Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='eria']no to czekam!!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam oglądać przemiany -przed i po fryzjerze:loveu: Wkleję foty ale najpierw muszę nadrobić w galeriach :eviltong: Nie wiem czy mi dziś starczy czasu na zrobienie i wklejanie nowych zdjęć . Miało mnie tu w ogóle teraz nie być :angryy: Już nawet wysłałam dziewczynom SmSy żeby napisały że będę jutro wieczorem :angryy: ale jednak jestem :multi: Macie 6 dziś dodanych fot więc się cieszyć :evil_lol: Ale Postaram się jeszcze dziś pochwalić się moja NAJPIĘKNIEJSZĄ ( bo wytrymowaną :evil_lol: ) KAMCIĄ :loveu:
Marzenuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 w celu sprostowania informuję, że Busterek jest mój :diablotin: i nie oddam go nikomu za żadne skarby świata :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Marzenka18']w celu sprostowania informuję, że Busterek jest mój :diablotin: i nie oddam go nikomu za żadne skarby świata :evil_lol: Stawiasz mi się :crazyeye: Ja ci zaraz :mad: jak nie oddasz mi psa :evil_lol: Kamci ci nie oddam bo to MOJE :diabloti:
kaskaSz Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 kamcia śliczna :) zpraszamy do nas, link masz w moim podpisie :)
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='kaskaSz']kamcia śliczna :) zpraszamy do nas, link masz w moim podpisie :) Kasiu ja byłam w twojej galeri 2 godziny temu :siara: Chyba że mi się coś pomyliło :hmmmm:
Madzik93 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ale słodka biała panienka:loveu:. Taka słodka ze mogłabym ją...........:sabber:zjesc:diabloti: Pozdrowienia i całuski dla Was:D
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Foty wstawię :razz: Zdjęcia Robione wczoraj :diabloti: Nie chaiało mi się robić i zmniejszać fot pofryzjerowych bo ja leń jestem :razz:
Behemot Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Zdjęcia Robione wczoraj :diabloti: Nie chaiało mi się robić i zmniejszać fot pofryzjerowych bo ja leń jestem :razz: No to musisz być straszliwym leniem, bo cały proces zabrałby Ci raptem 10 minut :eviltong:
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Foty wstawię :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i nawet więcej niż kolejne trzy:razz:
basia bonnie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Hura! :multi::multi: Fotki!! :multi::multi: :loveu::loveu:
marzenna79 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Foty wstawię :razz: Zdjęcia Robione wczoraj :diabloti: Nie chaiało mi się robić i zmniejszać fot pofryzjerowych bo ja leń jestem :razz: Oj, Kamcia, Kamcia ! Sunia śliczniusia:loveu::loveu::loveu:, a jak wpatrzona w aparat. A pańcia leniuszek ? Czy przemęczona po ciężkim tygodniu tyrania ? Mizi,mizi dla Kamci - śnieżnobiałej pięknej damci.:loveu:
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Behemot']No to musisz być straszliwym leniem, bo cały proces zabrałby Ci raptem 10 minut :eviltong: Powiem szczerze , że nie chce mi się robić tych fot , potem zmniejszać i na fotosika ładować . No cóż , leń jestem :shake: Wczoraj porobiłam zdjęcia i pozmniejszałam a teraz korzystam z gotowego :evil_lol: [quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i nawet więcej niż kolejne trzy:razz: W ciągu 2 dni dałam 9 fot więc nie powinnaś narzekac :mad: [quote name='ß@$!@']Hura! :multi::multi: Fotki!! :multi::multi: :loveu::loveu: Co za radość , prawda :cool3:
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Może zrobimy sobie pogawędkę na skypie :cool3: Kto chętny :loveu:
Behemot Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Powiem szczerze , że nie chce mi się robić tych fot , potem zmniejszać i na fotosika ładować . No cóż , leń jestem :shake: I jak Ty z takim lenistwem chciałaś moderować? :eviltong:
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Behemot']I jak Ty z takim lenistwem chciałaś moderować? :eviltong: Oj i ty naprawdę wierzyłaś , że ja niby mogłabym zostać moderatorem :crazyeye: To były tylko takie moje ciche marzenia :cool3: A Z tymi fotami to mi się tak nie spieszy od razu na teraz bo była mała(bo 6 fot) porcja zdjęć, ale była :cool3:
Behemot Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Oj i ty naprawdę wierzyłaś , że ja niby mogłabym zostać moderatorem :crazyeye: Nie wierzyłam, że mogłabyś zostać modem, tylko że bardzo o to zabiegałaś :cool3:
Sylwia&westie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 gdzie fotki po trymowaniu :mad::mad::mad::mad:
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Sylwia&westie napisał(a):gdzie fotki po trymowaniu :mad::mad::mad::mad: bo wlascicielka to duzy len:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Sylwia&westie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Marta_Ares napisał(a):bo wlascicielka to duzy len:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zauważyłam :mad: dajemy jej czas to jutra :razz:
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Sylwia&westie napisał(a):zauważyłam :mad: dajemy jej czas to jutra :razz: taaa a potem:mad: :mad: :mad:
Recommended Posts