:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Siema :cool3: Przebrnęłam przez te gadaninę o tym co lepsze Wawa czy Dąbrowa... mam dość :evil_lol: Tak więc życzymy jedynie miłego dnia :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='evaxon']:lol: :lol: :lol: czesc Kamcia:p Cześć Ewa :loveu: [quote name='haska_12']Czesc :lol: ( witam sie po raz kolejny :D ) Po co ty się witasz po raz kolejny :hmmmm: ? [quote name='Tina.Sara']czeeeeeeeeeść Cześć :cool3: [quote name=':: FiGa ::']Siema :cool3: Przebrnęłam przez te gadaninę o tym co lepsze Wawa czy Dąbrowa... mam dość :evil_lol: Tak więc życzymy jedynie miłego dnia :evil_lol: Brawo dla ciebie że przez to wszystko przebrnęłaś :multi: Figa ja ci życzę miłej nocy :evil_lol:
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Brawo dla ciebie że przez to wszystko przebrnęłaś :multi: Figa ja ci życzę miłej nocy :evil_lol:Też jestem pełna podziwu dla siebie :cool3: :evil_lol: Dziękuję, lecz jeszcze spać nie idę :diabloti: Przylezę jeszcze przeczytać Twojego posta ok 24 :evil_lol:
marzenna79 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dziękuję Kamciu za odwiedziny u Sukcesa :buzi: :multi::Dog_run: Przyszłam do Ciebie z rewizytą ;) Obejrzałam Twoją galerię i jestem zachwycona Twoją sunią....... jest urocza :cool3: Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie. :iloveyou:
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='marzenna79']Dziękuję Kamciu za odwiedziny u Sukcesa :buzi: :multi::Dog_run: Przyszłam do Ciebie z rewizytą ;) Obejrzałam Twoją galerię i jestem zachwycona Twoją sunią....... jest urocza :cool3: Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie. :iloveyou: Sukces jest piękny i po prostu nie mogłam przejść koło jego galeri obojętnie :loveu: Na pewno odwiedzimy was nie raz :razz: [quote name='Xiara']Czeeeeść! ;) Hejka :p [quote name='asiunia']Hej! Dobry wieczor!Swietna galeria:loveu: Witamy nowego gościa w galeri :loveu:
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Dobry wieczor!Swietna galeria:loveu: żeby jeszcze zdjęcia tu były........................
sota36 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ciacha sa "kaczi" -ja tam sie od poniedzialku odchudzam ...znow...
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='eria']żeby jeszcze zdjęcia tu były........................ Będą , specjalnie dla ciebie :cool3: Coś specjalnie dla Eriaczka :loveu: :loveu: Troszkę niewyraźne ale co tam :cool3:
Bewarka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 OJEJ!!!Nareszcie!!!I wreszcie mogę się odezwać :diabloti: super foty :) no troche niewyrazne, ale co tam...:D
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Fotki :multi: Rzecz bardzo zadka, nacieszcie sie dogomaniacy :evil_lol:
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14']Będą , specjalnie dla ciebie :cool3: Coś specjalnie dla Eriaczka :loveu: :loveu: Troszkę niewyraźne ale co tam :cool3: ŁO MATKO JEDYNA!!!!!!!!!! RZECZYWIŚCIE CUD NA DOGOMANII SIĘ STAŁ, NIE NO - JA TO MAM SIŁĘ PERSWAZJI!!!!!!!!! JESTEM W SZCZERYM SZOKU TERAZ
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='eria']ŁO MATKO JEDYNA!!!!!!!!!! RZECZYWIŚCIE CUD NA DOGOMANII SIĘ STAŁ, NIE NO - JA TO MAM SIŁĘ PERSWAZJI!!!!!!!!! JESTEM W SZCZERYM SZOKU TERAZOddychaj głęboko.. powoli.. uspokój się... :evil_lol:
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Foty :sweetCyb:sa foty :sweetCyb: :eviltong: :loveu:
sota36 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy widziecie to co ja? Sa foty! Boze, dzieki, wysluchales mnie!!!!
Bewarka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ::Figa:: napisał(a):Oddychaj głęboko.. powoli.. uspokój się... :evil_lol: ...i powtarzaj "trawa jest zielona, a słońce żółte" :evil_lol:
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: CZY JA DOBRZE WIDZE ZDJECIE???????????????????????????
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 hehe wszyscy sa w szoku i nikt fotki nie podziwia, dodam tylko JEDNEJ fotki....
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 justys95 napisał(a):...i powtarzaj "trawa jest zielona, a słońce żółte" :evil_lol: że jak ? że słońce niebieskie a trawa różowa ??????
zuzolandia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 .sliczne białe cudenko ;-) Dziewczynyyyy radujcie !!!!!!!!!! sie !!!!!!!!! .cały tydzien bedzie bezfotowo heheeheheh ..limit został wyczerpanyyyyyyyy ;-) ehheeh
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 zuzolandia napisał(a): .sliczne białe cudenko ;-) Dziewczynyyyy radujcie !!!!!!!!!! sie !!!!!!!!! .cały tydzien bedzie bezfotowo heheeheheh ..limit został wyczerpanyyyyyyyy ;-) ehheeh żeby to ino tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!! boszeee jo się aż napija!! :drinking:
Recommended Posts