marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cudna biała księżniczka... :loveu::loveu::loveu: DOBRANOC KIKA !!! *******
Behemot Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Boshe, tu jest jak w Las Vegas :evil_lol: Dajesz, Kamcia, dajeeeesz! :evil_lol:
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Behemot napisał(a):Boshe, tu jest jak w Las Vegas :evil_lol: Dajesz, Kamcia, dajeeeesz! :evil_lol: tu jest Las Kamcias :evil_lol: :evil_lol:
Behemot Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Vectra napisał(a):tu jest Las Kamcias :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kamcia, zmień tytuł galerii na "Las Kamcias", błagaaam :loveu:
WinterGirl Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 a tutaj można spotkać małą księżniczkę.. śliczna :loveu: Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Behemot']Lubię spełniać marzenia młodych dziewcząt :loveu: Ja taka dobra wróżka jestem :loveu: Rozkoszne:loveu: :loveu:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Kamcia nie przesadzasz z ilością foteczek:cool1: :cool2:
Behemot Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Kamcia nie przesadzasz z ilością foteczek:cool1: :cool2: Bo Kamcia lubi homeopatię i wkleja fotecki na gramy: dziś wkleiła 3 gramy fotecek :loveu: Cieżkie nie były, dobrze, że się nie przedźwigała :loveu:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Behemot napisał(a):Bo Kamcia lubi homeopatię i wkleja fotecki na gramy: dziś wkleiła 3 gramy fotecek :loveu: Cieżkie nie były, dobrze, że się nie przedźwigała :loveu: No tak, musimy dbać o naszego koffffaanego robaczka:loveu: :loveu: :loveu: Kamcia, trzy gramy dziennie, i ani grameńka więcej:nono:
_ChiQuiTa_ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Noo uśmieszek ma nieziemski :D Las Kamcias suuuper :bigcool:
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Kamcia kupilas sobie nowa lustrzanke ?? takie fajne zdjecia...wyrazniejsze niz te ostatnie:loveu:
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']Kamcia kupilas sobie nowa lustrzanke ?? takie fajne zdjecia...wyrazniejsze niz te ostatnie:loveu: i tak fajnie przepalone :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Vectra']i tak fajnie przepalone :loveu: :loveu: :loveu: Vectra zgadzam sie ale ty myslisz ze to tak latwo zrobic?? wiesz jak sie trzeba starac zeby ''uchwycic'' takie przepalenie:diabloti:
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']Vectra zgadzam sie ale ty myslisz ze to tak latwo zrobic?? wiesz jak sie trzeba starac zeby ''uchwycic'' takie przepalenie:diabloti: wiem :oops: nieraz godzinami próbuje coś spalić i się nie da :oops: ale dziś np przypaliłam żołądki które gotowałam dla Frania :evil_lol: fszystko to przez las kamcias :placz:
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Vectra napisał(a):wiem :oops: nieraz godzinami próbuje coś spalić i się nie da :oops: ale dziś np przypaliłam żołądki które gotowałam dla Frania :evil_lol: fszystko to przez las kamcias :placz: oo ooo ooo i mi sie przypomniala nazwa tej hodofli mowilam ze Las cos tam:diabloti:
PIKA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Vectra']Widze że uprzedziłaś mnie z avatarem :cool1: o tym że lubię różowy wiedzą już wszyscy :loveu: posłałam im info na gie i skajpa i wysłałam eski :diabloti: Do mnie nie wyslałaś :obrazic: [quote name='Behemot']Nic prostszego! :loveu: Ja Ci usunę. Nie dziękuj :loveu: Ale cos jej zostawisz? :hmmmm: [quote name='Vectra']wiem :oops: nieraz godzinami próbuje coś spalić i się nie da :oops: bez przesady :shake: To bardzo proste jest :evil_lol: Naumiec Cie ? :evil_lol:
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 PIKA napisał(a):Do mnie nie wyslałaś :obrazic: grzeszysz :mad: u Ciebie to osobiście byłam aby ci powiedzieć :angryy: na kolanach do Częstochowy pójdziesz (ze względu na kostke :evil_lol:) plackiem leżeć i błagać o przebaczenie/rozgrzeszenie czy co tam .... innego :diabloti: PIKA napisał(a): Ale cos jej zostawisz? :hmmmm: po co ? :diabloti: przeciez dbamy by serwer dogomaniacki był lekki i przejrzysty i ma być usuwane byle co :evil_lol: PIKA napisał(a): bez przesady :shake: To bardzo proste jest :evil_lol: Naumiec Cie ? :evil_lol: poprosze o szybki kurs :diabloti:
PIKA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Vectra napisał(a):grzeszysz :mad: u Ciebie to osobiście byłam aby ci powiedzieć :angryy: na kolanach do Częstochowy pójdziesz (ze względu na kostke :evil_lol:) plackiem leżeć i błagać o przebaczenie/rozgrzeszenie czy co tam .... innego :diabloti: :stupid: Pzrecież Ty z domu w ogóle nie wychodzisz :shake: To jak mialas u mnie byc ? :crazyeye: Vectra napisał(a): po co ? :diabloti: przeciez dbamy by serwer dogomaniacki był lekki i przejrzysty i ma być usuwane byle co :evil_lol: :splat:to ja juz wiem, czemu Kamcia tak mało fot wkleja Vectra napisał(a): poprosze o szybki kurs :diabloti: wystarczy mieć skleroze :diabloti:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Kamciu wracaj, bo Ci blogaska wstrętne babska chytrze przejmują:razz: :diabloti: :diabloti: I to nie są Twoje siostry, które sie nim opiekują:shake:
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Kamciu wracaj, bo Ci blogaska wstrętne babska chytrze przejmują:razz: :diabloti: :diabloti: I to nie są Twoje siostry, które sie nim opiekują:shake: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
jo-jo Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Vectra']Widze że uprzedziłaś mnie z avatarem :cool1: o tym że lubię różowy wiedzą już wszyscy :loveu: posłałam im info na gie i skajpa i wysłałam eski :diabloti: A ja to co :shake: [quote name='Behemot']Nic prostszego! :loveu: Ja Ci usunę. Nie dziękuj :loveu: Ależ Ty uczynna Behemotku :loveu: :evil_lol: Doszły mnei słuchy że Las kamcias o którym tak wiele mi opowiadałyscie się otwarł ,wiec przyleciałam :evil_lol:
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dealer napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: I co się szczerzysz:diabloti:
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='*luthien*'] kogo to "galeria"?:eviltong: lasa kamciasa :cool1:
Recommended Posts