Behemot Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Kamcia_14']Nie mam czasu odpowiadać na to wszystko :cool1: Cóż za gościnność :razz:
Guest Kamcia_14 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Behemot']Cóż za gościnność :razz: Dziękuje za komplement :modla: :evil_lol:
eria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 o kurde:crazyeye: foty widzę:crazyeye: chyba już mi ten shrek w oczach zaćmił - idę patrzeć bo nie wierzę w te foty :evil_lol:
Ewa&kumpel Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie co jak fotki. Kamciasta to jednak ma prezencję...
bonita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witaj Kamciu, byłam u Ciebie nacieszyć oczka fotkami :D
marzenna79 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Kamcia_14']Nie mam czasu odpowiadać na to wszystko :cool1: Mam kilka fotek ;) Kamcia świetna...:loveu: :loveu: :loveu:...a co za szczerość pańci...:shake: ...chyba jest przemęczona...;)
Bewarka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 śliczna psina :D a najardziej niespodziewane były foty! :)
haska_12 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Śliczna Kamusia :loveu: Lenistwo ogarnia :mad: Nawet sie nie chciało fotki odwrócic :evil_lol:
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Berek:p O, aż trzy fotki zobaczyłam:cool3: :loveu: No, ale to już zawsze jakis mały kroczek do przodu - czkamy na więcej:cool3:
marzenna79 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dzień dobry Kamciu ! :multi: Mizianko od Sukcesa.......:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam.:dog::bluepaw::dog: Miłego dnia.:bye:
basia bonnie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ekehm.. dostałam sms'a że mam tu wpaść, więc jestem :cool3: hehe Super! Fotki!! :multi::multi::loveu: Mam nadzieje, że następnym razem będzie więcej! :cool3:
Anecioreczek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Heja! :) Cudowne Fotki:loveu: u Mnie nowe fotki ze spacerku:loveu: też cudownee:loveu: mizianko dla Kamci:loveu:
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 sliczzna ta twoja psinka:loveu: :loveu: :loveu:
tusia. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pikny ten Twój Westie no pikny po prostu ;), Zapraszamy do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3785297
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 1) oo na foteczki trafilam:multi: :multi: :multi: :multi: 2) i to w dodatku jakie ladne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: 3) sliczny wescik:loveu: 4) lece dalej
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='marzenna79']Kamcia świetna......a co za szczerość pańci... ...chyba jest przemęczona... Tylko ty jedna mnie zrozumiałaś :loveu: [quote name='justys95']śliczna psina a najardziej niespodziewane były foty! No właśnie , trzeba działać z zaskoczenia :evil_lol:. [quote name='Usia'] ale słodziak :p Dziękuje bardzo :loveu:. [quote name='haska_12']Śliczna Kamusia :loveu: Lenistwo ogarnia :mad: Nawet sie nie chciało fotki odwrócic :evil_lol: O a co tam , trochę gimnastyki wam się przyda :mad: [quote name='madzia i medor']Berek O, aż trzy fotki zobaczyłam:cool3: No, ale to już zawsze jakis mały kroczek do przodu - czkamy na więcej:cool3: Magda masz następne TRZY foty :razz:. [quote name='marzenna79']Dzień dobry Kamciu ! :multi: Mizianko od Sukcesa....... Pozdrawiam. Miłego dnia. Miłego dnia równiez życzymy :loveu:. [quote name='ß@$!@']Ekehm.. dostałam sms'a że mam tu wpaść, więc jestem hehe Super! Fotki!! :loveu: Mam nadzieje, że następnym razem będzie więcej! :cool3: Dostałaś 2 Smsy :razz:. Miałaś też napisać że mnie nie będzie ale w sumie dobrze że tego nie napisałaś bo jednk jestem ;) [quote name='Anecioreczek']Heja! :) Cudowne Fotki u Mnie nowe fotki ze spacerku:loveu: też cudownee mizianko dla Kamci Zaraz wpadniemy ... chyba :hmmmm: . [quote name='ewelinabuck']sliczzna ta twoja psinka:loveu: Dziękujemy :multi:. [quote name='justys95']Heja...i ide dalej :) Witanko milusie :loveu:. [quote name='Matinka']Pikny ten Twój Westie no pikny po prostu ;), Zapraszamy do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3785297 O widzę że nowa świetna galeria sie zapowiada Już jestem u ciebie zaraz :cool3: [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Kamciu! :multi: Dziękuję za MMS'ka Proszę bardzo :loveu:
eria Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 czy Kamcia nie miała czasem isc dziś do fryzjera?? wspominałaś coś o sobocie :cool1:
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='eria']czy Kamcia nie miała czasem isc dziś do fryzjera?? wspominałaś coś o sobocie :cool1: Tak :cool3: Kamcia już jest piękna , zaraz to uwiecznie na foto :cool3: Te poprzednie zdjęcia sa z rana :eviltong:
eria Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no to czekam!!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam oglądać przemiany -przed i po fryzjerze:loveu:
Recommended Posts