Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie :loveu:. Sorry że mnie nie było :roll:. A ile miałam do nadrabiania :shake:. Czemu mnie omijają fajne tematy do rozmów :placz:.

Zachwyciłam się:lol:, lubię te białe terierki. Ostatnio jakiś pan wołał swojego terierka, ja usłyszałam "Denis", a okazało się, że ma na imię "Penis", na złość teściowej dewotce:roflt::-o :-o :-o!

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Guffi']No właśnie chyba niespokojnie:diabloti:

To sprawa kryminalna rozwiązana :cool1: :multi:

[quote name='AgusiaTerierka']Zachwyciłam się:lol:, lubię te białe terierki. Ostatnio jakiś pan wołał swojego terierka, ja usłyszałam "Denis", a okazało się, że ma na imię "Penis", na złość teściowej dewotce:roflt: :-o!

Witaj Agusiu :loveu: A co do historyjki to Buahaha:roflt:Niezła :roflt:

[quote name='bonita']Dzici są całkowicie bokserskie:cool3: ( po mamusi:evil_lol: )
to Madzia od Medorka( niestety nie ma jeszcze swojej galerii) i Kasia( moja imienniczka:loveu: ) od Gastonka - bidoczek dziś złamał żebro :shake: .

Dzięki bonitko za wytłumaczenie :loveu: . O Gastonku czytałam , straszne jest to co mu się przytrafiło Ma biedaczek pecha :shake:

[quote name='Guffi']Hihi, no raczej:evil_lol:
Jakieś koparki i chyba wozy strażackie .
[quote name='Guffi']ŁOMATKO:crazyeye: , mam piątą łapę:multi: !!!

Gratulację z powody 5 łapki :loveu: Guffi ty , to stały bywalec w galeri jesteś :cool3:

[quote name='ewelinabuck']Kamcia sliczny pieseczek:loveu:

ale no wlasnie kilka stron pustych bez zdjec musisz sie poprawic inaczej bicie bedzie ......:mad:

Oj tam , trudno ze nie ma fotek , przeżyje się :cool1:

[quote name='bonita']Ciociu a Ty się nazywasz Kika?

Ta ... można tak powiedzieć :cool3:

[quote name='arystokratka']Witajcie :loveu:. Sorry że mnie nie było . A ile miałam do nadrabiania :shake:. Czemu mnie omijają fajne tematy do rozmów :placz:.

Witaj :loveu: . Nieobecność w galeri wybaczona . Tylko trzeba się natychmiast poprawić ! Nadrabiać , nadrabiać i jeszcze raz nadrabiać

[quote name='Loona']No ładnie, tyle stron gadaniny, a zdjęć brakCzekam na nowe zdjęcia ślicznej Kamusi /quote]

Witak Lonno :loveu: . Na fotki sobie poczekacie trochę :cool1:

Posted

[quote name='Kamcia_14'][quote name='Loona']No ładnie, tyle stron gadaniny, a zdjęć brak Czekam na nowe zdjęcia ślicznej Kamusi

Witak Loono :loveu: . Na fotki sobie poczekacie trochę :cool1:
A czemuż to? Galerka dużo a zdjęć niewiele :shake: Mam nadzieję, że się to zmieni :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='tygra']ale śliczna białaska

narazie przejżaąłm pobieżnie ale nadrobie mam nadzieję :)
słodka pisnka

Witaj :loveu: :loveu: . Ja w twojej galeri także nadrabiam zaległości , a jest ich sporo :cool3: . Mamy nadzieję że będziesz stałym bywalcem :loveu:

[quote name='Guffi']No a jak:cool3:!

No i dobrze :cool3:

[quote name='haska_12']A ja witam gorąco w ten mroźny wieczór kochanego białaska i jej pańcie :evil_lol:! :D

Witaj córciu :loveu: . Mroźny jest , nawet bardzo mroźny :evil_lol: .
-6 stopni na dworzu :cool1:

[quote name='Alicjarydzewska'];)a coś tu mało fotek :p

No niestety siostrzenica trzeba się cieszyć z tego co sie ma :evil_lol: .

Zastanawiam sie czy iść do kina na ''DLACZEGO NIE'' czy iść do kina na '' ŚWIADEK KORONNY , MIŁOSĆ SILNIEJSZA NIŻ MAFIA "
I mam jedną dobrą nowinkę :evil_lol: . Będę miała w domu jeszcze jedno zwierzątko :loveu: Czyli .... rybki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Poprawiają energię domu według FENG SHUI :eviltong:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name=':: FiGa ::']Zwierzyniec się powiększy? :evil_lol:

Tak , zwierzyniec powiększy się o rybki :cool3:

[quote name='Asiaczek']Qrczę! przeglądnęłam zaległe 6 stron i ... wogóle nie ma nowych zdjeć!!!
Tak się nie robi, proszę o nowe zdjęcia...
Pzdr.

Brawo dla ciebie że przebręłaś przez te 6 stron :klacz::klacz:. Fotki będą ale na początek proszę mi odpwiedzieć na pytanie :cool3: .

[quote name='Marta_Ares']wlasie przylanczam sie do prosby o nowe fotki:mad::eviltong: :eviltong:

A ja przyłącze sie do prośby o odpowiedź na pytanie :eviltong:

[quote name='evaxon']czesc:multi:
super psinka:cool3: tylko fot malo:mad: :evil_lol:

Witaj :multi: . Miło mi gościć ciebie w naszych nieskromnych progach :multi:

[quote name='tygra']to fakt bardzo mało

Oj tam , bez przesady :eviltong: . Jak się dobrze przyjrzeć to jakieś się znajdą na poprzednich stronach :eviltong:

Posted

[quote name='Kamcia_14']

I mam jedną dobrą nowinkę :evil_lol: . Będę miała w domu jeszcze jedno zwierzątko :loveu: Czyli .... rybki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Poprawiają energię domu według FENG SHUI :eviltong:

Witaj w klubie, ja mam jedno akwarium 200 litrowe i drugie ok. 25 litrów!:lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Witaj w klubie, ja mam jedno akwarium 200 litrowe i drugie ok. 25 litrów!:lol:

A ja będę mieć takie małe akwarium kulkę :cool3: . Z 2 rybkami :cool3:
Muszę je jakoś nazwać :cool3: Ale dopiero gdy będą u nas czyli za 2 dni :cool3:

[quote name='Marta_Ares']Dzien doberek przyszlam se przywitac i zyczyc udanej niedzieli

Witaj Martuś :loveu: . Ja tobie również życzę udanej nie tylko niedzieli , ale udanego całego tygodnia :cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Guffi']Ja nigdy nie nazywałam ryb:evil_lol:

Ale ja będę nazywać :eviltong: Już myślę nad imionami :cool1:

Guest Kamcia_14
Posted

To moja Anetka :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Ale ja będę nazywać :eviltong: Już myślę nad imionami :cool1:

Moje też mają imiona, np. akara błękitna- samczyk To Arni - bo taki kulturysta, mam m.in Zuzię, Pechowca...;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...