Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Nooooooo ! Bo to jest FENOMENALNY BLOGASEK :loveu: :loveu: :loveu:

ja myślę że na fotobloga R. i Kamci(bez Kamci) powinni na forum otworzyć nowy dział "fenomenalny blogasek" gdzie takie rodzynki można by upchać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Guffi napisał(a):
Dlaczego tytuł brzmi "Galeria Kamci", skoro tu wcale Kamci nie ma:mad: ???

bardzo trafne spostrzeżenie, ale za to jest wielu zwiedzających którzy o foty sie upominają, i o to chodzi -żeby było dużo zwiedzających:cool1:

Guest Kamcia_14
Posted

Ja tak ładnie poodpowiadałam na wszystko i komputer mi się zawiesił :angryy:

[quote name='PIKA']
a to przy takiej pzreprowadzce to sę tylko patrzy na cenę gruntow? :diabloti:
Ja myślam, ze sie raczej czlek martwi, czy będzie tam gdzie się pzreprowadza, za co rodzie utrzymac :diabloti:

Pika w mojej sytuacji TYLKO cena gruntu się liczy :diabloti: Chłop w domu to kierowca który jeździ po całej polsce . W razie przeprowadzki zmienia tylko punkt bazy na inny :cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nooooooo ! Bo to jest FENOMENALNY BLOGASEK :loveu: :loveu: :loveu:

:multi: Haniu , przynajmniej ty nie narzekasz na brak fot :grins:.

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:kuna ja zjadłam 5 ciasteczek i suchą bułkę , zapiłam kawą ...ciastkami splułam monitor .....no i jestem głodna ....a miałam sie odchudzać

Proszę http://twojadieta.pl/ :grins:.

[quote name='eria']ja myślę że na fotobloga R. i Kamci(bez Kamci) powinni na forum otworzyć nowy dział "fenomenalny blogasek" gdzie takie rodzynki można by upchać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A co ty myślałaś że nie chciałabym mieć własnego podfora :cool3: ?

Posted

[quote name='Maga100']Alicjo, jaki piękny gest. Koniecznie zdawaj nam relację z postępów diety :razz:
:loveu:o tak ....własnie sięgnęłam po kolejne:oops:ciasteczko ma sie rozumieć

Posted

[quote name='Guffi']A co Wy na to, żebyśmy się obrazili i nie przychodzili dopóki nie będzie nowych zdjęć:mad: ?
nie no nie żartuj nie możemy tak zrobić :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Kamcia_14']Pika w mojej sytuacji TYLKO cena gruntu się liczy :diabloti: Chłop w domu to kierowca który jeździ po całej polsce . W razie przeprowadzki zmienia tylko punkt bazy na inny :cool3:

to już od najmłodszych lat brak szacunku do starszych i wyzysk w rodzinie :shake::shake:

ahhh ta dzisiejsza młodzież , a wy mi tu potem że ja nie dzisiejsza jestem :evil_lol:

Posted

[quote name='Kamcia_14']

Pika w mojej sytuacji TYLKO cena gruntu się liczy :diabloti: Chłop w domu to kierowca który jeździ po całej polsce . W razie przeprowadzki zmienia tylko punkt bazy na inny :cool3:

W TWOJEJ? :crazyeye: Twoj ten chłop rozumiem jest? :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']piekna...dzien dobry zajrzałam do Was.....i bede zagladac.....

Witaj :loveu: Bardzo się cieszę że będziecie do nas zaglądać :p

[quote name='PIKA']W TWOJEJ? :crazyeye: Twoj ten chłop rozumiem jest? :evil_lol:

Nie Pika, chłop nie mój :cool3: Nie zamierzam mojej mamie męża zwędzić :cool3:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']znowu????:crazyeye:
a co na to Twoja watroba???:mad:
daje jeszcze rade???
matrwie sie o Ciebie....:loveu:
Wiesz...Ja też się zaczynam martwić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahaha:diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Wiesz...Ja też się zaczynam martwić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahaha:diabloti:

nie tylko Ty :shake: nie tylko Ty moja droga :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...