Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='*luthien*'] kogo to "galeria"?:eviltong: Don Pedro Corleone :evil_lol: Witaj :loveu::evil_lol: A dla mnie gdzie cudowny, cukierkowy, słodziutki gifek z przywitaniem? Proszę , proszę zrób mi :modla::modla::modla: :diabloti::evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='*luthien*'] kogo to "galeria"?:eviltong: Moja :cool1: . [quote name='Pysia']Witaj :loveu::evil_lol: A dla mnie gdzie cudowny, cukierkowy, słodziutki gifek z przywitaniem? Proszę , proszę zrób mi :modla::modla::modla: :diabloti::evil_lol: No cześć Pysia :cool1: .
:: FiGa :: Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dzień dobry Kamciu :hand: Nareszcie jesteście :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Behemot']Nic prostszego! :loveu: Ja Ci usunę. Nie dziękuj :loveu::roflt::roflt::roflt::roflt: Uwielbiam tę galerię :loveu:
Behemot Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Vectra napisał(a):i tak fajnie przepalone :loveu: :loveu: :loveu: Ke? O co kaman? Co to znaczy "przepalone zdjęcia"? Przepalone to mogą być płuca - nie, żebym coś o tym wiedziała, bo sama nie palę :shake:
Marta_Ares Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witam Kamciu. jak ja lubie tu zagladac:evil_lol: Zawsze sie mozna posmiac. Kamcia napisala mi sms's ze sa nowe zdjecia w galerii nie wierzylam musialam sprawdzic, nie no Kamcia szalejesz, ładna suczka:loveu: :loveu: LAS Kamcias wymiata:D:D:D:D:D:D
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Pianka'] Cudna:loveu: Taki uśmiechnięty pycholek:loveu: Witaj Pianeczko :multi: . [quote name=':: FiGa ::']Dzień dobry Kamciu :hand: Nareszcie jesteście :loveu: :loveu: Uwielbiam tę galerię :loveu: Cześć Figuś . Teraz myślę co umieścić na bazarku dla Borysa . [quote name='madzia i medor']Doberek Kamcia:loveu: Doberek :cool1: . [quote name='Marta_Ares']Witam Kamciu. jak ja lubie tu zagladac:evil_lol: Zawsze sie mozna posmiac. Kamcia napisala mi sms's ze sa nowe zdjecia w galerii nie wierzylam musialam sprawdzic, nie no Kamcia szalejesz, ładna suczka:loveu: LAS Kamcias wymiata:D Każdy tu lubi zaglądać :crazyeye: :hmmmm: ? Wow ! . Martusiu wysłałam ci pięknego SmSka z Info ze galeria jest otwarta . :loveu: . [quote name='dealer']dzien dobry:) beda nowe fotki????? Będą new foty chyba jeszcze dzisiaj :razz: . [quote name='Paulina_mickey']dobry dzień:multi: Witaj Paulinko :multi: . [quote name='tygra']cześć fajna foteczka Foteczki to ja tam zawsze piękne TYlko mało ich jest :evil_lol: . [quote name='haska_12']Dzień dobry :) Hejka ! :loveu: [quote name='madzia i medor']kamciu zaniedbujesz swojego blogasika:mad: Madziu , od teraz to będzie galeria ! I to na dodatek galeria Kamci i psów ze schroniska w Skierniewicach :razz: . O ile Evelina pozwoli na miks 2w1 :loveu: .
Behemot Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Madziu , od teraz to będzie galeria ! Szkoda... :bigcry:
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Behemot']Szkoda... :bigcry: Oj biedny Behemotek :placz: . Świat ci zawalił :razz: . Coś specjalnie dla was [quote name='Matinka']Witam ;-) Witanko :multi: .
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Znalazłam takie fajne nastrojowe obrazeczki :loveu: .
g_o_n_i_a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witaj Kamciu :multi: Oj obrazeczki faktycznie nastrojowe. :) Szczegolnie te
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Witaj Kamciu :multi: Oj obrazeczki faktycznie nastrojowe. :) Szczegolnie te Oj Gosiu , zauważyłam że wybrałaś obrazki miłosne :evil_lol: . Chcesz o tym porozmawiać :razz: . ?
g_o_n_i_a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Oj Gosiu , zauważyłam że wybrałaś obrazki miłosne :evil_lol: . Chcesz o tym porozmawiać :razz: . ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moze niekoniecznie miłosne, ale tak to jest jak cieżko odnaleźć się wśród ludzi. ;) Kamciu, piękny av! :multi: :loveu: :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moze niekoniecznie miłosne, ale tak to jest jak cieżko odnaleźć się wśród ludzi. ;) Kamciu, piękny av! :multi: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: . Który :razz: . Motylek czy ten Prinnces :razz: . [quote name='Aga76']Dzień dobry Kamciu :thumbs: Witaj mła Agusiu :loveu: :loveu: .
Dobcia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Hey Kamciu;) Wpadłam z rewizytą:loveu: Ta mi się podoba-bije z niej taka nadzieja...:razz:
Loona Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Szkoda, że brak im polskich liter :placz:
Recommended Posts