Bewarka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Anecioreczek napisał(a): Ludzie piszcie ;D a ja nie będe pisać bez fot :eviltong:
DiDDlina85 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 justys95 napisał(a):a ja nie będe pisać bez fot :eviltong: Ja tez chce nowe foty!! Kamcia jest cudna:)
BeaC Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Witaj... weszłam sie przywitac i pooglądać fotki :cool3::cool3::cool3:
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Anecioreczek']Zaraz setna strona:-o:roll: Ludzie piszcie ;D :P Co Tam u Kamci Słychowac?:> cudneee fotkiii :loveu: Ta zara 100 stronka :cool1: Szybko ten czas minął ;) A u Kamci wszystko dobrze :cool1: [quote name='justys95']a ja nie będe pisać bez fot :eviltong: Justyśka chcesz :mad: ? Foty dawałam wczoraj :cool3: [quote name='DiDDlina85']Ja tez chce nowe foty!! Kamcia jest cudna:) Dziękuje bardzo :loveu: A foty były wczoraj :cool3: [quote name='BeaC']Witaj... weszłam sie przywitac i pooglądać fotki :cool3::cool3::cool3: Witaj :loveu: :loveu: :loveu:
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 .sliczny kudłaczek ;-) ale za mało zdjecccccccccccc !!!!!!!!!!!! Myslisz ze jak wstawisz 3-4 raz na tydzien to nas zadowolisz ??? tu sie mylisz kochaniutka ehehehheh dawaj BIAłą DAME !!!!!!!!!!! wITANKO I POZDRAWIANKO ;-) !!!
sota36 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nooo WLASNIE!!! Ona mysli, ze jakimis tam paroma zdjeciami sie zadowolimy!!!! Wstyd!!!! [SIZE=6] ZDJECIA !!! BO CIE ZBANUJEMY!!!!
Sylwia&westie Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 no własnie co tak mało fotek ?? chcemy więcej !!
Anecioreczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 100!!!! :multi::multi::multi::multi: Brawoooo Pijemy i Fotki dawać!!!:laola::popcorn:
Bewarka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 foty albo wynosimy się stąd :mad: :evil_lol: kiedyś trzeba dać a dziś jest akurat ten dzień :)
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='sota36']A foty beda??? NAszego "chlopczyka"???? Będą jutro :cool1: [quote name='zuzolandia'] .sliczny kudłaczek ;-) ale za mało zdjecccccccccccc !!!!!!!!!!!! Myslisz ze jak wstawisz 3-4 raz na tydzien to nas zadowolisz ??? tu sie mylisz kochaniutka ehehehheh dawaj BIAłą DAME !!!!!!!!!!! wITANKO I POZDRAWIANKO ;-) !!! Jak to mało :cool3: 4 foty na 14 dni to mało :cool3: ? Myslisz się ... bardzo dużo !! Pozdrawiamy :loveu: [quote name='sota36']Nooo WLASNIE!!! Ona mysli, ze jakimis tam paroma zdjeciami sie zadowolimy!!!! Wstyd!!!! [SIZE=6]ZDJECIA !!! BO CIE ZBANUJEMY!!!! Jak mnie zbanujecie to w ogóle nie będzie fot :evil_lol: [quote name='Sylwia&westie']no własnie co tak mało fotek ?? chcemy więcej !! Jutro będzie więcej :loveu: [quote name='Anecioreczek']100!!!! :multi::multi::multi::multi: Brawoooo Pijemy i Fotki dawać!!!:laola::popcorn: O :crazyeye: 100 stronka już ? Bardzo szybko ten czas leci :lol: [quote name='justys95']foty albo wynosimy się stąd :mad: :evil_lol: kiedyś trzeba dać a dziś jest akurat ten dzień :) Mylisz się kochanutka :razz: Dziś to nie TEN dzien :eviltong: FOTYYYYY Będą jutro jak kupię sobie ten nowy boski telefon z aparatem :loveu: Tylko jeszcze nie wiem jaki on ma być ( tzn marka i model) Może mi podsuniecie jakiś pomysł :cool3:
haska_12 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 O ludzie.. zeby nie trafic na impre u własnej mamusi :shake: Balujemy... :sweetCyb: :Cool!: :laola: :pepsi: :pepsi: :ylsuper: :Cool!: :BIG: :BIG: :new-bday: :laola: :cunao: Wiem mamusiu.. żadnego alkoholu :evil_lol:
DiDDlina85 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Kamcia_14'] FOTYYYYY Będą jutro jak kupię sobie ten nowy boski telefon z aparatem :loveu: Tylko jeszcze nie wiem jaki on ma być ( tzn marka i model) Może mi podsuniecie jakiś pomysł :cool3: Tylko Nokia..a jaka to już masz duuuzo do wyboru:)
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Dozia_13']Ale śliczna psinak łojj :loveu: Dziękuje bardzo :loveu: :loveu: [quote name='haska_12']O ludzie.. zeby nie trafic na impre u własnej mamusi :shake: Balujemy... :sweetCyb: :Cool!: :laola: :pepsi: :pepsi: :ylsuper: :Cool!: :BIG: :BIG: :new-bday: :laola: :cunao: Wiem mamusiu.. żadnego alkoholu :evil_lol: Matka może pić tylko córka nie :diabloti: Ale no cóż jak 100 stronka to możemy zabalować :ylsuper: [quote name='DiDDlina85']Tylko Nokia..a jaka to już masz duuuzo do wyboru:) Nokia ? Obecnie mam Sony i jest nawet OK :loveu: Ale ten aparat w nim jeste taki byle jaki :shake: [quote name='Tina.Sara']100 stronka!!!!! :multi: Ta ... fajnie ... :cool1:
agara Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 100, setna, 100 setna strona :):) Pozdrawiamy, moze jakieś imprezowe zdjęcie:D?:cool3::bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::BIG::BIG::BIG::bday::new-bday::new-bday::tort::knajpa::knajpa::drink1::laola::pepsi::chlup:
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Malta-GD']100, setna, 100 setna strona :):) Pozdrawiamy, moze jakieś imprezowe zdjęcie:D?:cool3::bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::BIG::BIG::BIG::bday::new-bday::new-bday::tort: :knajpa::knajpa::drink1: :laola::pepsi::chlup: Witaj Malta :loveu: Przynajmniej ty nas odwiedzasz :loveu: Bo nikt inny o nas nie pamięta :-( Siedzę sama jak palec w galeri:placz:
DORRAG Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No i znowu nie załapałam sie na 100 stronkę ale wypiję za 101 :popcorn: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa:
eria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='sota36']Nooo WLASNIE!!! Ona mysli, ze jakimis tam paroma zdjeciami sie zadowolimy!!!! Wstyd!!!! [SIZE=6]ZDJECIA !!! BO CIE ZBANUJEMY!!!! RACJĘ MA!!!!!!!!! Tu na palcach dwóch rąk się policzy zdjecia na tych 101 stronach :cool1:
sota36 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 eria napisał(a):RACJĘ MA!!!!!!!!! Tu na palcach dwóch rąk się policzy zdjecia na tych 101 stronach :cool1:Ta tez ma racje!! ja tam pic bez fot nie bede!!!!
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='DORRAG']No i znowu nie załapałam sie na 100 stronkę ale wypiję za 101 :popcorn: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: A co tam :cool3: Napiję się :knajpa: :knajpa::knajpa: :knajpa: [quote name='eria']RACJĘ MA!!!!!!!!! Tu na palcach dwóch rąk się policzy zdjecia na tych 101 stronach :cool1: Na ostatniej stronie ( 100 postów) mam 5 fot :grins:. [quote name='sota36']Ta tez ma racje!! ja tam pic bez fot nie bede!!!! Oj napij się :loveu: Co ci szkodzi :loveu: [quote name='eria']buntujemy się i nie pijemy!! Wasz wybór :cool1: A to takie pyszne :loveu: :loveu:
goldenka245 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 JA też pije za 100 nstronke ale mi sie nie chce minek dawać :D
Recommended Posts