arystokratka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witajcie :loveu:. Sorry że mnie nie było :roll:. A ile miałam do nadrabiania :shake:. Czemu mnie omijają fajne tematy do rozmów :placz:. Zachwyciłam się:lol:, lubię te białe terierki. Ostatnio jakiś pan wołał swojego terierka, ja usłyszałam "Denis", a okazało się, że ma na imię "Penis", na złość teściowej dewotce:roflt::-o :-o :-o! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Loona Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No ładnie, tyle stron gadaniny, a zdjęć brak :evil_lol: Czekam na nowe zdjęcia ślicznej Kamusi :loveu:
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Guffi']No właśnie chyba niespokojnie:diabloti: To sprawa kryminalna rozwiązana :cool1: :multi: [quote name='AgusiaTerierka']Zachwyciłam się:lol:, lubię te białe terierki. Ostatnio jakiś pan wołał swojego terierka, ja usłyszałam "Denis", a okazało się, że ma na imię "Penis", na złość teściowej dewotce:roflt: :-o! Witaj Agusiu :loveu: A co do historyjki to Buahaha:roflt:Niezła :roflt: [quote name='bonita']Dzici są całkowicie bokserskie:cool3: ( po mamusi:evil_lol: ) to Madzia od Medorka( niestety nie ma jeszcze swojej galerii) i Kasia( moja imienniczka:loveu: ) od Gastonka - bidoczek dziś złamał żebro :shake: . Dzięki bonitko za wytłumaczenie :loveu: . O Gastonku czytałam , straszne jest to co mu się przytrafiło Ma biedaczek pecha :shake: [quote name='Guffi']Hihi, no raczej:evil_lol: Jakieś koparki i chyba wozy strażackie . [quote name='Guffi']ŁOMATKO:crazyeye: , mam piątą łapę:multi: !!! Gratulację z powody 5 łapki :loveu: Guffi ty , to stały bywalec w galeri jesteś :cool3: [quote name='ewelinabuck']Kamcia sliczny pieseczek:loveu: ale no wlasnie kilka stron pustych bez zdjec musisz sie poprawic inaczej bicie bedzie ......:mad: Oj tam , trudno ze nie ma fotek , przeżyje się :cool1: [quote name='bonita']Ciociu a Ty się nazywasz Kika? Ta ... można tak powiedzieć :cool3: [quote name='arystokratka']Witajcie :loveu:. Sorry że mnie nie było . A ile miałam do nadrabiania :shake:. Czemu mnie omijają fajne tematy do rozmów :placz:. Witaj :loveu: . Nieobecność w galeri wybaczona . Tylko trzeba się natychmiast poprawić ! Nadrabiać , nadrabiać i jeszcze raz nadrabiać [quote name='Loona']No ładnie, tyle stron gadaniny, a zdjęć brakCzekam na nowe zdjęcia ślicznej Kamusi /quote] Witak Lonno :loveu: . Na fotki sobie poczekacie trochę :cool1:
Loona Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kamcia_14'][quote name='Loona']No ładnie, tyle stron gadaniny, a zdjęć brak Czekam na nowe zdjęcia ślicznej Kamusi Witak Loono :loveu: . Na fotki sobie poczekacie trochę :cool1: A czemuż to? Galerka dużo a zdjęć niewiele :shake: Mam nadzieję, że się to zmieni :evil_lol:
tygra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ale śliczna białaska narazie przejżaąłm pobieżnie ale nadrobie mam nadzieję :) słodka pisnka
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Gratulację z powody 5 łapki :loveu: Guffi ty , to stały bywalec w galeri jesteś :cool3: No a jak:cool3:!
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 A ja witam gorąco w ten mroźny wieczór kochanego białaska i jej pańcie :evil_lol:! :D
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='tygra']ale śliczna białaska narazie przejżaąłm pobieżnie ale nadrobie mam nadzieję :) słodka pisnka Witaj :loveu: :loveu: . Ja w twojej galeri także nadrabiam zaległości , a jest ich sporo :cool3: . Mamy nadzieję że będziesz stałym bywalcem :loveu: [quote name='Guffi']No a jak:cool3:! No i dobrze :cool3: [quote name='haska_12']A ja witam gorąco w ten mroźny wieczór kochanego białaska i jej pańcie :evil_lol:! :D Witaj córciu :loveu: . Mroźny jest , nawet bardzo mroźny :evil_lol: . -6 stopni na dworzu :cool1: [quote name='Alicjarydzewska'];)a coś tu mało fotek :p No niestety siostrzenica trzeba się cieszyć z tego co sie ma :evil_lol: . **** Zastanawiam sie czy iść do kina na ''DLACZEGO NIE'' czy iść do kina na '' ŚWIADEK KORONNY , MIŁOSĆ SILNIEJSZA NIŻ MAFIA " I mam jedną dobrą nowinkę :evil_lol: . Będę miała w domu jeszcze jedno zwierzątko :loveu: Czyli .... rybki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Poprawiają energię domu według FENG SHUI :eviltong:
Asiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Qrczę! przeglądnęłam zaległe 6 stron i ... wogóle nie ma nowych zdjeć!!! Tak się nie robi, proszę o nowe zdjęcia... Pzdr.
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 wlasie przylanczam sie do prosby o nowe fotki:mad::eviltong: :eviltong:
e.v.a Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 czesc:multi: super psinka:cool3: tylko fot malo:mad: :evil_lol:
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Zwierzyniec się powiększy? :evil_lol: Tak , zwierzyniec powiększy się o rybki :cool3: [quote name='Asiaczek']Qrczę! przeglądnęłam zaległe 6 stron i ... wogóle nie ma nowych zdjeć!!! Tak się nie robi, proszę o nowe zdjęcia... Pzdr. Brawo dla ciebie że przebręłaś przez te 6 stron :klacz::klacz:. Fotki będą ale na początek proszę mi odpwiedzieć na pytanie :cool3: . [quote name='Marta_Ares']wlasie przylanczam sie do prosby o nowe fotki:mad::eviltong: :eviltong: A ja przyłącze sie do prośby o odpowiedź na pytanie :eviltong: [quote name='evaxon']czesc:multi: super psinka:cool3: tylko fot malo:mad: :evil_lol: Witaj :multi: . Miło mi gościć ciebie w naszych nieskromnych progach :multi: [quote name='tygra']to fakt bardzo mało Oj tam , bez przesady :eviltong: . Jak się dobrze przyjrzeć to jakieś się znajdą na poprzednich stronach :eviltong:
Jagoda1 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Kamcia_14'] I mam jedną dobrą nowinkę :evil_lol: . Będę miała w domu jeszcze jedno zwierzątko :loveu: Czyli .... rybki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Poprawiają energię domu według FENG SHUI :eviltong: Witaj w klubie, ja mam jedno akwarium 200 litrowe i drugie ok. 25 litrów!:lol:
Marta_Ares Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dzien doberek przyszlam se przywitac i zyczyc udanej niedzieli
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witaj w klubie, ja mam jedno akwarium 200 litrowe i drugie ok. 25 litrów!:lol: A ja będę mieć takie małe akwarium kulkę :cool3: . Z 2 rybkami :cool3: Muszę je jakoś nazwać :cool3: Ale dopiero gdy będą u nas czyli za 2 dni :cool3: [quote name='Marta_Ares']Dzien doberek przyszlam se przywitac i zyczyc udanej niedzieli Witaj Martuś :loveu: . Ja tobie również życzę udanej nie tylko niedzieli , ale udanego całego tygodnia :cool3:
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Guffi']Ja nigdy nie nazywałam ryb:evil_lol: Ale ja będę nazywać :eviltong: Już myślę nad imionami :cool1:
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ale ja będę nazywać :eviltong: Już myślę nad imionami :cool1: Hihihi:evil_lol:
haska_12 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Kamcia_14']To moja Anetka :loveu: :loveu: Ale fajniutki bobasek :loveu: :loveu: :loveu: Lovam takie małe dzieciaki :loveu:
Jagoda1 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ale ja będę nazywać :eviltong: Już myślę nad imionami :cool1: Moje też mają imiona, np. akara błękitna- samczyk To Arni - bo taki kulturysta, mam m.in Zuzię, Pechowca...;)
Recommended Posts