Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kamciu :) ale zaległości u Was, strasznie dawno mnie nie było ale postaramyy się poprawić :)

[quote name='Kamcia_14']Foty wstawię :razz:

a ta fotka jest śliczna :iloveyou:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Może zrobimy sobie pogawędkę na skypie :cool3: Kto chętny :loveu:
Ja :D mój tymczasowy nick (na kompie brata, bo hasła do mojego dobrego nie pamiętam a dobre mam na swoim kompie ;D ) to emilciastojeden ten dobry to bodajże karolinka11220b ale nie jestem pewna narazie ten głupi emilciastojeden :P

Posted

[quote name='Matinka']Właśnie, na fotki czekamy, mizianko. Dzięki za odwiedzinki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=7

Matinka ja ci radzę , żebyś umieściła link do galeri w swoim podpisie

[quote name='_ChiQuiTa_']Cześć Kamciu :) ale zaległości u Was, strasznie dawno mnie nie było ale postaramyy się poprawić :)

Ja też mam zaległości , nie tylko w galeri Kamci , ale we wszystkich galeriach :placz:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Może zrobimy sobie pogawędkę na skypie :cool3: Kto chętny :loveu:
ja bym mogła, ale nie mam zainstalowanego programu :roll: może kiedy indziej :(

Posted

Kamcia to może zamiast lansowania się po galeriach zmniejszysz foty i wstawisz ? sama jestem ciekawa jak wygląda po trymowaniu Twój pies ..
czy przypomina bardziej westa .......

Pozatym dodam że tak estetyczniej by było gdybyś poświęciła swój cenny czas na odwrócenie fotek - bo latasz i zapraszasz do siebie kogo sie da tylko po co ?? jak fot raz że mało dwa to takie nijakie te foty - do góry nogami .....

Posted

[quote name='Vectra']Kamcia to może zamiast lansowania się po galeriach zmniejszysz foty i wstawisz ? sama jestem ciekawa jak wygląda po trymowaniu Twój pies ..
Pozatym dodam że tak estetyczniej by było gdybyś poświęciła swój cenny czas na odwrócenie fotek - bo latasz i zapraszasz do siebie kogo sie da tylko po co ?? jak fot raz że mało dwa to takie nijakie te foty - do góry nogami .....
Tak,tak Vectra,ja też czekam na fotki po fryzjerze !
Witaj Kamciu miła !:multi::loveu:
CZEKAMY NA ZDJĄTKA !!! ;) Miłej niedzieli !

Posted

[quote name='Kamcia_14']Foty wstawię :razz:

Zdjęcia Robione wczoraj :diabloti: Nie chaiało mi się robić i zmniejszać fot pofryzjerowych bo ja leń jestem :razz:
ŚLiczne zdjęcia:loveu:
W końcu jakiś się doczekaliśmy:eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
Kamcia to może zamiast lansowania się po galeriach zmniejszysz foty i wstawisz ? sama jestem ciekawa jak wygląda po trymowaniu Twój pies ..

ale reprymenda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...