Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Kamcia_14'] I bardzo dobrze :evil_lol:. Ale musisz jeszcze częściej wpadać :evil_lol:. ha ! Mam wymagania :evil_lol:. Ok, bo Twoja siostra(?) napisała mi, żebym weszła, a przecież jestem;) .
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ale ona słodziuchna :-D Tak jak Łapeczka :loveu:. Ok, bo Twoja siostra(?) napisała mi, żebym weszła, a przecież jestem;-) . Tak siostra , Sylwia ma na imię :razz:. Troszeczkę wykorzystuję siostrę ale tonic . Cii ... bo jeszcze się dowie :evil_lol:.
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 hihihihihi :D:D no tak :) ale ja nie kocham :) ja idem spaciu spaciu :) branoc :*
Korenia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Kamcia_14']A moze by tak ściągnąć znajomego na dogo :razz:. Na forum nie ma ani jendej galeri innych Westów :shake:. Ale w sumie na wątku westowym jet roszkę maniaków Westusiowych ale to i tak mało :evil_lol:. Zobacze co się da zrobić ;)
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 hihihihihi :-D:-D no tak :smile: ale ja nie kocham :smile: ja idem spaciu spaciu :smile: branoc :* Dobra nocka Aniu :** Zobacze co się da zrobić ;-) W takim razie dziękuje Koreniu :loveu:. A wiecie co ?! Dopatrzyłam się wielkiego podobieństwa pomiędzy Amy koreni a moją kamcią :loveu:. Spójrzcie tylko : KAMA Amy Przyznawać się ... kto jest jeszcze klonem Kamy :evil_lol:.
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Kamcia_14']Wspaniały zbieg okoliczności :razz: Coraz więcej WSPANIAŁYCH gości mam w galeri . Ale komplement :multi: Nie no teraz to napewno będę zaglądać na galerie Kamci :cool3: no chyba, że to nie było akurat do mnie:evil_lol:
Xiara Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć! Śliczne foteczki, Kamcia jest cudowna ;) Dobranoc :)
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ale komplement :multi: Nie no teraz to napewno będę zaglądać na galerie Kamci :cool3: no chyba, że to nie było akurat do mnie:evil_lol: To było do ciebie :thumbs:. Pati bardzooo się cieszę że będziesz do nas zaglądać :razz:. Pati a czy twój piesek ma galerię ? Cześć! Śliczne foteczki, Kamcia jest cudowna ;-) Dobranoc :smile: Witaj Xiarko kochana :loveu:. Słodki jęzorek ;-) A dziękuje w imieniu Kamci :evil_lol:. *** Teraz 2 fotki otoczenia
monia&Tofi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kamcia_14 napisał(a): A powiem ci szczerze że nie jest aż tak źle jak wydawało mi się przed śnieżycą :evil_lol:. Kulki śnieżne nie przyczepiają się do westusiowej siorści zazdroszczę, do mojego spaniela tak się wszystko lepi, że wychodzi z domu złoty, a wraca biały bałwan :evil_lol: Ależ ta Kamcia śliczna :p A niedługo będę sobie mogła miziać westiki do woli, bo koleżanka sobie kupuje, a ja jej pomagam wybierać :razz:
arystokratka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ale piękne widoczki :loveu:. A u nas to już BŁOTO !! A Żeby przejść na drugą stronę ulicy trzeba brnąć w wodzie po kolana :shake: . A jak tam u ciebie w górach ... Ej dlaczego mnie nie zabrałaś :evil_lol:. To nie fair :evil_lol:. Odezwij się jak wrócisz z nart :bigcool:
haska_12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Witam :) Tak jak obiecałam - jestem w galerii Kaniuty :loveu: :evil_lol: :loveu: I zobaczyłam te zdjecie: ... które baaaardzo mi się spodobało :loveu:
Anecioreczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kamcia a gdzie Ty dokładnie jetses?:> Na ferie sobie wyjechałaś?:>
zuzolandia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Witam ;-) no i wpadłam sobie ;-) ....dawno mnie nie było ale Kamcia odstawiła galerir ;-) mam nadzieje ze jako siostrzyczka zaopiekujesz sie nia porzadnie i foteczki beda na biezaco heeh;-) Pozdrawiamy milutko !!!
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czesc :) oooo fotka z jezykiem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kocham :) buziaczki ode mnie (dla Kamci :D) ;)
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 zazdroszczę, do mojego spaniela tak się wszystko lepi, że wychodzi z domu złoty, a wraca biały bałwan :evil_lol: Ależ ta Kamcia śliczna :p A niedługo będę sobie mogła miziać westiki do woli, bo koleżanka sobie kupuje, a ja jej pomagam wybierać :razz: Eee no to masz dwa w jednym :evil_lol:. Ale tak szczerze to spotkałam się z białym spanielem . Również powiadasz iż koleżanka kupuje Westa . Tak więc może koleżanka zarejestrowała sie na dogomani. Ale piękne widoczki :loveu:. A u nas to już BŁOTO !! A Żeby przejść na drugą stronę ulicy trzeba brnąć w wodzie po kolana :shake: . A jak tam u ciebie w górach ... Ej dlaczego mnie nie zabrałaś . To nie fair . Odezwij się jak wrócisz z nart :bigcool: Hej Sylwia . Widzę że WSPANIALE zajmujesz się galerią Dzięki ci bardzo :buzi: Sylwusiu w górach jest wspaniale . Nawet nie wiesz jak fajnie. Na nartach jakoś sobie radzę choć łatwo nie jest :razz:. Wszystko dokładnie opowiem wieczorem . Witam :smile: Tak jak obiecałam - jestem w galerii Kaniuty :evil_lol: :loveu: I zobaczyłam te zdjecie: ... które baaaardzo mi się spodobało :loveu: Bardzo się cieszę że obejrzałaś to zdjęcię i bardzooo ci się podoba :loveu:. Kamcia a gdzie Ty dokładnie jetses?:> Na ferie sobie wyjechałaś?:> Moja droga :loveu:. Jestem na feriach w górach jak się domyślasz. A dokładniej to w okolicy kudowy zdrój :bigcool: Witam ;-) no i wpadłam sobie ;-) ....dawno mnie nie było ale Kamcia odstawiła galerir ;-) mam nadzieje ze jako siostrzyczka zaopiekujesz sie nia porzadnie i foteczki beda na biezaco heeh;-) Pozdrawiamy milutko !!! Witam :loveu:. Siostra zajmuję się galerią tylko i wyłącznie przez ten tydzień ponieważ ja jestem bardzooo dużo na nartach i nie mam czasu dorwać się do komputera :razz:. czesc :smile: oooo fotka z jezykiem :loveu::loveu: kocham :smile: buziaczki ode mnie (dla Kamci :-D) A język to Kamull bardzo często mi pokazuje :evil_lol:.
monia&Tofi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Tak więc może koleżanka zarejestrowała sie na dogomani. Koleżanki nie ma na dogomani (jeszcze :evil_lol: ), myślę, że jak już psiora będzie miała to będzie wpadać, a jak nie to i tak mieszkamy niedaleko siebie (wspólne spacerki), więc fotki będą :diabloti:
arystokratka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej Sylwia . Widzę że WSPANIALE zajmujesz się galerią Dzięki ci bardzo :buzi: Sylwusiu w górach jest wspaniale . Nawet nie wiesz jak fajnie. Na nartach jakoś sobie radzę choć łatwo nie jest :razz:. Wszystko dokładnie opowiem wieczorem . Staram się staram dobrze zajmować się twoją galerią bo przecież wiem że w górach to się ma inne zajęcia niż siedzenie przed kompem :D A na relację z dzisiejszego dnia czekam niecierpliwie !! Trzymaj się :buzi:
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 heheh :D:D moja Sonia tez czesto wystwia jezyk :) i od tego sie wzielo ze uwielbiam foty z jezykami :p
Pati i Daisy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14']To było do ciebie :thumbs:. Pati bardzooo się cieszę że będziesz do nas zaglądać :razz:. Pati a czy twój piesek ma galerię ? Nie ma... chociaż myśle nad jej założeniem:cool3: Ładne widoczki tam w górach, ale Kamcia jest napewno ładniejsza!!!:evil_lol: :loveu:
gogunia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14']To było do ciebie :thumbs:. Pati bardzooo się cieszę że będziesz do nas zaglądać :razz:. Pati a czy twój piesek ma galerię ? Witaj Xiarko kochana :loveu:. A dziękuje w imieniu Kamci :evil_lol:. *** Teraz 2 fotki otoczenia Piękne:loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts