Matusz Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 hej:) Śliczna ta twoja Kamcia :loveu::loveu::loveu::loveu:
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witaj Matuszu :multi: matusz5 napisał(a):hej:) Śliczna ta twoja Kamcia :loveu::loveu::loveu::loveu: No ba ! :cool1: A co ty myślałeś :mad: .
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Wpadłam się przywitac i życzyc miłego dnia... Dzięki :loveu: . Ale coś mi sie zdaje że miły to on nie będzie ! Bo ... uczyć się trzeba :diabloti: .
Usia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Że co :mad: . ze troll :eviltong: :eviltong: Czekamy na fotki ;)
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Dzięki :loveu: . Ale coś mi sie zdaje że miły to on nie będzie ! Bo ... uczyć się trzeba :diabloti: . Nie trzeba... strajk!:evil_lol: A tak wogóle to witamy w niedziele:multi:
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witajcie Niedzielnie :multi:. Za 12 dni jadę na międzynarodową wystawę psów w Łodzi . Będziecie mieli dużo foteczek ! Na pewno spotkam wielu dogomaniakow :loveu:. Na wystawę jadę jako widz . Tylko ... zastanawiam się czy wziąć psa :hmmmm: . No nie wiem . Zdjęcia Kamci będą po południu . Pozdrawiam :loveu:, Kika !
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witam :D ja też jadę na wystawe w niedziele i sobotę :) a psiaka raczej nie bierz... zawsze jest dużo psów ale na wystawie... po co jeszcze te nie wystawiane :) za duży tłok :) pozdrawiam i może się spotkamy :)
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):Witam :D ja też jadę na wystawe w niedziele i sobotę :) a psiaka raczej nie bierz... zawsze jest dużo psów ale na wystawie... po co jeszcze te nie wystawiane :) za duży tłok :) pozdrawiam i może się spotkamy :) Hmm ... bardzo chciałam ją wziąć . A w razie czego to zostawię psa u cioci :multi::loveu: . OMG :loveu: . Super będzie :multi:. Tylko ... trzeba będzie wprowadzić jakiś znak rozpoznawczy ;).
monia&Tofi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hej :) Kamcia nie do poznania, pięknie wytrymowana :cool3: Dawno nas tu nie było :eviltong: A na wystawę lepiej psa nie bierz, jak kiedyś zabrałam, upał był, ja prawie cały czas przy jednym ringu stałam, Kamcia się wymęczy ;) Po za tym nie wiadomo, czy ją wpuszczą...
haska_12 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witajcie Kamciusiowe :) Co tam ciekawego u was? :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Własnie wróciłam ze spaceru :multi: . Kamcia bawiła się z psami a ja rozmawiałam z właścicielami czworonogów . Tylko bardzo żałuje , że nie wzięłam aparatu ! haska_12 napisał(a):Witajcie Kamciusiowe :) Co tam ciekawego u was? :loveu: Cześć Wiolu ! Chyba Kamusiowe ;) . Moja sucz. ma na imię Kama ( Kamcia to zdrobnienie :loveu: ) . U nas jest OK :loveu: . Jedziemy na wystawę . Przed chwilką wróciłyśmy ze spacerku . monia&Tofi napisał(a):Hej :) Kamcia nie do poznania, pięknie wytrymowana :cool3: Dawno nas tu nie było :eviltong: A na wystawę lepiej psa nie bierz, jak kiedyś zabrałam, upał był, ja prawie cały czas przy jednym ringu stałam, Kamcia się wymęczy ;) Po za tym nie wiadomo, czy ją wpuszczą... Witaj Monicznko ! Rzeczywiście długo cię nie było u nas w galerii . Ale to nic :loveu: . Nie myśl , że nie posłuchałam twojej rady , ale jednak biorę psa :p . Najwyżej zostanie u cioci . Pozdrawiam wszystkich serdecznie :multi:
monia&Tofi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kamcia_14 napisał(a): Witaj Monicznko ! Rzeczywiście długo cię nie było u nas w galerii . Ale to nic :loveu: . Nie myśl , że nie posłuchałam twojej rady , ale jednak biorę psa :p . Najwyżej zostanie u cioci . Dość długo mnie nie było, bo miałam zapracowany okres ;) Teraz od mniej więcej środy będę wreszcie wracać o normalnej porze do domu, a poza tym długi weekend :loveu: Wybieram się do Wrocka, ale niestety bez psa... No to miłej wystawy życzę, ja to chyba dopiero na Warszawską najbliższą pojadę :roll:
Bewarka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hej Kinga! Miałam dziś nie wchodzić na dogo, dlatego przyszłam się tylko tu przywitać i spadam....papatki do jutra, albo pojutra :D
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 monia&Tofi napisał(a):Dość długo mnie nie było, bo miałam zapracowany okres ;) Teraz od mniej więcej środy będę wreszcie wracać o normalnej porze do domu, a poza tym długi weekend :loveu: Wybieram się do Wrocka, ale niestety bez psa... No to miłej wystawy życzę, ja to chyba dopiero na Warszawską najbliższą pojadę :roll: Rozumiem Cię , ja ostatnio również nie miałam czasu . Moja galeria była nawet jakiś czas zamknięta , na moje życzenie . Moniczko , jedziesz na wystawę w warszawie 7-8 lipca ? . Jeśli tak , to spotkamy się na niej :loveu: . Bo wydaje mi się , że wcześniej nie ma żadnych wystaw w Warszawie :hmmmm:.
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 justys95 napisał(a):Hej Kinga! Miałam dziś nie wchodzić na dogo, dlatego przyszłam się tylko tu przywitać i spadam....papatki do jutra, albo pojutra :D Wątpie żebyś wytrzymała bez dogo 2 dni :evil_lol: . Faktycznie , dogomania wciąga , bardzo wciąga . Ale gdyby nie ona , to nie poznałabym tylu wspaniałych ludzi ! . Ja nie zamierzam się od niej odzwyczaić . Może lekko ograniczyć czas który spędzam przed komputeram na dogmanii , ale nie zupełnie odciąć się od niej !
monia&Tofi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kamcia_14 napisał(a): Moja galeria była nawet jakiś czas zamknięta , na moje życzenie . Moniczko , jedziesz na wystawę w warszawie 7-8 lipca ? . Jeśli tak , to spotkamy się na niej :loveu: . Tak, wiem, ze była zamknięta ;) Mam ją w subskrybcjach i co jakiś czas wpadam, czasami nic nie piszę ale jestem. Na wystawę jadę, nie wiem jeszcze jak to dokładnie będzie, ale napewno jednego dnia będę stała cały czas na spanielach, a drugiego pochodzę po wystawie i porobię fotki innym rasom :cool3:
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Kamcia_14']Witajcie Niedzielnie :multi:. Za 12 dni jadę na międzynarodową wystawę psów w Łodzi . quote] Eee ja też chcę!:placz: Tylko, że nie będzie mnie wtedy z polsce:evilbat:
Martinee Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kamcia jest piękna zapraszam do mnie mam jeszcze nawet jej zdjęcie na komorce
g_o_n_i_a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witajcie :multi: Super, ze beda zdjęcia Kamy :Cool!: A fotki z wystawy - z wielką chęcią obejrzę, oby było ich wiele. Kamciu, mozna prosić o focię jakiegoś Kropka? :iloveyou:
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 monia&Tofi napisał(a):Tak, wiem, ze była zamknięta ;) Mam ją w subskrybcjach i co jakiś czas wpadam, czasami nic nie piszę ale jestem. Na wystawę jadę, nie wiem jeszcze jak to dokładnie będzie, ale napewno jednego dnia będę stała cały czas na spanielach, a drugiego pochodzę po wystawie i porobię fotki innym rasom :cool3: My w Warszawie również się pojawimy :loveu: . Oczywiście jako widzowie . Więc na 99,9 % się spotkamy :multi: . A ty będziesz wystawiać Tofficzka :hmmmm: Pati i Daisy napisał(a):Eee ja też chcę!:placz: Tylko, że nie będzie mnie wtedy z polsce:evilbat: A gdzie będziesz :mad: . evanescence napisał(a):Kamcia jest piękna zapraszam do mnie mam jeszcze nawet jej zdjęcie na komorce Masz jej zdjęcia na komórce :crazyeye: . OMG , a ja nawet o tym nie wiem . Skleroza , kompletna skleroza :evil_lol: . A do ciebie zaraz wpadnę ;) . Malta-GD napisał(a):dołączam się do próśb o fotki... ~! Będą jeszcze dziś .. o 23.59 :evil_lol: .
monia&Tofi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kamcia_14 napisał(a): Więc na 99,9 % się spotkamy :multi: . A ty będziesz wystawiać Tofficzka :hmmmm: To się jeszcze dogadamy przed wystawą. Tofik to kudeł - na wystawy jeżdżę sama :evil_lol:
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kamcia_14 napisał(a):A gdzie będziesz :mad: . W Irlandii:p Wyjeżdżam na 2 tygodnie:evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dowiedziałam sie że na wystawię będę tylko w sobotę ! . Eh ... jaka szkoda . Ale naważniejsze że w sobotę są WESTY :multi: . Oprócz westów ( III gr FCI ) w sobotę będzie - I gr FCI - V gr FCI - VI gr FCI - X gr FCI g_o_n_i_a napisał(a):Witajcie :multi: Super, ze beda zdjęcia Kamy :Cool!: A fotki z wystawy - z wielką chęcią obejrzę, oby było ich wiele. Kamciu, mozna prosić o focię jakiegoś Kropka? :iloveyou: Witaj Goniu :loveu: . Na fotki kropków możesz liczyć :multi: . Masz szczęście bo dalmatyńczyki sa w VI gr FCI :multi: . Będzie dużo fot :cool1: . monia&Tofi napisał(a):To się jeszcze dogadamy przed wystawą. Tofik to kudeł - na wystawy jeżdżę sama :evil_lol: Zdecydowanie musimy się dogadać przed wystawą :loveu: . Coraz więcej dogomaniaków poznaje w realu :loveu: .
Recommended Posts