Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza96']Cześć :lol:
A może by tak jakieś foty coo?? :cool3: :eviltong: Ale wyczerpująca wypowiedź nie...:evil_lol:

wyczerpująca? niezbyt...ale to już lepsza niż samo "cześć" :diabloti:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ja tylko dodam ze ja narazie zadnych zdjec nie ma....

no właśnie :mad: a kiedy ostatnio były? wczooraj chyba :roll:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Kamcia :loveu: :loveu:

Witaj Kamciu ! :multi:
[SIZE=3]Jesteś śliczniutka :loveu: :loveu: :loveu: Super fotka !!! :loveu::loveu::loveu:
Galeria extra. Buziaczki i mizianka Kamciu.:calus:

Posted

[quote name='olcha']Matko kochana :crazyeye: chwilkę mnie nie było i 15 stron nadrabiania :mdleje: wymiękam :evil_lol:

A co ja mam powiedzieć :razz: Nie było mnie przez TYDZIEŃ !!!!! :mad: :mad:

Guest Kamcia_14
Posted

Witajcie moi mili :loveu:. Jednak jestem ale tylko przelotem . Wybaczcie że nie odpowiem na te dwadzieścia pare postów ale po prostu nie mam czasu :placz: .

Proszę was abyście podpisali protest . Bardzo proszę ...

http://via-baltica.darz-bor.info/protest/index.php

Via Baltica to droga ekspresowa północ-południe łącząca Helsinki z Warszawą. Chcą ją przeprowadzić przez Polskę niektóre państwa Unii Europejskiej, oferując nam za to jej dofinansowanie. Rozpatrywane są dwa warianty jej przebiegu:
białostocki forsowany przez lokalne władze, w którym trasa przetnie Puszczę Augustowską wraz z Doliną Rospudy, Biebrzański Park Narodowy i prawdopodobnie Park Krajobrazowy Puszczy Knyszyńskiej, przebiegnie również przez Puszczę Białą (Nadbużański Park Krajobrazowy), skrajem Wigierskiego Parku Narodowego i Narwiańskiego Parku Narodowego oraz przetnie korytarze wędrówek dużych ssaków. Tereny te zostały zaproponowane do europejskiej sieci obszarów chronionych Natura 2000, na powierzchni wykraczającej poza granice parków narodowych i krajobrazowych. Zostały również uznane przez BirdLife International za ostoje ptaków (IBA). Ponadto Dolina Biebrzy jest wpisana na listę obszarów wodno-błotnych Konwencji Ramsarskiej.

Wyginie wiele gatunków zwierząt i roślin :placz: . Pomóżcie Podpiszcie protest ....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...