_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Kamciu :) ale zaległości u Was, strasznie dawno mnie nie było ale postaramyy się poprawić :) [quote name='Kamcia_14']Foty wstawię :razz: a ta fotka jest śliczna :iloveyou:
eria Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 czy ty leniu wreszcie wkleisz te pofryzjerowe foty?:mad:
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Właśnie, na fotki czekamy, mizianko. Dzięki za odwiedzinki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=7
goldenka245 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Kamcia_14']Może zrobimy sobie pogawędkę na skypie :cool3: Kto chętny :loveu: Ja :D mój tymczasowy nick (na kompie brata, bo hasła do mojego dobrego nie pamiętam a dobre mam na swoim kompie ;D ) to emilciastojeden ten dobry to bodajże karolinka11220b ale nie jestem pewna narazie ten głupi emilciastojeden :P
arystokratka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Matinka']Właśnie, na fotki czekamy, mizianko. Dzięki za odwiedzinki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=7 Matinka ja ci radzę , żebyś umieściła link do galeri w swoim podpisie [quote name='_ChiQuiTa_']Cześć Kamciu :) ale zaległości u Was, strasznie dawno mnie nie było ale postaramyy się poprawić :) Ja też mam zaległości , nie tylko w galeri Kamci , ale we wszystkich galeriach :placz:
Sylwia&westie Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 FFFFOOOOOOTTTTTYYYYY :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: zobaczysz jak nie dasz :mad::mad: juz my ci pokażemy :evil_lol::evil_lol:
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Kamcia_14']Może zrobimy sobie pogawędkę na skypie :cool3: Kto chętny :loveu: pogawędke?? czyli gadanie czy czat? :eviltong:
Bewarka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Kamcia_14']Może zrobimy sobie pogawędkę na skypie :cool3: Kto chętny :loveu: ja bym mogła, ale nie mam zainstalowanego programu :roll: może kiedy indziej :(
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kamcia to może zamiast lansowania się po galeriach zmniejszysz foty i wstawisz ? sama jestem ciekawa jak wygląda po trymowaniu Twój pies .. czy przypomina bardziej westa ....... Pozatym dodam że tak estetyczniej by było gdybyś poświęciła swój cenny czas na odwrócenie fotek - bo latasz i zapraszasz do siebie kogo sie da tylko po co ?? jak fot raz że mało dwa to takie nijakie te foty - do góry nogami .....
ewelinabuck Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Kamcia_14']Może zrobimy sobie pogawędkę na skypie :cool3: Kto chętny :loveu: ja na tym kompie nie mam skype;) ale mam gg moj nr 8650267
marzenna79 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']Kamcia to może zamiast lansowania się po galeriach zmniejszysz foty i wstawisz ? sama jestem ciekawa jak wygląda po trymowaniu Twój pies .. czy przypomina bardziej westa ....... Pozatym dodam że tak estetyczniej by było gdybyś poświęciła swój cenny czas na odwrócenie fotek - bo latasz i zapraszasz do siebie kogo sie da tylko po co ?? jak fot raz że mało dwa to takie nijakie te foty - do góry nogami ..... Tak,tak Vectra,ja też czekam na fotki po fryzjerze ! Witaj Kamciu miła !:multi::loveu: CZEKAMY NA ZDJĄTKA !!! ;) Miłej niedzieli !
Pianka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Kamcia_14']Foty wstawię :razz: Zdjęcia Robione wczoraj :diabloti: Nie chaiało mi się robić i zmniejszać fot pofryzjerowych bo ja leń jestem :razz: ŚLiczne zdjęcia:loveu: W końcu jakiś się doczekaliśmy:eviltong:
arystokratka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 justys95 napisał(a):ja bym mogła, ale nie mam zainstalowanego programu :roll: może kiedy indziej :( Justyna !! Instaluj szybko Skypa , to 10 minut :eviltong:
Bewarka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 i tak mi się już nie opłaca :eviltong: za niedługo będe spadać :)
arystokratka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='justys95']i tak mi się już nie opłaca :eviltong: za niedługo będe spadać :) Jak to :mad: Ja ci zaraz dam spadanie :mad: INSTALUJ SKYPE !! :eviltong:
Bewarka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Za niedługo ide do kościoła...powiem bratu żeby zainstalował :)
arystokratka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 justys95 napisał(a):Za niedługo ide do kościoła...powiem bratu żeby zainstalował :) Jak ja kocham braci :loveu: :loveu: Tylko nie swoich :eviltong:
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Vectra napisał(a):Kamcia to może zamiast lansowania się po galeriach zmniejszysz foty i wstawisz ? sama jestem ciekawa jak wygląda po trymowaniu Twój pies .. czy przypomina bardziej westa ....... Pozatym dodam że tak estetyczniej by było gdybyś poświęciła swój cenny czas na odwrócenie fotek - bo latasz i zapraszasz do siebie kogo sie da tylko po co ?? jak fot raz że mało dwa to takie nijakie te foty - do góry nogami ..... ale reprymenda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts