Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Mieć białego psa to musi być przekichane... jak jest ciepło to zaraz się brudzi, jak śnieg to widać tylko czarne oczy... ale i tak Kamcia piękna ;-)

E tam ja AŻ tak nie narzekam . Wbrew pozorom BARDZO odróżnia się od śniegu :bigcool: A jeśli chodzi o lato to ... częściej ją kąpie :evil_lol:.

W tam nie jest tak źle z białymi psami :smile:
Witam kamcia :smile:

Witaj ChiQuitko :loveu:.

e tam ja widze jeszcze brązowe łaty:cool3:

Cóż , takie jest życie . Jedni mają psy białe drudzy psy łaciate a trzeci psy kremowe :evil_lol:
Ja zaliczam się do tych trzecich :evil_lol:.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

a ja do tych 1 i 2:-D

Wiedziałam ;).

Biały piesek na białym tle:loveu:

Tak naprawdę te zdjecia są po MAŁYM RETUSZU :evil_lol:.

Dziś wyjeżdżam :placz: . Ale galeria będzie dalej działała !! Chwilowo zastępować będzie mnie moja siostra Sylwia ! W ciągu tych 5 dni będzie się opiekować galerią :razz:.

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie . Mam na imię Sylwia i obiecałam mojej siostrze że dopilnuje jej galeri . Jak na razie jest jeszcze w domu także w razie czego zawsze mogłaby mi pomóc natomiast za kilka godzin wyjedzie :placz: Ale w razie czego to pomożecie mi tak ?
No mam nadzieję ;) . Foty Kamy mam , ale wkleję je dopiero po tym jak nacieszycie się tymi obecnymi .

Posted

rozbestfimy galerie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Eee nie rozbestficie bo dostałam dokładne instrukcje jak mam zajmować się
galeria :evil_lol:. I nic z tego dziewczyny ... :evil_lol:.

My się szybko nudzimy i stale pragniemy więcej :evil_lol:

No to mi sie tak nie nudzić bo nie będę nadążała z fotami . A jeszcze niedaj boże byście sie obraziły i poszły z tej galeri to koniec. Już po mnie by było . Siostra by mnie zabiła gołymi rękami

Posted

czesc :)
Kamcia jest sliczna :loveu::loveu::loveu: a ja w ogole pierwszy raz tu o ile sie nie myle....... tzn odwiedzalam Was juz ale nie pisalam raczej niec :)
pozdrowionka :D

Posted

Hej:multi:
na tą galerię weszłam przypadkiem z galerii Guffi, niechcący kliknęłam na podpis:p
No ale jak na pierwszej stronie zobaczyłam fote ślicznego Weścika to już nie mogłam po prostu sobie "iść" :diabloti:

Posted

Cześć:multi: ;-)

Witaj Goguniu :loveu:.

czesc :smile:
Kamcia jest sliczna :loveu::loveu::loveu: a ja w ogole pierwszy raz tu o ile sie nie myle....... tzn odwiedzalam Was juz ale nie pisalam raczej niec :smile:
pozdrowionka :-D

Hej Aniu :loveu:. A jak mogłaś odwiedzić tą galerię a nic na niej nie pisać :mad:. Oj nie ładnie :mad:

Hej:multi:
na tą galerię weszłam przypadkiem z galerii Guffi, niechcący kliknęłam na podpis:p
No ale jak na pierwszej stronie zobaczyłam fote ślicznego Weścika to już nie mogłam po prostu sobie "iść" :diabloti:

Hej :loveu:. O więc przez przypadek tu trafiłaś :multi:.
bardzo się cieszę i myślę że będziesz to o wiele częściej wpadać :loveu:.

A czekają na was zimowe fotki :razz:. Kilka stron dalej ...
chociaż Kika wstawiała je wczoraj :D

te foty KIKA wstawiała wczoraj :D

Posted

hihi :D:D a nie wiem jakos tak wyszlo :) sliczne fotaski :loveu::loveu::loveu: hihi :) moja znajoma ma westa fajny jest :eviltong::eviltong: ja ogolnie lubie terierki :) one maja takie fajne charakterki :diabloti:

Posted

arystokratka napisał(a):
Hej :loveu:. O więc przez przypadek tu trafiłaś :multi:.
bardzo się cieszę i myślę że będziesz to o wiele częściej wpadać :loveu:.

Przypadek połączył mnie i galerie Kamci :diabloti:
Oj będę, będe :lol:

arystokratka napisał(a):

Gdyby nie smycz to by jej widać nie było :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Jak kolorowo :smile:

Wiem , wiem :loveu:. tak ... niebiesko :razz:. Ha !

hihi :-D:-D a nie wiem jakos tak wyszlo :smile: sliczne fotaski :loveu::loveu::loveu: hihi :smile: moja znajoma ma westa fajny jest :eviltong::eviltong: ja ogolnie lubie terierki :smile: one maja takie fajne charakterki :diabloti:

Eee westy w ogóle są super :razz:. Pff ... ty lubisz terierki a ja je kocham :loveu: A ten charakterek :loveu

Niebiesko :loveu: ;-)

Jakoś tak wyszło na niebiesko a miało być biało :evil_lol:.

Pewnie zaraz zapytacie się dlaczego już jestem :razz:. To ja odpowiem ...
Po prawie 4 godzinach jazdy dotarłam na miejsce :multi:. Tu jest Bosko !
A najlepsze to , to że okazało się że jest tam INTERNET :multi:.
Tak więc będę mogła co jakiś czas do was pisać :multi: . A teraz mykam
Pa :**

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):

Tak przypadkowo tutaj do Was wpadłam, a tu taki piękny piesek. Oj, chyba będę częściej zaglądac. :lol:
A w ogóle to dobry wieczór.:cool3:

O, jaki zbieg okoliczności :evil_lol: :eviltong:

Guest Kamcia_14
Posted

O, jaki zbieg okoliczności :evil_lol: :eviltong:

Wspaniały zbieg okoliczności :razz: Coraz więcej WSPANIAŁYCH gości mam w galeri .

Ja jestem, odwiedzam galerię i będę cały czas;-) .

I bardzo dobrze :evil_lol:. Ale musisz jeszcze częściej wpadać :evil_lol:.
ha ! Mam wymagania :evil_lol:.

Guest Kamcia_14
Posted

Śliczna sunieczka :loveu: Mój znajomy ma od jakiegos tygodnia westa ;-)

A moze by tak ściągnąć znajomego na dogo :razz:. Na forum nie ma
ani jendej galeri innych Westów :shake:. Ale w sumie na wątku westowym jet roszkę maniaków Westusiowych ale to i tak mało :evil_lol:.

A powiem ci szczerze że nie jest aż tak źle jak wydawało mi się przed śnieżycą :evil_lol:. Kulki śnieżne nie przyczepiają się do westusiowej
siorści :multi: . I to jest najważniejsze :multi:

A teraz zaczynam robić serwetki . Od niedawna bardzoo spodobało mi sie to zajęcie :razz:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...