Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):Tak :diabloti: Baaaardzo często i będziemy sprawdzać gdzie następny dom powstanie ;) ilość sióstr , dzieci , psów , domów i innych takich tam fantazji :loveu:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Kaczi, kaczi - moje drogie dziecko. KACZI ! Juz się nie mówi dżezi. :cool1: Znowu się za Ciebie muszę wstydzić :shake: bo ja Babciu ze wsi jestem , nie nadążam za cywilizacją :oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: tak trudno to wszystko ogarnąć :evil_lol: :evil_lol:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):ilość sióstr , dzieci , psów , domów i innych takich tam fantazji :loveu: Zawsze Ci pomożemy :bigok: Haniu ja tez nie wiedziałam że KACZI :crazyeye:
Hanna R. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No, moje wsiowe panny ! Jak Kamcia pozwoli Wam pomieszkać w swoim domku to sie trochę otrzaskacie ze Światem.
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No, moje wsiowe panny ! Jak Kamcia pozwoli Wam pomieszkać w swoim domku to sie trochę otrzaskacie ze Światem. to ten dom jest przenośny :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Hanna R. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I będziecie wiedziały, że NIE jest kaczi używać dżezi. Ani tym bardziej cool :cool1:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 HankaRupczewska napisał(a):I będziecie wiedziały, że NIE jest kaczi używać dżezi. Ani tym bardziej cool :cool1: a trendi :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol:
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 wow :crazyeye: Zrezygnować z takiego domu :shake: I to w dodatku w stolycy :shake:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No, moje wsiowe panny ! Jak Kamcia pozwoli Wam pomieszkać w swoim domku to sie trochę otrzaskacie ze Światem. Myślisz że to ten z Warszawy, Żywca czy Dąbrowy?
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']a trendi :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: terndi to już tylko na wsi :cool1: Widać skąd ty mieszkasz :cool1:
Hanna R. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):a trendi :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: Trendi to jest mieszkać w Dąbrowie Górniczej. Tak właśnie.
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100']terndi to już tylko na wsi :cool1: Widać skąd ty mieszkasz :cool1: A nie "gdzie"?:hmmmm::hmmmm:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100'] wow :crazyeye: Zrezygnować z takiego domu :shake: I to w dodatku w stolycy :shake: przecież to takie KACZI :p
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Trendi to jest mieszkać w Dąbrowie Górniczej. Tak właśnie. To ja nie jestem trendi:placz: I co ja teraz poczne? :flaming:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):przecież to takie KACZI :p Jak widać Kamcia woli być trendi :evil_lol:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):To ja nie jestem trendi:placz: I co ja teraz poczne? :flaming: pakuj dom na taczke i dawaj do stolycy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']A nie "gdzie"?:hmmmm::hmmmm: NIE :angryy: nie znasz sie, idź stąd, nie pasujesz, nie rozumiesz, nie zaprzyjaźnisz się tutaj z nikim :evil_lol: [quote name='Pysia']To ja nie jestem trendi:placz: I co ja teraz poczne? :flaming: trendi nie, ale może kaczi :loveu:
Vogue Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a): I co ja teraz poczne? :flaming: Nie rozpaczaj Pysiu! Zajmij sie praca- pomozesz Kamci w moderowaniu na westach:evil_lol: :evil_lol: ;)
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']pakuj dom na taczke i dawaj do stolycy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak ja wyjaśnie TZtowi że zapakowałam mój dom na jego taczke? :shake: [quote name='Maga100']NIE :angryy: nie znasz sie, idź stąd, nie pasujesz, nie rozumiesz, nie zaprzyjaźnisz się tutaj z nikim :evil_lol: trendi nie, ale może kaczi :loveu: Musisz się zdecydować na coś bo się platasz w zeznaniach :diabloti: W sumie to nie pasuje :evil_lol::evil_lol: Dziwię sie sama co ja tu robie :crazyeye: Nie mieszkam ani w Warszawie, ani Żywcu ani Dąbrowie i zabieram głos :roll: Ech co za czasy.... Jestem KACZI :multi::multi::multi:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vogue napisał(a):Nie rozpaczaj Pysiu! Zajmij sie praca- pomozesz Kamci w moderowaniu na westach:evil_lol: :evil_lol: ;) Zapomniałam dodać ze nie mam westiqa ani boksia nie chce miać :evil_lol: Dzięki za uratowanie zycia :loveu:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):Jak ja wyjaśnie TZtowi że zapakowałam mój dom na jego taczke? :shake: 'TZtem się nie przejmuj , przyjedziecie do Wawki to my mu wyjaśnimy :evil_lol: teraz nie jesteś KACZI , dopiero we stolicy będziesz :evil_lol:
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Jak ja wyjaśnie TZtowi że zapakowałam mój dom na jego taczke? :shake: chyba na jego KACZKĘ? :cool1:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):'TZtem się nie przejmuj , przyjedziecie do Wawki to my mu wyjaśnimy :evil_lol: teraz nie jesteś KACZI , dopiero we stolicy będziesz :evil_lol: A mogę poczekać aż mrozy zelżeją? :modla: Bo mi ręce przymarzną do taczki.....
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100']chyba na jego KACZKĘ? :cool1: Nie :shake: Na TACZKE :p Bo on sobie kupił i zabronił mi ją brudzic ziemią :evil_lol:
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pysia napisał(a):A mogę poczekać aż mrozy zelżeją? :modla: Bo mi ręce przymarzną do taczki..... nie nie możesz :cool1: bo jeszcze się rozmyślisz i wyniesiesz do Żywca ,a tam będziesz tylko cool :p już teraz , pakuj dom i dawaj - czekamy :diabloti:
Recommended Posts