Bewarka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Zjadło komuś posta czy mi się wydaje? :hmmmm:
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Qrcze, we wszystkich galeriach wszyscy narzekają, ze im posty zjada:crazyeye: .
Bewarka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 no mi w swojej zjadło :mad: ale nie chce mi się pisać nowego i tego samego...:roll:
olcha Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Zachwyciłam się:lol:, lubię te białe terierki. Ostatnio jakiś pan wołał swojego terierka, ja usłyszałam "Denis", a okazało się, że ma na imię "Penis", na złość teściowej dewotce:roflt::-o :-o :-o! BUahahahahaha :roflt: Ale nagadane! :mad: i zero zdjęć :shake:
_ChiQuiTa_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 O kurde :D Penis :roflt: dobre :D pies mojej koleżanki nazywa sie "psitek" :D
Bewarka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 psitek i penisik :)..................( :roflt:)
Alicja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='olcha']BUahahahahaha :roflt: Ale nagadane! :mad: i zero zdjęć :shake::cool1:o tak masz rację ....gdzie foty:mad: A małe dzieci ...są fajne u kogoś i na fotkach;)
_ChiQuiTa_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dobra my tu sobie gadu gadu a fotek jak nie było tak nie ma.... :x
Bewarka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] A małe dzieci ...są fajne u kogoś i na fotkach;-) święta prawda...:p a fot jak nie było tak niema :mad:
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='goldenka245']No piękne zdjęcia, piękne :PP A dziękuje bardzo , dziękuje :cool1: [quote name='Guffi']To było oficjalne zezwolenie na zrobienie MI awantury za to, że tu nie przylazłam. Oh Przegapiłam okazję na zrobienie ci awantury :shake: Jaka ja głupia byłam :evil_lol: [quote name='justys95']Zjadło komuś posta czy mi się wydaje? :hmmmm: Mi nie zjadło :multi: . Ale ten ZŁODZIEJ ma na moim KONcIE AŻ POSTY [quote name='Guffi']Qrcze, we wszystkich galeriach wszyscy narzekają, ze im posty zjada . Ja nie narzekam :eviltong: Aż do dziś nie zjadło mi żadnego postu . A przynajmniej tak mi się wydaje [quote name='justys95']no mi w swojej zjadło :mad: ale nie chce mi się pisać nowego i tego samego... Admin coś musi zrobić z tym bo tak nie daję się żyć na DG :mad: Na administracji się zaczyna najeżdżania na Administratora [quote name='olcha']BUahahahahaha :roflt: Ale nagadane! :mad: i zero zdjęć :shake: To dobrze że nagadane :eviltong: Przynajmnei ja się cieszę :eviltong: [quote name='_ChiQuiTa_']O kurde Penis :roflt: dobre :D pies mojej koleżanki nazywa sie "psitek" :D Penis i Psitek :roflt:. Fajne imionka powiem szczerze :roflt: [quote name='justys95']psitek i penisik .................( :roflt:) Mnie też się podobają te imionka :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']o tak masz rację ....gdzie foty:mad: A małe dzieci ...są fajne u kogoś i na fotkach;) A ja żyje pod jednym dachem z takim małym dzieckiem :cool3: I uwierz mi na słowo że nie jest az tak źle :multi: [quote name='_ChiQuiTa_']Dobra my tu sobie gadu gadu a fotek jak nie było tak nie ma.... No już dobrze Czikłita :diabloti: Oddychaj wolno i spokojnie :diabloti: Foty będą ale dopiero wtedy gdy więcej osób odwiedzi galerię :multi: Czyli powiedzmy dam foty gdy galeria będzie mieć 800 odpowiedzi :p [quote name='justys95']święta prawda... a fot jak nie było tak niema :mad: Patrz post wyżej :cool1:
Cimi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 wpadłam, wpadłam :lol:. I nawet napisałam :eviltong:.
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Czeeeść :buzi: No kurde jeszcze 30 odopiwedzi i chcesz dopiero dać fotki.... łoooż matko.....
Guffi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Oh Przegapiłam okazję na zrobienie ci awantury :shake: Jaka ja głupia byłam :evil_lol: Dokładnie;) Ja na Twoim miejscu tylko czekałabym na taką okazję:diabloti:
haska_12 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dzien dobry :) Wreszcie dogo działa :multi:
Ewa_17 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 dopiero dzisiaj zawitalam do slicznego zodiakalnego blizniaczka :loveu: Kamcia jest rewelacyjna, a te jej stojace uszka :klacz::cool2: powiedz mi kochana panciu Kamci jak sie zyje z malym westi(maja faktycznie zadziorny charakterek)?! pozdrawiamy E&R&T :Rose:
Guest Kamcia_14 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='loozerka']fajniusia ta Twoja Kamcia, Kamciu :D Dziękuje bardzo :loveu: [quote name='justys95']Ja nie wiem...psuje mi się DGM!!! U mnie też DG nie działa tak jak trzeba :shake: [quote name='Cimi']wpadłam, wpadłam :lol:. I nawet napisałam :eviltong:. Wow :crazyeye: :evil_lol: . Nie spodziewałam się tego :eviltong: [quote name='tygra']dzień dobry :) Witaj :cool3: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść :buzi: No kurde jeszcze 30 odopiwedzi i chcesz dopiero dać fotki.... łoooż matko..... Teraz to tylko 20 odpowiedzi :eviltong: Pisać i koniec :eviltong: [quote name='Guffi']Dokładnie;) Ja na Twoim miejscu tylko czekałabym na taką okazję:diabloti: Jaka ja głupia byłam że przepuściłam taką OKAZJĘ :placz: :placz: . [quote name='haska_12']Dzien dobry :) Wreszcie dogo działa :multi: Działa , ale posty zjada :eviltong: [quote name='Ewa_17']dopiero dzisiaj zawitalam do slicznego zodiakalnego blizniaczka :loveu: Kamcia jest rewelacyjna, a te jej stojace uszka :klacz::cool2: powiedz mi kochana panciu Kamci jak sie zyje z malym westi(maja faktycznie zadziorny charakterek)?! pozdrawiamy E&R&T :Rose: Witaj Ewciu :loveu: Wbrew pozorom Westie wcale nie są aż tak małe :cool3: . Są O wiele większe od YORKA :multi: . Charakter mają rzeczywiście zadziorny :cool3: Powiedzmy ze ledwo z nią wytrzymuje :evil_lol: . Pozdrowienia :diabloti:
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 bryyy jakieś fotki by się przydały :cool3: Bo nagadane tu jaaaakk... :shake:
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):bryyy jakieś fotki by się przydały :cool3: Bo nagadane tu jaaaakk... :shake: Kamcia zadecydowała że jak bedzie 800 odpowiedzi to dopiero da fotki... :cool1:
Recommended Posts