Paulina_mickey Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Kamcia_14']Witajcie moi mili :loveu:. Jednak jestem ale tylko przelotem . Wybaczcie że nie odpowiem na te dwadzieścia pare postów ale po prostu nie mam czasu :placz: . Proszę was abyście podpisali protest . Bardzo proszę ... http://via-baltica.darz-bor.info/protest/index.php Wyginie wiele gatunków zwierząt i roślin :placz: . Pomóżcie Podpiszcie protest .... podpisałam:multi:
arystokratka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Kamcia_14']Proszę was abyście podpisali protest . Bardzo proszę ... http://via-baltica.darz-bor.info/protest/index.php Podpisane !! :multi: :multi:
Dobcia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witaj Kamciu, wpadłam z rewizytą;) I oczywiście podpisałam się;) Śliczne foteczki:loveu:
Bewarka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 a gdzie tu się podpisuje, bo ja chyba ślepa jestem :roll: EDIT:Już widze!!!
Xiara Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Podpisane... W niedziele na proteście byłam ;)
barbara.h Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='arystokratka']Wstawiam foty za Kamcię ;);) Przepraszam jeśli któraś fota wcześniej wystąpiła ;) gada i gada nawet foty nie przekręci :mad: ;););)
Kitka20 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witaj Kamcia ja też podpisałam i moja siostra w czwartek też podpiszę (niestety nie ma u siebie kompa a ja chwilowo mam dwa więc jeśli chodzi o IP to nie ma różnicy:))
marzenna79 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Witajcie moi mili :loveu:. Jednak jestem ale tylko przelotem . Wybaczcie że nie odpowiem na te dwadzieścia pare postów ale po prostu nie mam czasu :placz: . Proszę was abyście podpisali protest . Bardzo proszę ... http://via-baltica.darz-bor.info/protest/index.php.... Podpisałam przed chwilką protest...:multi: Pozdrawiam. :loveu: Mizianko dla Kamci śliczniutkiej.:loveu:
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć ;) Melduję że podpisałam i popodziwiałam fotki ;)
Guest Kamcia_14 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Zuza96 napisał(a):Cześć :lol: A może by tak jakieś foty coo?? :eviltong: Ale wyczerpująca wypowiedź nie...:evil_lol: Witanko milusie :loveu: Bardziej wyczerpujące posty by się przydały ale wiesz , lepiej się nie zmęczyć :cool3: Trzeba mieć siłe na inne galeri nie :diabloti: marzenna79 napisał(a):Witaj Kamciu ! :multi: [SIZE=3]Jesteś śliczniutka Super fotka !!! [SIZE=5]Galeria extra. Buziaczki i mizianka Kamciu.:calus: Ja jestem ślicznutka :loveu: Jestem piękna cudna i w ogóle najs :loveu: Nadia86 napisał(a):Kamcia Ty strzyglas kiedys Kamcie albo trymowalas??? Trymowałam ją 3 miesiące temu , teraz do fryzjera idziemy w sobotę :multi: olcha napisał(a):Matko kochana :crazyeye: chwilkę mnie nie było i 15 stron nadrabiania :mdleje: wymiękam :evil_lol: Brawa dla ciebie że to nadrobiłaś :klacz:. tygra napisał(a):cześć jak tam białaska malutka? Cześć , Kamcia jakoś żyje :eviltong: Asti napisał(a):Witaj, Kama! Helołłłł :loveu: DORRAG napisał(a):Witaj poniedziałkowo:p Witaj wtorkowo :evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a):Witamy! :multi: Witajcie :multi: :evil_lol: arystokratka napisał(a):Wstawiam foty za Kamcię ;) Przepraszam jeśli któraś fota wcześniej wystąpiła ;) Dziękuje , jesteś kochana z tymi fotami :buzi:. Xiara napisał(a):Śliczne fotki ;) :loveu: Dziękuje :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 bonita napisał(a):Cześć moja cioteczko młoda ;) Cześć siostrzenico stara :cool3: Dobcia napisał(a):Witaj Kamciu, wpadłam z rewizytą;) I oczywiście podpisałam się;) Śliczne foteczki:loveu: Wita w naszych nieskormonych progach :loveu: justys95 napisał(a):a gdzie tu się podpisuje, bo ja chyba ślepa jestem :roll: EDIT:Już widze!!! Xiara napisał(a):Podpisane... W niedziele na proteście byłam ;) dziękuje bardzo za podpisanie :multi: :multi: Kitka20 napisał(a):Witaj Kamcia ja też podpisałam i moja siostra w czwartek też podpiszę (niestety nie ma u siebie kompa a ja chwilowo mam dwa więc jeśli chodzi o IP to nie ma różnicy:)) Witaj Kitka ;) Ogromne dzięki za podpis :loveu: Anecioreczek napisał(a):podpisane!:cool3: Tina.Sara napisał(a):podpisane, podpisane :eviltong: :: FiGa :: napisał(a):Cześć ;) Melduję że podpisałam i popodziwiałam fotki ;) Zbiorowo dziękuje :loveu: :loveu:
eria Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 już teraz zamawiam piękne pofryzjerowe foty Kamci w sobote!
DiDDlina85 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ja tez podpisałam protest...ni rozumiem jak można wybudowac drogę w takim miejscu..a chce zauważyć że protestowac i wyzywac ekologów przychodzą same stare dziady i babcie!! przecież oni i tak nie dozyją końca tej budowy, po co to sie wtrąca!!! Wrrr:mad: A co tam u kamci..kiedy nowe zdjęcia?:)
Ewa&kumpel Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Protest rzecz jasna podpisałam. Obowiązkowo. Bez dwóch zdań. Pozrawiamy.
Zuza96 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Siemanko :lol: Jak co tam u Kamci ;) :loveu:
marzenna79 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Witaj Kamciu !!! Dzisiaj napisanie posta graniczyło z cudem...eh... :( Muliło i muliło na internecie i na Dogo...:( Pozdrawiam :) Buziaczki i drapanko dla Kamci !
Recommended Posts