Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Behemot napisał(a):
Boshe, tu jest jak w Las Vegas :evil_lol:
Dajesz, Kamcia, dajeeeesz! :evil_lol:

tu jest Las Kamcias :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Kamcia nie przesadzasz z ilością foteczek:cool1:
:cool2:

Bo Kamcia lubi homeopatię i wkleja fotecki na gramy: dziś wkleiła 3 gramy fotecek :loveu: Cieżkie nie były, dobrze, że się nie przedźwigała :loveu:

Posted

Behemot napisał(a):
Bo Kamcia lubi homeopatię i wkleja fotecki na gramy: dziś wkleiła 3 gramy fotecek :loveu: Cieżkie nie były, dobrze, że się nie przedźwigała :loveu:

No tak, musimy dbać o naszego koffffaanego robaczka:loveu: :loveu: :loveu:
Kamcia, trzy gramy dziennie, i ani grameńka więcej:nono:

Posted

[quote name='dealer']Kamcia kupilas sobie nowa lustrzanke ?? takie fajne zdjecia...wyrazniejsze niz te ostatnie:loveu:
i tak fajnie przepalone :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']i tak fajnie przepalone :loveu: :loveu: :loveu:

Vectra zgadzam sie ale ty myslisz ze to tak latwo zrobic?? wiesz jak sie trzeba starac zeby ''uchwycic'' takie przepalenie:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']Vectra zgadzam sie ale ty myslisz ze to tak latwo zrobic?? wiesz jak sie trzeba starac zeby ''uchwycic'' takie przepalenie:diabloti:
wiem :oops: nieraz godzinami próbuje coś spalić i się nie da :oops: ale dziś np przypaliłam żołądki które gotowałam dla Frania :evil_lol: fszystko to przez las kamcias :placz:

Posted

Vectra napisał(a):
wiem :oops: nieraz godzinami próbuje coś spalić i się nie da :oops: ale dziś np przypaliłam żołądki które gotowałam dla Frania :evil_lol: fszystko to przez las kamcias :placz:

oo ooo ooo i mi sie przypomniala nazwa tej hodofli mowilam ze Las cos tam:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Widze że uprzedziłaś mnie z avatarem :cool1: o tym że lubię różowy wiedzą już wszyscy :loveu: posłałam im info na gie i skajpa i wysłałam eski :diabloti:

Do mnie nie wyslałaś :obrazic:

[quote name='Behemot']Nic prostszego! :loveu: Ja Ci usunę. Nie dziękuj :loveu:

Ale cos jej zostawisz? :hmmmm:

[quote name='Vectra']wiem :oops: nieraz godzinami próbuje coś spalić i się nie da :oops:

bez przesady :shake: To bardzo proste jest :evil_lol: Naumiec Cie ? :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Do mnie nie wyslałaś :obrazic:

grzeszysz :mad: u Ciebie to osobiście byłam aby ci powiedzieć :angryy:
na kolanach do Częstochowy pójdziesz (ze względu na kostke :evil_lol:) plackiem leżeć i błagać o przebaczenie/rozgrzeszenie czy co tam .... innego :diabloti:

PIKA napisał(a):
Ale cos jej zostawisz? :hmmmm:

po co ? :diabloti: przeciez dbamy by serwer dogomaniacki był lekki i przejrzysty i ma być usuwane byle co :evil_lol:

PIKA napisał(a):
bez przesady :shake: To bardzo proste jest :evil_lol: Naumiec Cie ? :evil_lol:

poprosze o szybki kurs :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
grzeszysz :mad: u Ciebie to osobiście byłam aby ci powiedzieć :angryy:
na kolanach do Częstochowy pójdziesz (ze względu na kostke :evil_lol:) plackiem leżeć i błagać o przebaczenie/rozgrzeszenie czy co tam .... innego :diabloti:

:stupid:

Pzrecież Ty z domu w ogóle nie wychodzisz :shake:
To jak mialas u mnie byc ? :crazyeye:

Vectra napisał(a):
po co ? :diabloti: przeciez dbamy by serwer dogomaniacki był lekki i przejrzysty i ma być usuwane byle co :evil_lol:

:splat:to ja juz wiem, czemu Kamcia tak mało fot wkleja

Vectra napisał(a):
poprosze o szybki kurs :diabloti:

wystarczy mieć skleroze :diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Kamciu wracaj, bo Ci blogaska wstrętne babska chytrze przejmują:razz: :diabloti: :diabloti: I to nie są Twoje siostry, które sie nim opiekują:shake:

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Widze że uprzedziłaś mnie z avatarem :cool1: o tym że lubię różowy wiedzą już wszyscy :loveu: posłałam im info na gie i skajpa i wysłałam eski :diabloti:

A ja to co :shake:

[quote name='Behemot']Nic prostszego! :loveu: Ja Ci usunę. Nie dziękuj :loveu:

Ależ Ty uczynna Behemotku :loveu: :evil_lol:

Doszły mnei słuchy że Las kamcias o którym tak wiele mi opowiadałyscie się otwarł ,wiec przyleciałam :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...