BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 a ja mam to szczescie ze mam blisko do Łodzi i bede w sobote i niedziele :) i tez z aparatem :D no to się spotkamy napewno :D
Aga76 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dzień dobry Kingo :loveu: Słoneczne pozdrowienia dla śnieżnej Kamci :p
:: FiGa :: Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 My również ślemy pozdrowionka :loveu: Gorące :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='butterfly15']a ja mam to szczescie ze mam blisko do Łodzi i bede w sobote i niedziele :) i tez z aparatem :D no to się spotkamy napewno :D Będzie dużo fot :loveu: . Idziemy na 10000 % na westy :loveu: . Na ogolnie teriery . [quote name='Aga76']Dzień dobry Kingo :loveu: Słoneczne pozdrowienia dla śnieżnej Kamci :p Witaj Agusiu :loveu: . [quote name=':: FiGa ::']My również ślemy pozdrowionka :loveu: Gorące :loveu: Cześc Figa :cool1: .
:: FiGa :: Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć ;) Ja także liczę na fotki dalmatów :razz:
Dobcia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć Kamciu:) Szkoda, że nie będzie II gr... Ale także chętnie obejże inne zdjęcia;)
marzenna79 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Kamcia_14']Witajcie Niedzielnie :multi:. Za 12 dni jadę na międzynarodową wystawę psów w Łodzi . Będziecie mieli dużo foteczek ! Na pewno spotkam wielu dogomaniakow :loveu:. Na wystawę jadę jako widz . Tylko ... zastanawiam się czy wziąć psa :hmmmm: . No nie wiem . Zdjęcia Kamci będą po południu . Pozdrawiam :loveu:, Kika ! Witaj Kika !!!!!!!:multi::loveu: [SIZE=4]No i plany nasze wzięły w łeb, co do długiego weekendu.:shake: Ale może dobrze, że jedziesz na wystawę, bo mój TZ wymyślił wyjazd na, chyba 10 dni !!!!!!!! :crazyeye: 10 dni bez DOGO ??????? :cool3: :roll: :oops: :mad: :angryy: :diabloti: [SIZE=4]Ja oszaleję na tym zad:oops::oops:piu.......:shake: :-( [SIZE=5]Kłamczucha !!!!!!! [SIZE=4]:eviltong: :eviltong: :eviltong: Gdzie są fotki ślicznej Kamci ??????? :cool3: :cool3: :cool3: Pozdrawiam.:multi::loveu:
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='marzenna79'][SIZE=5][SIZE=5]Kłamczucha !!!!!!! [SIZE=4]:eviltong: :eviltong: :eviltong: [SIZE=5]Gdzie są fotki ślicznej Kamci ??????? :cool3: :cool3: :cool3: Pozdrawiam.:multi::loveu: no własnie nie ma fot :( :eviltong:
BBeta Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kamcia jest niestety nie słowna i nie dotrzymuje obietnic... :shake::shake::shake:
g_o_n_i_a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kamcia_14 napisał(a): Witaj Goniu :loveu: . Na fotki kropków możesz liczyć :multi: . Masz szczęście bo dalmatyńczyki sa w VI gr FCI :multi: . Będzie dużo fot :cool1: . Dziękuję piknie! :multi: :multi: :multi: :buzi: Będę czekać na fotecki :loveu:
:: FiGa :: Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 BBeta napisał(a):Kamcia jest niestety nie słowna i nie dotrzymuje obietnic... :shake::shake::shake: No wiesz Ty co?! :crazyeye::crazyeye:
g_o_n_i_a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześć ;) Ja także liczę na fotki dalmatów :razz: Pierwsza byłam! :evil_lol: :evil_lol:
g_o_n_i_a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześć ;) Ja także liczę na fotki dalmatów :razz: Pierwsza byłam! :evil_lol: :evil_lol:
BBeta Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :: FiGa :: napisał(a):No wiesz Ty co?! :crazyeye::crazyeye: Miały być fotki i co ?? Jakoś ich nie widze. Kamcia robi nas wszystkich w...
Asiaczek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 A ja się melduję po powrocie. I stwierdzam, że rzeczywiście fotek brak... Pzdr.
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 OMG . Ja właśnie Siedzę sobie w domu , chora jestem :placz: . Do wystawy zostało 11 dni :multi: . Od niedawna zaczęłam bawić się w programi GIMP . Jak do tej pory tylko ramki mi wychodzą :loveu: . POkaże wam kiedys . [quote name='Dobcia']Cześć Kamciu:) Szkoda, że nie będzie II gr... Ale także chętnie obejże inne zdjęcia;) No ja też żałuje :placz: . Ale najważniejsze że są westy ( czyli III gr ;) . [quote name='marzenna79']Witaj Kika !!!!!!! [SIZE=4]No i plany nasze wzięły w łeb, co do długiego weekendu.:shake: Ale może dobrze, że jedziesz na wystawę, bo mój TZ wymyślił wyjazd na, chyba 10 dni !!!!!!!! :crazyeye: 10 dni bez DOGO ??????? :roll: [SIZE=4]Ja oszaleję na tym zad:oops:piu.......:shake: [SIZE=5][SIZE=5]Kłamczucha !!!!!!! [SIZE=4]:eviltong: [SIZE=5]Gdzie są fotki ślicznej Kamci ??????? Pozdrawiam.:loveu: Cześć Marzenko :multi: . Szkoda , badzo szkoda że tak wyszło , no ale cóż . A ty gdzie jedziesz ? Na 10 dni :crazyeye: . Czyli 10 dni nie będzie Cię na dogo :roll: . Współczuje :evil_lol: . Foteczki Kamci już zmniejszam ;) . [quote name='Pati i Daisy']no własnie nie ma fot :eviltong: Właśnie zmniejszam fotki ;) . [quote name='g_o_n_i_a']Dziękuję piknie! :buzi: Będę czekać na fotecki :loveu: Postaram się zrobić dużo fotek ! . I to z lepszego aparatu ;) . Mój aparat nadaje się tylko do wycierania sobie d ... :cool1: . Wychodzą takie okropne zdjęcia . [quote name='g_o_n_i_a']Pierwsza byłam! :evil_lol: Właśnie :cool1: . [quote name='BBeta']Miały być fotki i co ?? Jakoś ich nie widze. Kamcia robi nas wszystkich w... Mogę ci dać fotki psów ze skierniewickiego schroniska :lol: . Ale fotki Kamci również zaraz będą . [quote name='Asiaczek']A ja się melduję po powrocie. I stwierdzam, że rzeczywiście fotek brak... Pzdr. Foki właśnie zmniejszam ;) . ( piszę to po raz 3 w tym poście :evil_lol: )
Aga76 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dzień dobry :multi: Cóż za rozbrajające spojrzenie Kamci :mdleje:
Shilah Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Fajna psinka..:loveu: Ucałuj ją od nas i wyściskaj. :loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galerii.:oops: Shilah & Gizmo
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry :multi: Cóż za rozbrajające spojrzenie Kamci :mdleje: Ostrzegam , to TYLKO pozory :diabloti: . [quote name='Czarna_Owieczka']Druga focia śliczna :loveu: ;) Dzięki :loveu: . [quote name='Shilah']Fajna psinka..:loveu: Ucałuj ją od nas i wyściskaj. :loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galerii.:oops: Shilah & Gizmo Witaj :multi: . Kama wyściskana i wycałowana :loveu: . A do waszej galeri wpadnę oczywiście ;) .
Aga76 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pozory są najlepsze :evil_lol: Kamcia słodka dziewczynka...
pinczerka_i_Gizmo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tu Kamcia prawie jak psiaki z Hanadeka club ;) Śliczna, śliczna :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Aga76']Pozory są najlepsze :evil_lol: Kamcia słodka dziewczynka... Żartujesz . Tosz to ona ostra jest ... jak brzytwa :evil_lol: . [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Tu Kamcia prawie jak psiaki z Hanadeka club ;) Śliczna, śliczna :loveu: A kto to Hanadeka club :hmmmm:
Recommended Posts