goldenka245 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Piękne fotki :) Mnie też tu dawno nie było. Prosze o wytłumaczenie mi tego znaku : 3> ja sie zastanawiam już miesiąc:lol:
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Anecioreczku, a którą mniej widać? :cool3:
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Fajna galeryjka. Kamcia jest bosQa:loveu:. Więcej fotecek prosimy:mad:. Pozdrawiam i życze powodzeni9a w prowadzeniu galerry:-D Dziękuje bardzo :loveu:. A foty nowe dziś będą łOO jak mnie tu dawno nie byłoooo:shake: A to trzeba się poprawić :thumbs: Za karę będziesz zaglądać tu codziennie :evil_lol:. Piękne fotki :smile: Mnie też tu dawno nie było. Prosze o wytłumaczenie mi tego znaku : 3> ja sie zastanawiam już miesiąc:lol: Goldenko taki znak ( <33 ) podobnie jak taki znak ( 69) oznacza no nie wiem jak ci to powiedzieć ... Na przykładzie Moja kochana Kamull <33 . lub I love You Kama <33 Domyśliłaś się :razz: Kamcia to ta którą mniej widać XD Zgadza sie :multi: Co za spostrzegawczość . oo fotki są !! szkoda że miniaturki:cool1: i co widzę !!! - Kamcię sklonowali!!!!!!!! :loveu: Nie chce mi się zmniejszać . Leń patentowany :evil_lol:. A klon kamci to INKA :loveu: !!! A juz niedługo ( czyt dziś) sesja ZIMOWA !! Czyli Kama iśnieg w roli głównej :evil_lol: :thumbs: :loveu: :multi:
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Fajna galeryjka. Kamcia jest bosQa:loveu:. Więcej fotecek prosimy:mad:. Pozdrawiam i życze powodzeni9a w prowadzeniu galerry:-D Dziękuje bardzo :loveu:. A foty nowe dziś będą łOO jak mnie tu dawno nie byłoooo:shake: A to trzeba się poprawić :thumbs: Za karę będziesz zaglądać tu codziennie :evil_lol:. Piękne fotki :smile: Mnie też tu dawno nie było. Prosze o wytłumaczenie mi tego znaku : 3> ja sie zastanawiam już miesiąc:lol: Goldenko taki znak ( <33 ) podobnie jak taki znak ( 69) oznacza no nie wiem jak ci to powiedzieć ... Na przykładzie Moja kochana Kamull <33 . lub I love You Kama <33 Domyśliłaś się :razz: Kamcia to ta którą mniej widać XD Zgadza sie :multi: Co za spostrzegawczość . oo fotki są !! szkoda że miniaturki:cool1: i co widzę !!! - Kamcię sklonowali!!!!!!!! :loveu: Nie chce mi się zmniejszać . Leń patentowany :evil_lol:. A klon kamci to INKA :loveu: !!! A juz niedługo ( czyt dziś) sesja ZIMOWA !! Czyli Kama iśnieg w roli głównej :evil_lol: :thumbs: :loveu: :multi:
Anecioreczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a tam spostrzegawczośc..strone wczesniej napisałś że Kamcie słabo widać:lol::lol:
Zuza96 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hey, ja oczywiście powiem, co wiem... Kamuś śliczna :loveu::loveu:
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cześć! Przepraszam, ze mnie tak długo nie było, ale nie pokazują mi się wszystkie galerie w subskrybcjach i do tego forum zaczyna nawalać:-( .
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hey, ja oczywiście powiem, co wiem... Kamuś śliczna :loveu::loveu: Śliczna jak zawsze :evil_lol:. Oj zuziu co ty u nas tak rzadko ostatnio bywasz :mad: Cześć! Przepraszam, ze mnie tak długo nie było, ale nie pokazują mi się wszystkie galerie w subskrybcjach i do tego forum zaczyna nawalać:-( . Oh ta dogo :angryy:. Przez ostatnie kilka godzin nie mogłam dostać sie na forum bo albo to not found albo jeszcze bóg wie co :angryy: Czeeśc gaduły :diabloti: Cześć cześć ChiQuita :razz:. A TERAZ sesja ZIMOWA !!
haska_12 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A mi sie wyswietliły tylko 2 zdjęcia :( Pierwsze i ostatnie.. ale pierwsze za to jakie boskie :loveu: Slicznie wyglada :loveu: A co to za smycz? :razz:
eria Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 śnieg to paskudna sprawa ale Kamcia na śniegu jest piekna :loveu: :loveu: oooo!! ona ma ogonek cały!!!
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ale super sie prezentuje na sniegu :loveu::loveu::loveu::loveu:
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ale super sie prezentuje na sniegu :loveu::loveu::loveu::loveu: Oh yea :evil_lol:. Prezentuje się całkiem nieźle natomiast w porównaniu ze śniegiem jest taka BRUDNA !! śnieg to paskudna sprawa ale Kamcia na śniegu jest piekna :loveu: :loveu: oooo!! ona ma ogonek cały!!! Oj tam dlaczego od razu paskudna sprawa ? Ja tam uwielbiam śnieg :iloveyou: A ogonek ma cały , a no ma :evil_lol:. A mi sie wyswietliły tylko 2 zdjęcia :-( Pierwsze i ostatnie.. ale pierwsze za to jakie boskie :loveu: Slicznie wyglada :loveu: A co to za smycz? :razz: To smycz firmy HILTON . Natomiast jeśli chodzi o nie wyświetlające się foty to nie mam pojęcia co się mogło stać :placz: Piękne zdjęcie:loveu: . Dziękuje bardzo Guffi :loveu:.
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kamcia Kamcia ależ Ty inteligentnie na Tym sniegu wyglądasz:cool3:
agara Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kama, nie martw sie, nasza tez w porównaniu ze sniegiem jest zółta! Ale mama ją musiała ostatnio wykąpac, więc jest lepiej:) Sunia piękna, naprawdę, pozdrawiam, Agata!
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kama, nie martw sie, nasza tez w porównaniu ze sniegiem jest zółta! Ale mama ją musiała ostatnio wykąpac, więc jest lepiej:smile: Sunia piękna, naprawdę, pozdrawiam, Agata! A no Kama jest kremowa , a śnieg jest biały :razz:. więc się troszkę różni od białego otoczenia Kamcia Kamcia ależ Ty inteligentnie na Tym sniegu wyglądasz:cool3: Pfff ... No jasne że inteligentnie wyglądam :evil_lol:. Bry wieczór gaduły :-D A dobry dobry ale teraz już .... ranek :evil_lol:.
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mieć białego psa to musi być przekichane... jak jest ciepło to zaraz się brudzi, jak śnieg to widać tylko czarne oczy... ale i tak Kamcia piękna ;)
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 W tam nie jest tak źle z białymi psami :) Witam kamcia :)
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Mieć białego psa to musi być przekichane... jak jest ciepło to zaraz się brudzi, jak śnieg to widać tylko czarne oczy... ale i tak Kamcia piękna ;) e tam ja widze jeszcze brązowe łaty:cool3:
Recommended Posts