Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jaki aniałeczek:loveu: Tia aniołeczek .... :roll: :roll:. No może jak śpi :evil_lol:. Tylko jak śpi ! Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka, Stary Rok się w Nowy zmienia, Przeto szczęścia śle życzenia. Dziękujemy bardzo :loveu:. I wzajemnie życzymy tego wszytskiego :evil_lol:. ale potargana hehe szczesliwego Nowego Roku :* Potargana jest fakt ale i tak jest piękna :** Najpiękniejszy pies na świecie :razz:. Dziękujemy za życzenia Witaaaam ale masz pięknego - wetiego? czy nie mylę się??? to jest west highland white terier???? znaczy to nie kundelek nie... ja juz czasami mam jakieś oamamy i sie myle... niektóre mieszance sa ludzaco podobne do rasowców... Witamy :loveu:. Tak to west :loveu:. Jaka ona ślodka i taka... niewinna Yyy niewinna ? :evil_lol:.
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 "Kamcia_14" napisał(a): Yyy niewinna ? :evil_lol:. Rozumiem, że pozory mylą? :cool3:
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ale tu stronek przybyło .....no no;)tak śliczna modeleczka :loveu: Wiele szczęścia i radości w Nowym Roku
haska_12 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dobry wieczór mamusiu :buzi: Ale mnie tu dawno nie było :oops: Szczesliwego nowego roku :razz: :multi: :razz:
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Rozumiem, że pozory mylą? Oj mylą mylą . Można powiedzieć że diabeł w skórze anioła :diabloti:. Święta, Święta i po Świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawmy ostro się w tym czasie! Dynia i ferajna :huh: :huh: :huh: Bardzo ale to bardzo dziękuje Dyniu za te piękne życzenia :loveu: Kamcia, czyzbyś zmieniła avatarek? Tak Xiarko zmieniłam Avek :p. A co niepodoba się? :evil_lol: [B]Ale tu stronek przybyło .....no no;)tak śliczna modeleczka :loveu: Wiele szczęścia i radości w Nowym Roku Ano przybyło Alu :cool3:. I dobrze że przybyło :cool3: ALu tobie też życzymy dużoooo szczęściaaa w Nowymmmmm Rokuuuu :razz: Dobry wieczór mamusiu :buzi: Ale mnie tu dawno nie było :oops: Szczesliwego nowego roku :razz: :multi: :razz: Dobry wieczór . Nie było cię wiem :mad:. Kara ! :evil_lol:.
haska_12 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 O nie .. tylko nie kara :p wiesz, jak ja tego nie lubie :diabloti:
Behemot Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Śliczne ma futerko :loveu: Nawet przez ekran niemal się czuje, jakie jest mieciutkie :lol:
Mi. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cześć Kamciu:) Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku!!! :p
DiDDlina85 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego Najlepszego w nowym roku życzą DiDDi i Nero!!
gogunia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kamcia! Dużo zdrowia i szczęścia w przyszłym roku rzyczy gogunia:multi: :multi: :multi:
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cześć Kamciu:) Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku!!! :p Cześć Luthienko :loveu:. My również życzymy wszystkiego naj :loveu: Wszystkiego Najlepszego w nowym roku życzą DiDDi i Nero!! Szczęśliwego Nowego Roku [SIZE="3"]Kamcia! Dużo zdrowia i szczęścia w przyszłym roku rzyczy gogunia :multi: :multi: :multi:. BARDZO DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA :multi: Śliczne ma futerko :loveu: Nawet przez ekran niemal się czuje, jakie jest mieciutkie :lol: Doprawdy :cool3: ? A futro takie grube ziomowe . Wrr ... :loveu: :loveu: Na sylwka w domu zostaję ! Teraz sobie wyję do mikrofonu :p. Bawię się z kamcią Słucham Muzyki i oglądam telewizor ( konceret) Wysyłam esemesy na wygrane i gadam z Luth . Bardzo cię cieszę że moja galeri a w 2 tygodnie się taaakkk rozrosła :cool3:
monia&Tofi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kamcia, masz bardzo fajną suczkę:loveu: Już wiem co będę robić w najbliższym czasie, musze przejrzeć Waszą galerię dokładnie od początku do końca:p A narazie życzę Wam super Sylwestra i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!!:multi:
shirrrapeira Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jaki piekny pies, uwielbiam westiki sama bym chciala miec
Anecioreczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamciu...czy to prawda że westy szybko chorują?:placz: Koleżanki Suczka...Miała ropomacice rok temu..a teraz ma Jaske!:placz: dziewczyna sie zastanawia czy to oan popełniła błędy..czy to prawda ze łatwo łapia choroby ..:( i czesto chorują...:placz: Biedna Beti :placz:
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamcia, masz bardzo fajną suczkę Już wiem co będę robić w najbliższym czasie, musze przejrzeć Waszą galerię dokładnie od początku do końca A narazie życzę Wam super Sylwestra i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!! Będziesz ją całą przeglądać :-O. Jak chcesz... :p. A suczka jasne że piękna :loveu:. Za życzenia ładnie dziękujemy :loveu:. Jaki piekny pies, uwielbiam westiki sama bym chciala miec Możesz do mnie przyjechać i zobaczyć czy chciałabyś TAKIEGO psa :diabloti:. Serdecznie zapraszam :multi:. Kamciu...czy to prawda że westy szybko chorują? Koleżanki Suczka...Miała ropomacice rok temu..a teraz ma Jaske! dziewczyna sie zastanawia czy to oan popełniła błędy..czy to prawda ze łatwo łapia choroby .. i czesto chorują... Biedna Beti Nie to nie prawda :p. Znam Westy które dożywały 15 lat :p
goldenka245 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Żeby aby (:evil_lol:) nie było że nie wchodze:cool3: to wchodze :P:lol: Mam kaca przepraszam:-( (:eviltong:) Przyszłam cześć powiedzieć i to że masz pięknego psa i kiedys też chciałam Westa, ale ja wole większe psy:pPozdrawiamy ;-)
Marta_Ares Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witam wpadlam na chwile z wizyta:evil_lol: sliczna :loveu: :loveu:
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dużo Dobrego w Nowym Roku dla Was Obu!!! Oby zawsze był dobry humor!!!:multi::multi::lol::lol: Pzdr.
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamcia jest jak prawdziwy-nieprawdziwy pluszaczek! Pzdr.
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A ja Ci poprzeszkadzam, Koffana! Ot, co! Pzdr.
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Nie przeszkadzać mi bo oglądam ZAGUBIENI W SAN FRANCISCO 2 Na TVP 1. Żeby aby () nie było że nie wchodze to wchodze :P Mam kaca przepraszam () Przyszłam cześć powiedzieć i to że masz pięknego psa i kiedys też chciałam Westa, ale ja wole większe psyPozdrawiamy Opiłaś mi się tu :mad:. Kac :mad:. Pozdrowionko Kamcia jest jak prawdziwy-nieprawdziwy pluszaczek! Pzdr. [quote name='g_o_n_i_a']Jaka śliczna! :loveu: Śliczna :diabloti:
Mada&Teodor Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamcia, a może by tak z nowym rokiem, wrzucić kilka fotek pięknego Westa, co ???
Recommended Posts