Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mieć białego psa to musi być przekichane... jak jest ciepło to zaraz się brudzi, jak śnieg to widać tylko czarne oczy... ale i tak Kamcia piękna ;-) E tam ja AŻ tak nie narzekam . Wbrew pozorom BARDZO odróżnia się od śniegu :bigcool: A jeśli chodzi o lato to ... częściej ją kąpie :evil_lol:. W tam nie jest tak źle z białymi psami :smile: Witam kamcia :smile: Witaj ChiQuitko :loveu:. e tam ja widze jeszcze brązowe łaty:cool3: Cóż , takie jest życie . Jedni mają psy białe drudzy psy łaciate a trzeci psy kremowe :evil_lol: Ja zaliczam się do tych trzecich :evil_lol:.
Pianka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kamcia_14 napisał(a): Biały piesek na białym tle:loveu:
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 a ja do tych 1 i 2:-D Wiedziałam ;). Biały piesek na białym tle:loveu: Tak naprawdę te zdjecia są po MAŁYM RETUSZU :evil_lol:. Dziś wyjeżdżam :placz: . Ale galeria będzie dalej działała !! Chwilowo zastępować będzie mnie moja siostra Sylwia ! W ciągu tych 5 dni będzie się opiekować galerią :razz:.
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie . Mam na imię Sylwia i obiecałam mojej siostrze że dopilnuje jej galeri . Jak na razie jest jeszcze w domu także w razie czego zawsze mogłaby mi pomóc natomiast za kilka godzin wyjedzie :placz: Ale w razie czego to pomożecie mi tak ? No mam nadzieję ;) . Foty Kamy mam , ale wkleję je dopiero po tym jak nacieszycie się tymi obecnymi .
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wracaj szybciutko, a my się zajmiemy galerią :evil_lol:
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 rozbestfimy galerie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 arystokratka napisał(a):Foty Kamy mam , ale wkleję je dopiero po tym jak nacieszycie się tymi obecnymi . My się szybko nudzimy i stale pragniemy więcej :evil_lol:
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 rozbestfimy galerie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eee nie rozbestficie bo dostałam dokładne instrukcje jak mam zajmować się galeria :evil_lol:. I nic z tego dziewczyny ... :evil_lol:. My się szybko nudzimy i stale pragniemy więcej :evil_lol: No to mi sie tak nie nudzić bo nie będę nadążała z fotami . A jeszcze niedaj boże byście sie obraziły i poszły z tej galeri to koniec. Już po mnie by było . Siostra by mnie zabiła gołymi rękami
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czesc :) Kamcia jest sliczna :loveu::loveu::loveu: a ja w ogole pierwszy raz tu o ile sie nie myle....... tzn odwiedzalam Was juz ale nie pisalam raczej niec :) pozdrowionka :D
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hej:multi: na tą galerię weszłam przypadkiem z galerii Guffi, niechcący kliknęłam na podpis:p No ale jak na pierwszej stronie zobaczyłam fote ślicznego Weścika to już nie mogłam po prostu sobie "iść" :diabloti:
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć:multi: ;-) Witaj Goguniu :loveu:. czesc :smile: Kamcia jest sliczna :loveu::loveu::loveu: a ja w ogole pierwszy raz tu o ile sie nie myle....... tzn odwiedzalam Was juz ale nie pisalam raczej niec :smile: pozdrowionka :-D Hej Aniu :loveu:. A jak mogłaś odwiedzić tą galerię a nic na niej nie pisać :mad:. Oj nie ładnie :mad: Hej:multi: na tą galerię weszłam przypadkiem z galerii Guffi, niechcący kliknęłam na podpis:p No ale jak na pierwszej stronie zobaczyłam fote ślicznego Weścika to już nie mogłam po prostu sobie "iść" :diabloti: Hej :loveu:. O więc przez przypadek tu trafiłaś :multi:. bardzo się cieszę i myślę że będziesz to o wiele częściej wpadać :loveu:. A czekają na was zimowe fotki :razz:. Kilka stron dalej ... chociaż Kika wstawiała je wczoraj :D te foty KIKA wstawiała wczoraj :D
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 hihi :D:D a nie wiem jakos tak wyszlo :) sliczne fotaski :loveu::loveu::loveu: hihi :) moja znajoma ma westa fajny jest :eviltong::eviltong: ja ogolnie lubie terierki :) one maja takie fajne charakterki :diabloti:
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tak przypadkowo tutaj do Was wpadłam, a tu taki piękny piesek. Oj, chyba będę częściej zaglądac. :lol: A w ogóle to dobry wieczór.:cool3:
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 arystokratka napisał(a):Hej :loveu:. O więc przez przypadek tu trafiłaś :multi:. bardzo się cieszę i myślę że będziesz to o wiele częściej wpadać :loveu:. Przypadek połączył mnie i galerie Kamci :diabloti: Oj będę, będe :lol: arystokratka napisał(a): Gdyby nie smycz to by jej widać nie było :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jak kolorowo :smile: Wiem , wiem :loveu:. tak ... niebiesko :razz:. Ha ! hihi :-D:-D a nie wiem jakos tak wyszlo :smile: sliczne fotaski :loveu::loveu::loveu: hihi :smile: moja znajoma ma westa fajny jest :eviltong::eviltong: ja ogolnie lubie terierki :smile: one maja takie fajne charakterki :diabloti: Eee westy w ogóle są super :razz:. Pff ... ty lubisz terierki a ja je kocham :loveu: A ten charakterek :loveu Niebiesko :loveu: ;-) Jakoś tak wyszło na niebiesko a miało być biało :evil_lol:. Pewnie zaraz zapytacie się dlaczego już jestem :razz:. To ja odpowiem ... Po prawie 4 godzinach jazdy dotarłam na miejsce :multi:. Tu jest Bosko ! A najlepsze to , to że okazało się że jest tam INTERNET :multi:. Tak więc będę mogła co jakiś czas do was pisać :multi: . A teraz mykam Pa :**
Pati i Daisy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ewa&kumpel napisał(a): Tak przypadkowo tutaj do Was wpadłam, a tu taki piękny piesek. Oj, chyba będę częściej zaglądac. :lol: A w ogóle to dobry wieczór.:cool3: O, jaki zbieg okoliczności :evil_lol: :eviltong:
Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja jestem, odwiedzam galerię i będę cały czas;) .
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 O, jaki zbieg okoliczności :evil_lol: :eviltong: Wspaniały zbieg okoliczności :razz: Coraz więcej WSPANIAŁYCH gości mam w galeri . Ja jestem, odwiedzam galerię i będę cały czas;-) . I bardzo dobrze :evil_lol:. Ale musisz jeszcze częściej wpadać :evil_lol:. ha ! Mam wymagania :evil_lol:.
Korenia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Śliczna sunieczka :loveu: Mój znajomy ma od jakiegos tygodnia westa ;)
Kiłi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Miodzio!! A w jakim stanie wraca do domku, bo Tops jak wyjdzie bez kombinezona to wraca w postaci kulki śnieżnej:lol:
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Śliczna sunieczka :loveu: Mój znajomy ma od jakiegos tygodnia westa ;-) A moze by tak ściągnąć znajomego na dogo :razz:. Na forum nie ma ani jendej galeri innych Westów :shake:. Ale w sumie na wątku westowym jet roszkę maniaków Westusiowych ale to i tak mało :evil_lol:. Miodzio!! A w jakim stanie wraca do domku, bo Tops jak wyjdzie bez kombinezona to wraca w postaci kulki śnieżnej:lol: A powiem ci szczerze że nie jest aż tak źle jak wydawało mi się przed śnieżycą :evil_lol:. Kulki śnieżne nie przyczepiają się do westusiowej siorści :multi: . I to jest najważniejsze :multi: A teraz zaczynam robić serwetki . Od niedawna bardzoo spodobało mi sie to zajęcie :razz:.
Recommended Posts