieje....eee popatrzymyyy albo jakiś filmik?:diabloti: O co biega z tym Bry :razz:. Widzę to bry któryś tam raz i nie mogę się domyślić o co biega :evil_lol:. A fot i filmów nie dam . Co to , to nie ! Nigdy w życiu :evil_lol:. Muszę go wypróbować :diabloti: Dobranoc! Polecam z czystym sumieniem :razz:. Dobranocka :** O jejQ... jeszcze dzis tu zaglądałam i nadrobiłam zaległosci.. nie było mnie kilka godzin a tu juz zaległosci :-o:-o:-o Haska , rada na przyszłośc - trzeba być na bierząco :bigcool:. A czy 5 stron to aż takie zagległości :evil_lol:.
eria Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 strony stronami, ale niestety fotek tu mało:cool1:
arystokratka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Słonko nie wiem jak mam ci dziękować :buzi:. O wiem ! . Przywiozę ci coś z gór :thumbs:. A o was dogomaniaczki to nie mogłabym zapomnieć :loveu:. Nie mam siły opowiadać wam o dzisiejszym dniu bo jestem tak zmęczona :shake:. Po losowaniu lotto idę lulu :diabloti: Ok. Skuszę się na ten prezent :evil_lol:. Widzisz nawet nie musisz specjalnie nalegać :evil_lol:. Kika musisz nam koniecznie powiedzieć czy coś wygrałaś w lotto :evil_lol:. Ale podzielisz się wygraną z nami co nie ? Z twoimi mkochanymi dogomaniakami :buzi:. I nie myśl że się podlizuje :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 heeeej:-D:loveu: Hej Paulinko :loveu:. strony stronami, ale niestety fotek tu mało:cool1: Eria co ty chcesz :mad:. Przypatrzeć się trzeba :evil_lol:. Wczoraj dawałam jakieś 3 fotki :evil_lol:. Ok. Skuszę się na ten prezent :evil_lol:. Widzisz nawet nie musisz specjalnie nalegać :evil_lol:. Kika musisz nam koniecznie powiedzieć czy coś wygrałaś w lotto :evil_lol:. Ale podzielisz się wygraną z nami co nie ? Z twoimi mkochanymi dogomaniakami :buzi:. I nie myśl że się podlizuje :evil_lol: Oj podzielę się wygraną . Na pewno podzielę :evil_lol:. Dam 5 % całej sumy dogomaniakom :evil_lol:. Jak już wygram :evil_lol:. *** A teraz macie 2 fotki :loveu:. Tylko ten śnieg to przerobiony . Nie myślcie że u mnie w domu pada :evil_lol:. Chciałam się jeszcze zapytać jakie są fajne i darmowe programy do obróbki zdjęć :razz:.
Recommended Posts