Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A co Wy na to, żebyśmy się obrazili i nie przychodzili dopóki nie będzie nowych zdjęć:mad: ?
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nooooooo ! Bo to jest FENOMENALNY BLOGASEK :loveu: :loveu: :loveu: ja myślę że na fotobloga R. i Kamci(bez Kamci) powinni na forum otworzyć nowy dział "fenomenalny blogasek" gdzie takie rodzynki można by upchać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Guffi napisał(a):Dlaczego tytuł brzmi "Galeria Kamci", skoro tu wcale Kamci nie ma:mad: ??? bardzo trafne spostrzeżenie, ale za to jest wielu zwiedzających którzy o foty sie upominają, i o to chodzi -żeby było dużo zwiedzających:cool1:
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja tak ładnie poodpowiadałam na wszystko i komputer mi się zawiesił :angryy: [quote name='PIKA'] a to przy takiej pzreprowadzce to sę tylko patrzy na cenę gruntow? :diabloti: Ja myślam, ze sie raczej czlek martwi, czy będzie tam gdzie się pzreprowadza, za co rodzie utrzymac :diabloti: Pika w mojej sytuacji TYLKO cena gruntu się liczy :diabloti: Chłop w domu to kierowca który jeździ po całej polsce . W razie przeprowadzki zmienia tylko punkt bazy na inny :cool3:
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Nooooooo ! Bo to jest FENOMENALNY BLOGASEK :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Haniu , przynajmniej ty nie narzekasz na brak fot :grins:. [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:kuna ja zjadłam 5 ciasteczek i suchą bułkę , zapiłam kawą ...ciastkami splułam monitor .....no i jestem głodna ....a miałam sie odchudzać Proszę http://twojadieta.pl/ :grins:. [quote name='eria']ja myślę że na fotobloga R. i Kamci(bez Kamci) powinni na forum otworzyć nowy dział "fenomenalny blogasek" gdzie takie rodzynki można by upchać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co ty myślałaś że nie chciałabym mieć własnego podfora :cool3: ?
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Proszę http://twojadieta.pl/ :grins:. Alicjo, jaki piękny gest. Koniecznie zdawaj nam relację z postępów diety :razz:
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Wy tu gadu, gadu a zdjec ani widu ani slychu :mad: :eviltong:
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100']Alicjo, jaki piękny gest. Koniecznie zdawaj nam relację z postępów diety :razz: :loveu:o tak ....własnie sięgnęłam po kolejne:oops:ciasteczko ma sie rozumieć
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Guffi']A co Wy na to, żebyśmy się obrazili i nie przychodzili dopóki nie będzie nowych zdjęć:mad: ? nie no nie żartuj nie możemy tak zrobić :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Kamcia_14']Pika w mojej sytuacji TYLKO cena gruntu się liczy :diabloti: Chłop w domu to kierowca który jeździ po całej polsce . W razie przeprowadzki zmienia tylko punkt bazy na inny :cool3: to już od najmłodszych lat brak szacunku do starszych i wyzysk w rodzinie :shake::shake: ahhh ta dzisiejsza młodzież , a wy mi tu potem że ja nie dzisiejsza jestem :evil_lol:
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Z hodowli w sierakowicach a nazwę jak na złość zapominam piekna...dzien dobry zajrzałam do Was.....i bede zagladac.....
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100']Alicjo, jaki piękny gest. Koniecznie zdawaj nam relację z postępów diety :razz: a nasza piekna jak Pysia Maga co taka dieta zainetresowana???:diabloti:
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14'] . A co ty myślałaś że nie chciałabym mieć własnego podfora :cool3: ? Vectraaaaaa :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:o tak ....własnie sięgnęłam po kolejne:oops:ciasteczko ma sie rozumieć znaczy sie start z dieta od jutra;)
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Pika w mojej sytuacji TYLKO cena gruntu się liczy :diabloti: Chłop w domu to kierowca który jeździ po całej polsce . W razie przeprowadzki zmienia tylko punkt bazy na inny :cool3: W TWOJEJ? :crazyeye: Twoj ten chłop rozumiem jest? :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']piekna...dzien dobry zajrzałam do Was.....i bede zagladac..... Witaj :loveu: Bardzo się cieszę że będziecie do nas zaglądać :p [quote name='PIKA']W TWOJEJ? :crazyeye: Twoj ten chłop rozumiem jest? :evil_lol: Nie Pika, chłop nie mój :cool3: Nie zamierzam mojej mamie męża zwędzić :cool3:
haska_12 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Czesc :lol: ( witam sie po raz kolejny :D )
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Tutaj to i święty boze nie pomoże...Idę na imprezke uchlać się z rozpaczy :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Tutaj to i święty boze nie pomoże...Idę na imprezke uchlać się z rozpaczy :diabloti: znowu????:crazyeye: a co na to Twoja watroba???:mad: daje jeszcze rade??? matrwie sie o Ciebie....:loveu:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']znowu????:crazyeye: a co na to Twoja watroba???:mad: daje jeszcze rade??? matrwie sie o Ciebie....:loveu: Wiesz...Ja też się zaczynam martwić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahaha:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Wiesz...Ja też się zaczynam martwić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahaha:diabloti: i słusznie......:diabloti:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):Wiesz...Ja też się zaczynam martwić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahaha:diabloti: nie tylko Ty :shake: nie tylko Ty moja droga :shake:
Recommended Posts