Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kamcia_14']
I bardzo dobrze :evil_lol:. Ale musisz jeszcze częściej wpadać :evil_lol:.
ha ! Mam wymagania :evil_lol:.
Ok, bo Twoja siostra(?) napisała mi, żebym weszła, a przecież jestem;) .

Guest Kamcia_14
Posted

ale ona słodziuchna :-D

Tak jak Łapeczka :loveu:.

Ok, bo Twoja siostra(?) napisała mi, żebym weszła, a przecież jestem;-) .

Tak siostra , Sylwia ma na imię :razz:. Troszeczkę wykorzystuję siostrę ale tonic . Cii ... bo jeszcze się dowie :evil_lol:.

Posted

[quote name='Kamcia_14']A moze by tak ściągnąć znajomego na dogo :razz:. Na forum nie ma
ani jendej galeri innych Westów :shake:. Ale w sumie na wątku westowym jet roszkę maniaków Westusiowych ale to i tak mało :evil_lol:.

Zobacze co się da zrobić ;)

Guest Kamcia_14
Posted

hihihihihi :-D:-D no tak :smile: ale ja nie kocham :smile: ja idem spaciu spaciu :smile: branoc :*

Dobra nocka Aniu :**

Zobacze co się da zrobić ;-)

W takim razie dziękuje Koreniu :loveu:.

A wiecie co ?! Dopatrzyłam się wielkiego podobieństwa pomiędzy Amy koreni a moją kamcią :loveu:. Spójrzcie tylko :

KAMA

Amy

Przyznawać się ... kto jest jeszcze klonem Kamy :evil_lol:.

Posted

[quote name='Kamcia_14']Wspaniały zbieg okoliczności :razz: Coraz więcej WSPANIAŁYCH gości mam w galeri .

Ale komplement :multi:
Nie no teraz to napewno będę zaglądać na galerie Kamci :cool3:

no chyba, że to nie było akurat do mnie:evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Ale komplement :multi:
Nie no teraz to napewno będę zaglądać na galerie Kamci :cool3:

no chyba, że to nie było akurat do mnie:evil_lol:

To było do ciebie :thumbs:. Pati bardzooo się cieszę że będziesz do nas zaglądać :razz:. Pati a czy twój piesek ma galerię ?

Cześć!
Śliczne foteczki, Kamcia jest cudowna ;-)
Dobranoc :smile:

Witaj Xiarko kochana :loveu:.

Słodki jęzorek ;-)

A dziękuje w imieniu Kamci :evil_lol:.

Teraz 2 fotki otoczenia

Posted

Kamcia_14 napisał(a):

A powiem ci szczerze że nie jest aż tak źle jak wydawało mi się przed śnieżycą :evil_lol:. Kulki śnieżne nie przyczepiają się do westusiowej
siorści

zazdroszczę, do mojego spaniela tak się wszystko lepi, że wychodzi z domu złoty, a wraca biały bałwan :evil_lol:
Ależ ta Kamcia śliczna :p A niedługo będę sobie mogła miziać westiki do woli, bo koleżanka sobie kupuje, a ja jej pomagam wybierać :razz:

Posted

Ale piękne widoczki :loveu:. A u nas to już BŁOTO !! A Żeby przejść na drugą stronę ulicy trzeba brnąć w wodzie po kolana :shake: .

A jak tam u ciebie w górach ... Ej dlaczego mnie nie zabrałaś :evil_lol:.
To nie fair :evil_lol:. Odezwij się jak wrócisz z nart :bigcool:

Posted

Witam ;-) no i wpadłam sobie ;-) ....dawno mnie nie było ale Kamcia odstawiła galerir ;-) mam nadzieje ze jako siostrzyczka zaopiekujesz sie nia porzadnie i foteczki beda na biezaco heeh;-)
Pozdrawiamy milutko !!!

Guest Kamcia_14
Posted

zazdroszczę, do mojego spaniela tak się wszystko lepi, że wychodzi z domu złoty, a wraca biały bałwan :evil_lol:
Ależ ta Kamcia śliczna :p A niedługo będę sobie mogła miziać westiki do woli, bo koleżanka sobie kupuje, a ja jej pomagam wybierać :razz:

Eee no to masz dwa w jednym :evil_lol:. Ale tak szczerze to spotkałam się
z białym spanielem . Również powiadasz iż koleżanka kupuje Westa . Tak więc może koleżanka zarejestrowała sie na dogomani.

Hej Sylwia . Widzę że WSPANIALE zajmujesz się galerią
Dzięki ci bardzo :buzi: Sylwusiu w górach jest wspaniale .
Nawet nie wiesz jak fajnie. Na nartach jakoś sobie radzę choć łatwo nie jest :razz:. Wszystko dokładnie opowiem wieczorem .

Witam :smile: Tak jak obiecałam - jestem w galerii Kaniuty :evil_lol: :loveu: I zobaczyłam te zdjecie:

... które baaaardzo mi się spodobało :loveu:

Bardzo się cieszę że obejrzałaś to zdjęcię i bardzooo ci się podoba :loveu:.

Kamcia a gdzie Ty dokładnie jetses?:>
Na ferie sobie wyjechałaś?:>

Moja droga :loveu:. Jestem na feriach w górach jak się domyślasz.
A dokładniej to w okolicy kudowy zdrój :bigcool:

Witam ;-) no i wpadłam sobie ;-) ....dawno mnie nie było ale Kamcia odstawiła galerir ;-) mam nadzieje ze jako siostrzyczka zaopiekujesz sie nia porzadnie i foteczki beda na biezaco heeh;-)
Pozdrawiamy milutko !!!

Witam :loveu:. Siostra zajmuję się galerią tylko i wyłącznie
przez ten tydzień ponieważ ja jestem bardzooo dużo na nartach i nie mam czasu dorwać się do komputera :razz:.

czesc :smile:
oooo fotka z jezykiem :loveu::loveu: kocham :smile: buziaczki ode mnie (dla Kamci :-D)

A język to Kamull bardzo często mi pokazuje :evil_lol:.

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Tak więc może koleżanka zarejestrowała sie na dogomani.

Koleżanki nie ma na dogomani (jeszcze :evil_lol: ), myślę, że jak już psiora będzie miała to będzie wpadać, a jak nie to i tak mieszkamy niedaleko siebie (wspólne spacerki), więc fotki będą :diabloti:

Posted

Hej Sylwia . Widzę że WSPANIALE zajmujesz się galerią
Dzięki ci bardzo :buzi: Sylwusiu w górach jest wspaniale .
Nawet nie wiesz jak fajnie. Na nartach jakoś sobie radzę choć łatwo nie jest :razz:. Wszystko dokładnie opowiem wieczorem .

Staram się staram dobrze zajmować się twoją galerią bo przecież wiem
że w górach to się ma inne zajęcia niż siedzenie przed kompem :D
A na relację z dzisiejszego dnia czekam niecierpliwie !! Trzymaj się :buzi:

Posted

[quote name='Kamcia_14']To było do ciebie :thumbs:. Pati bardzooo się cieszę że będziesz do nas zaglądać :razz:. Pati a czy twój piesek ma galerię ?

Nie ma... chociaż myśle nad jej założeniem:cool3:

Ładne widoczki tam w górach, ale Kamcia jest napewno ładniejsza!!!:evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='Kamcia_14']To było do ciebie :thumbs:. Pati bardzooo się cieszę że będziesz do nas zaglądać :razz:. Pati a czy twój piesek ma galerię ?

Witaj Xiarko kochana :loveu:.

A dziękuje w imieniu Kamci :evil_lol:.

Teraz 2 fotki otoczenia

Piękne:loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...