Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='goldenka245']Jak zwykle fot nie ma:evil_lol: Ja chcę galerię do ulubionych!:multi::multi: Ale foty będą :cool3: Powiem nawet , że dziś :cool3: [quote name='bonita']Macie trafienie:cool3:, my nie jesteśmy w ulubionych i ciotka Kamcia nas już nieodwiedza :( Ciotka Kamcia was odwiedza :loveu: I ciotka Kamci właśnie dodała waszą galerię do ulubionych :eviltong: [quote name=':: FiGa ::']Łiiii :multi: Czyli mam się czuć wyróżniona? :razz: Bardzo dziękujemy :multi: Ja w subkrypcjach nie mam wielu watków więc jeśli chodzi o wyszukanie jakiegoś konkretnego wątku to nie mam z tym problemów :eviltong: Dobrej nocki życzymy :calus: Tak , masz czuć się wyróżniona :evil_lol: Ja w subskrybcjach mam kilkadziesiąt wątków :p Więc trudno mi odnaleźć ten potrzebny :cool3:
Iza i Fidel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kamcia,to westi !!! Przyszlam ja obejrzec,ale myslalam,ze to bokser:oops: Wpadne pozniej zobaczyc nowe fotki.:razz:
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Iza i Fidel']Kamcia,to westi !!! Przyszlam ja obejrzec,ale myslalam,ze to bokser:oops: Wpadne pozniej zobaczyc nowe fotki.:razz: Tak , Kamcia to west :cool3: Masz nawet w tytule galeri napisane :evil_lol: Ale Izka , wpadaj jak najczęściej :eviltong: A foty będą wieczorkiem ;)
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Guffi']Bryyy Kamciu:cool3: Witaj Guffi :loveu:
Iza i Fidel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Kamcia_14']Tak , Kamcia to west :cool3: Masz nawet w tytule galeri napisane :evil_lol: Ale Izka , wpadaj jak najczęściej :eviltong: A foty będą wieczorkiem ;) Ale ja tu weszlam przez piekny banerek :) I wlasnie bylam zaskoczona,ze Kamcia to westka:) A jasne,ze bede wpadac,nawet,aby tylko poogladac Twoje slicznosci :loveu:
Imbirka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 dzieńdoberek, a ja cały czas czekam na wyraźne foteczki:cool3::evil_lol:;)
DORRAG Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Wpadłam sie przywitać, pooglądać foteczki.... a tu kilka stron do tyłu nic:evil_lol:
Nadia86 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witam wpadam z rewizyta szukam foteczek ale kurcze znalezc ich nie moge wizialam tylko jak byla szczeniorkiem a na zdjatko w wydaniu doroslej juz nie trafilam:(
DiDDlina85 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kiedy nowe zdjecia mojej ulubienicy kamci??:)
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Łoż matko nagadane jak nigdzie. A może chociaż z jedną foteczke coo ?
Bewarka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 helo :D fotki by się przydały (znów) bo coś tu puściutko :)
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 czekamy na foteczki....:mad: :mad::loveu: :loveu:
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hej. Ja również bardzo grzecznie proszę :mad: focie...
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Iza i Fidel']Ale ja tu weszlam przez piekny banerek :) I wlasnie bylam zaskoczona,ze Kamcia to westka:) A jasne,ze bede wpadac,nawet,aby tylko poogladac Twoje slicznosci :loveu: Baner ci się podoba :crazyeye: Ha ! Sama zrobiłam :cool3: Od teraz będę miała bezKamciowe podpisy :cool1: Galeria Będzie tajemnicza :evil_lol: [quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu: Witaj :loveu: [quote name='tygra']cześć czekam tych fotków co dziś będą Będą , będą dziś ;) [quote name='Imbir1']dzieńdoberek, a ja cały czas czekam na wyraźne foteczki Przykro mi ale prawie wszystkie zdjęcia są niewyraźne dzięki moim przeróbkom :grins:. [quote name='DORRAG']Wpadłam sie przywitać, pooglądać foteczki.... a tu kilka stron do tyłu nic:evil_lol: Witaj :loveu: [quote name='Nadia86']Witam wpadam z rewizyta szukam foteczek ale kurcze znalezc ich nie moge wizialam tylko jak byla szczeniorkiem a na zdjatko w wydaniu doroslej juz nie trafilam:( Dziękuje za rewizytę :cool3: [quote name='DiDDlina85']Kiedy nowe zdjecia mojej ulubienicy kamci??:) Dziś :eviltong: [quote name='_ChiQuiTa_']Łoż matko nagadane jak nigdzie. A może chociaż z jedną foteczke coo ? Będą nawet TRZY :evil_lol: [quote name='haska_12']Dawać fotki! :diabloti: OK :diabloti: [quote name='Tina.Sara']bry Hejka :loveu: [quote name='justys95']helo :D fotki by się przydały (znów) bo coś tu puściutko :) [quote name='Marta_Ares']czekamy na foteczki....:mad: :mad::loveu: :loveu: [quote name='Ewa&kumpel']Hej. Ja również bardzo grzecznie proszę :mad: focie... Macie :eviltong:
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Śliczna, ale ja poproszę więcej... :razz:
Kitka20 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witaj Kamcia a może by tak więcej fotek??:mad:
basia bonnie Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hej!! No fajnie, fajnie, ale tylko 1 ?! :mad: :razz:
Recommended Posts